3 Måter å bruke Instagram Live for Business


3 Måter å bruke Instagram Live for Business

Instagram lansert denne uken Instagram Live, Det er ny tjeneste som lar brukerne kringkaste levende videoer ved hjelp av bildedeling-appen. Dette er selskapets første forgang til live-streaming, og det fungerer mye som Twitter Periscope og Facebook Live, hvor videoer deles oppriktig og i øyeblikket

Instagram Live fungerer ved å streame sanntidsvideoer via Instagram Stories. Men i motsetning til historier, Periscope og Facebook Live, er Instagram Live-videoer ikke vert på plattformen - de slettes umiddelbart etter hver levende økt og blir ikke lagt ut på brukerens feeds. Bedrifter har nå også muligheten til å sende forsvunnet bilder og videoer til enkeltkunder og grupper via direkte melding.

For å starte en Instagram Live-økt, sveip til høyre fra Instagrams startskjerm og trykk på "Start Live Video" -knappen. Følgere blir varslet når du går, og en "live" -indikator vises også under bildet ditt på Instagram Stories-linjen.

Instagram Live-videoer er tilgjengelig både offentlig og privat, og i begge tilfeller må kundene tune inn der og deretter til se hva som skjer og ikke gå glipp av. For små bedrifter presenterer Instagram Live en mulighet for mer engasjement og skape dypere forbindelser med tilhenger og kunder. Her er tre kreative måter å bruke Instagram Live på for småbedrifter.

Engasjere seg med kunder og svar på spørsmålene sine i sanntid.

Instagram Live er både et real-time video kringkasting verktøy og engasjement plattform. I tillegg til å vise videoer kan brukerne også samhandle med verter og andre seere via live chat. Hver videoinnmatning kommer med en kommentar-delen nederst på skjermen, hvor alle i publikum kan dele sine tanker, stille spørsmål og legge igjen reaksjoner via "likes."

For å være vert for en Q & A, la kundene vite når du skal være holder en Instagram Live videosesjon. Få dem enten å sende inn sine spørsmål på forhånd via direkte melding eller spørre dem under sendingen i kommentarfeltet for en mer interaktiv opplevelse.

Vis kundene hvordan produktene og tjenestene dine fungerer via levende opplæringsprogrammer, demoer og gratisklasser.

I motsetning til vanlige Instagram-innlegg og historier har Instagram Live ikke 1 eller 10 sekunder tidsbegrensning på videoer. Dette betyr at bedriftseiere kan være vert for lengre live-video-økter - opptil en time - for å øke salget ved å markere sine produkter og tjenester og engasjere seg med kunder.

For eksempel kan treningseiere og treningsinstruktører sende treningsøkter og leveklasser; kosmetikk selskaper og makeup artister kan vise live opplæringsprogrammer om hva deres produkter ser ut i det virkelige livet; og restaurant eiere og kokker kan gjøre en levende matlaging økt for å vise foodies hvordan en tallerken er forberedt. Bare sett opp enheten på et stativ eller stå for handsfree-sendinger.

Humaniser virksomheten din ved å gi kundene en bak-scenen, se på operasjonen din. Noen eksempler er å demonstrere hvordan et produkt er laget, gi kunder et snakk om kommende arrangementer eller til og med å gå rundt på kontoret for å vise kundene virkelige ansikter bak virksomheten din. Fordi Instagram Live-videoer forsvinner rett etter hver økt og ikke blir lagt ut på kontoen din, trenger du ikke å bekymre deg for å bryte strømmen din med kuraterte innlegg eller vise noe som du ikke vil ha tilgjengelig på lang sikt.

For mer informasjon om bruk av Instagram som en liten bedrift, sjekk ut vår omfattende guide: Instagram for Business: Alt du trenger å vite.


3 Sosiale medier feil Jobbjegere bør unngås

3 Sosiale medier feil Jobbjegere bør unngås

Sosiale medier kan være bra for ditt personlige liv, men fordelene kan ikke være like gode for arbeidslivet ditt. Ifølge ny forskning rapportert på Philly.com, kan en rask gjennomgang av en jobbsøkeres Facebook-side forutsi fremtidig jobbsuccess. For å bevise dette, gjennomgikk et forskersteam ledet av Donald Kluemper, en lederprofessor ved Northern Illinois University, Facebook-sider av jobbkandidater i et forsøk på å etablere karaktertrekk for brukere.

(Virksomhet)

Rebranding? 5 viktige markedsføringstips for å sikre suksess

Rebranding? 5 viktige markedsføringstips for å sikre suksess

Beslutningen om å gi merke til firmaet ditt, kan ha en dyp effekt på din eksisterende kundebase. Nyere oppstart som gjør at deres sving tidlig sannsynligvis ikke har mye av en "arv" å holde fast på, men for et etablert selskap med sterk etterfølging, kan endring av et nøkkelelement i ditt merke komme som et sjokk for ditt kjerne publikum .

(Virksomhet)