10 Måter å lage en perfekt LinkedIn-profil


10 Måter å lage en perfekt LinkedIn-profil

Hvis du prøver å gi et godt inntrykk på fremtidige arbeidsgivere eller potensielle kunder og kunder, er det viktig at din LinkedIn-profil skiller seg ut fra mengden.

Når du oppretter en LinkedIn-side, er det viktig å forstår hvordan en profil kan tweaked for å sikre maksimal eksponering.

Isobel Tetchner, markedsføringsledelse med det sosiale mediafirmaet Link Humans, sa at en LinkedIn-profil ikke bare er et enkelt resumé, men et sted for fagfolk å presentere sine beste eiendeler og prestasjoner.

"En god LinkedIn-profil kan hjelpe deg med å få mer suksess i jobben din, om det blir sett av en potensiell klient, partner, investor, potensial eller arbeidsgiver," skrev Tetchner på selskapets blogg .

Alexis Baird, et produkt m anager for profiler på LinkedIn, sa en LinkedIn-profil er en av de første sjansene, fagfolk må gjøre et godt førsteinntrykk for alle som oppdager dem på eller utenfor det sosiale nettverket. "Selv om du forstår hvorfor det er viktig å ha en morder profil, å vite hvor du skal begynne, eller hvilken informasjon som betyr mest, kan være litt skremmende først, "skrev Baird på LinkedIn bloggen.

For å hjelpe fagfolk, har Link Humans og LinkedIn samlet seg for å tilby 10 tips for å bygge Den perfekte profilen:

Selg deg selv. Pass på at du har en fengende overskrift.

  • Sørg for å inkludere bransjen du jobber med i profilen din. Å legge til en bransje kan gi deg 15 ganger flere profilvisninger.
  • Dra nytte av LinkedIns nye publiseringsverktøy. Publisering av et innlegg er en fin måte å bli lagt merke til.
  • Pass på å inkludere søkeord slik at du vil bli funnet i søk. Et sammendrag på 40 ord eller mer gjør at du er mer sannsynlig å dukke opp i en fremtidig arbeidsgiveres søk.
  • Ikke bare si det, vis det. Legg til rik media for å gjøre profilen din pop. Selv ved å legge til et profilbilde kan det resultere i 14 ganger flere visninger enn noen uten.
  • Vær presis. Ikke vær redd for å bruke detaljer når du beskriver tidligere jobber eller arbeidsgivere.
  • Ombestill dine ferdigheter for å sikre at de viktigste er på topp. Medlemmer som inkluderer ferdigheter, kommer rundt 13 ganger flere profilvisninger.
  • Bli med relevante grupper. Disse vilje er synlige i profilen din. En profil er fem ganger mer sannsynlig å bli vist hvis du blir med eller er aktiv i grupper.
  • Inkluder frivillig arbeid. Frivillig arbeid kan være like viktig som arbeidserfaring. Mer enn 40 prosent av ansatt ledere som er undersøkt av LinkedIn sa at de ser frivillig erfaring som tilsvarer formell arbeidserfaring.
  • Vær spesifikk om din utdanning. Det vil bli lagt merke til om du gjør det. Medlemmer som har en utdanning på profilen deres får i gjennomsnitt 10 ganger flere profilvisninger enn de som ikke gjør det.
  • Opprinnelig publisert på

Mobby Business


DIY PR: 10 PR-løsninger for små bedrifter

DIY PR: 10 PR-løsninger for små bedrifter

En ny bedrift trenger å få ordet ut at de ikke bare eksisterer, men tilbyr tjenester og produkter som forbrukerne trenger. Selv etablerte bedrifter må kontinuerlig markedsføre og tiltrekke seg nye kunder og kunder. Noen selskaper har markedsføringsavdelinger eller outsource til markedsføringsselskaper for å oppnå dette.

(Virksomhet)

6 Egenskaper Alle store entreprenører Del

6 Egenskaper Alle store entreprenører Del

Ikke alle har det som trengs for å drive egen virksomhet. Å bli en vellykket entreprenør krever ikke bare en god forretningsidé, men visse egenskaper. Jenny Ta, grunnlegger og administrerende direktør i Sqeeqee.com - en sosial handelsplattform som gir enkeltpersoner, bedrifter, kjendiser, politikere og ideelle organisasjoner muligheten til å tjene penger på sine profiler - sa at i mange år har folk forsøkt å identifisere hvilke kvaliteter som gjør vellykkede entreprenører , spesielt serielle entreprenører, forskjellig fra alle andre.

(Virksomhet)