10 Tips for å holde kalenderen stønn og forstå


10 Tips for å holde kalenderen stønn og forstå

I dagens superchargede, hyperkompetitive miljø kan det være en heltidsjobb bare for å holde hodet over vann og administrere klokka og kalenderen din klokt. For å hjelpe til med dette, har Doodle, et online planleggingsprogram, samlet en liste over 10 tips og triks som kan redusere hvor mye tid du vil bruke på å koordinere møter og administrere tidsplanen.

Konsolider : Bruk ett verktøy som det sentrale stedet for din tidsplan. Alle har en annen preferanse (papir agenda, online kalender, etc.), men nøkkelen er å sørge for at du har alt på samme sted. Dette forhindrer dobbeltbookingsproblemer og generell forvirring.

Del: En delbar kalender som Google Calendar kan brukes av personer som ofte trenger å koordinere møter med andre mennesker. Avhengig av situasjonen kan kalenderen deles med kollegaer, familie, venner eller noen andre.

Separat: Legg til avtaler i kalenderen din, men ikke bland dem med oppgavelisten. Å holde oppgavene dine skilt, vil holde deg klart. Et verktøy som Wunderlist kan hjelpe til med dette.

[Ansattes mest utrolige 'sent' unnskyldninger]

Declutter: Ikke lagre tilfeldige notater i kalenderen din. I stedet lagrer du notatene dine i en notatbrev, et dokument eller en tjeneste som Evernote.

Strømlinjeplanen din: Når du må konfigurere et møte eller en sosial begivenhet med flere enn én person, bruk en online planlegging verktøy som Doodle i stedet for å sende e-postmeldinger eller ringe. Dette vil eliminere konstant frem og tilbake kommunikasjon, og innboksen din vil takke deg.

Fokus: Lag kalenderoppføringene (eller hendelsene fra online planleggingsverktøyet) kommunikasjonskanaler for avtalene dine (invitasjoner, oppdateringer, plassering endringer, etc.).

Reise smart: Inkludert reiseinformasjon i kalenderen din kan bidra til å holde deg organisert mens du reiser, og et verktøy som TripIt vil gjøre mye for deg. I stedet for å reise til møter, bør du også vurdere å planlegge konferansesamtaler eller nettmøter for å spare enda mer tid.

Pretty pictures: Merk spesielt viktige avtaler i en annen farge slik at de skiller seg ut. Bruk kalendermater i forskjellige farger for avtaler knyttet til arbeid, familie, ferier, etc.

Gjør det personlig: Det er ditt liv og din tidsplan. Finn de kalenderen ledelsesmetoder som fungerer best for deg og hold deg til dem.

Velg de beste hjernene: Produksjonseksperter som David Allen, Merlin Mann og Tim Ferriss har delt mange gode råd som du kan bruke til å Gjør livet mer produktivt og morsomt.

Med disse nyttige tips og triks kan alle organisere og strømline livet og kalenderen.


Entreprenører Svar på spørsmålet:

Entreprenører Svar på spørsmålet: "Hvorfor er innovasjon viktig?"

En av nøklene til enhver vellykket bedrift er å kunne komme med nye ideer for å holde operasjoner, produkter og tjenester friske. Prosessen med å bringe disse ideene til virkelighet kalles innovasjon. Mens du tenker på nye ideer, er et steg i prosessen, har bedrifter en mye større oppgave i å forsøke å gjøre det til et faktisk produkt eller en tjeneste som vil gavne kunder.

(Ledelse)

3 Enkle måter å være en bedre sjef

3 Enkle måter å være en bedre sjef

Å Være sjefen betyr at for å oppnå mål trenger du ikke bare å være personlig inspirert av jobben din, men du må også inspirere de som er rundt deg. Men hva hvis du er forferdelig på det? Selv om det finnes utallige gode sjefer der ute, er det like mange ineffektive ledere. Ifølge undersøkelsen av storbossevaluering av S.

(Ledelse)