3 Viktige ting å lære dine fremtidige ledere


3 Viktige ting å lære dine fremtidige ledere

Visse personer synes bare å være født som ledere. Men selv om du selvfølgelig utviser typiske lederegenskaper, blir folk ikke bare store ledere over natten. De må utvikles gjennom løpende lærings- og opplæringsmuligheter.

"For de fleste er lederskap ... en ferdighet som må næres gjennom en karriere," sa Walter Lynch, administrerende direktør i Zipline Logistics. "Hvis et selskap ikke investerer i lederopplæring for sine potensielle medarbeidere, vil disse personene sannsynligvis forlate og finne mulighet og dypere engasjement andre steder." Men du kan ikke nærme seg lederopplæring på samme måte som du nærmer deg andre muligheter i bedriften din, sa Rabbi Menachem Genack, CEO for OU Kosher: Det må føles spesiell og være engrained som en sentral del av organisasjonens kultur.

"Jo mer vi kan bidra til å utvikle fremtidige ledere, jo mer vil de vil vi lære dem, sier Genack.

Hvis du vil investere i bedriftens fremtid gjennom ledertrening, er det noen viktige ting å huske på.

Hjelp dem å forstå forskjellen mellom ledende og ledende.

"Ledere er ikke opptatt av begrepet folk som jobber for dem," sa Dale Falcinelli, leder av rådgivende råd ved Lehigh Universitys Baker Institute for Entrepreneurship . «De vil ha lidenskap og kjøre for å komme seg hvor de trenger å gå, og de vet at for å komme seg, må de jobbe for og gjennom andre mennesker.»

"[Ledere] må være oppriktig interessert Lynch la merke til at effektiv lederskapstrening bør omfatte fokus på selvbevissthet og følelsesmessig intelligens, empati, forandring av forandring og betydningen av å forandre seg, og ikke minst i å delegere oppgaver eller administrere prosesser.

En god leder må alltid trene neste generasjon ledere, sier Stephen Sheinbaum, grunnlegger av alternativ finansieringsselskap Bizfi. For å gjøre dette må ledelseskandidater være velbevandste i hvor virksomheten din er ledet, og hvilke typer mennesker og ferdigheter som trengs for å få det til å skje.

"Hvis en større bruk av teknologi skal være nøkkelen til Den fremtidige veksten i bedriften din, så må du sørge for at lederne dine forstår den teknologien og dens betydning i din bransje, sier Sheinbaum. «De kan ikke være de som skriver koden, men de må vite hvordan de skal ansette, kommunisere med og veilede kodene du trenger.»

"Alle ansatte bør oppfordres til å bli eksperter og ledere innenfor deres kompetanseområder," sa han. "Dette til sin side hjelper dem med å utvikle ferdigheter og selvtillit til å bli ledere innenfor deres kontorer også."

Hjelper dem til å tenke fremtiden.

Genack minnet arbeidsgivere om at de trenger å holde de yngre ansatte engasjert og gi dem mulighet til å føler seg verdsatt; ellers kan de hoppe skipet før de kan nå en lederposisjon i ditt firma. Matt Rizzetta, administrerende direktør for North 6

th

"Bygg en kultur der stigende stjerner blir identifisert, preparert og dukker opp som ledere, og etablere en ekspertise som går videre til neste generasjon ansattes rekrutter, sa han til Mobby Business. "Sluttresultatet vil være et organisasjonsdiagram som konstant flyter oppover, viser nonstop-bevegelse, markedsføringsmuligheter og en bane som alltid peker mot fremdrift." Til slutt bemerket Lynch at lederutvikling tar tid. Potensielle lederskapskandidater må kunne ta lang tid og se trening som en del av deres fremtid i selskapet. "Å bli ledende er en maraton og ikke en sprint. Det tar tid og krefter å utvikle effektive lederegenskaper ," han sa. "[Fremtidige ledere] må kunne holdes ansvarlige for mangler og være åpne for kritikk for fortsatt vekst og utvikling."

Noen kildeintervjuer ble utført for en tidligere versjon av denne artikkelen.


5 Ting som en sjef aldri burde si

5 Ting som en sjef aldri burde si

Konfidensiell informasjon. - Jeri Denniston, Certified Strategic Management Professional for Haines senter for strategisk ledelse "Aldri dele noe som fortalt deg i trygghet av en ansatt med noen andre. For å gjøre det ødelegger tillit, er respektløst for den tilliten, og ødelegger din evne til å mentorere og trene medarbeiderne dine, "sier Denniston.

(Ledelse)

Failure Tops Kvinners liste over oppstartspenninger

Failure Tops Kvinners liste over oppstartspenninger

Frykt for feil er en stor bekymring for alle entreprenører, men ny forskning har funnet ut at det er mer av frykt for kvinnelige gründere enn sine mannlige kolleger. Ikke bare var kvinnelige gründere mer sannsynlige å frykte, de var også mer Disse resultatene, som var en del av Global Women's Report for Global Entrepreneurship Monitor 2012, som ble gjennomført av Babson College, Universidad Del Desarrollo og Universitetet Tun Abdul Razak, fant også lavere oppfatninger av deres entreprenørskap enn mannlige bedriftseiere.

(Ledelse)