9 Mest briljant utformede 404 Feilsider


9 Mest briljant utformede 404 Feilsider

Hva er en 404 feilside? Det er en HTTP-standardresponskode som i utgangspunktet varsler besøkende at en side på nettstedet ditt eller bloggen ikke kan koble til serveren. En 404-side presenteres når en kobling er ødelagt, koblingen er endret eller siden som er søkt av den besøkende, er blitt fjernet eller slettet.

Når besøkende når en 404-feilmelding, ser de at det har vært en feil på firmaets del. Det kan være et pinlig øyeblikk. Men det trenger ikke å være en katastrofe. En skreddersydd og kreativ design og 404-side kan myke slaget og tjene virksomheten din store poeng for stil, humor og kreativitet. Tenk på 404-feilsiden din som en branding-mulighet.

De beste 404-sidene annonserer ikke bare en feil, men inkluderer også en grasiøs utgang for besøkende - en lenke til hjemmesiden, selskapets blogg, produktsiden, Om oss side eller en kombinasjon av lenker. Noen selskaper deler med stolthet sine vakkert designet 404 sider på sosiale medier for å gi et glimt inn i deres merkevare personlighet til potensielle kunder og andre.

Redaktørens kommentar: Leter du etter informasjon om webdesign tjenester? Fyll ut spørreskjemaet som skal kobles til leverandører som kan hjelpe.

Gi et hyggelig oppholds- og avreisedat for besøkende. Og animasjon kan være morsomt. Se det her.

Vis selskapets kunstneriske side samtidig som du knytter tilbake til produktet eller tjenesten din. I dette tilfellet gjør selskapet mobiltelefonen ringetoner. Se det her.

Beklager og gjør det riktig, alt i tråd med merkevaren din. Prøv også å forutse hva de kanskje har søkt etter å begynne med. Se det her.

Hold det rent, enkelt og greit. Vær høflig og unnskyldende. Se det her.

Demonstrer selskapets vilde side, og vis en sans for humor. Se det her.

Vurder bruk av enkle, barnlignende illustrasjoner sammen med en profesjonell tone. Et lite innfall kan gå langt. Se den her.

Gjør 404-feilsiden din til en merkevareambassadør, og gi besøkende muligheter som gir mening. Se den her.

Koble med publikum og demonstrere at kraften er med deg. Tips: Hvis du beveger musen over illustrasjonen når du ser denne 404-siden, får du en overraskelse. Se den her.

La produktene forklare deg. Det er bare en annen påminnelse om hvem du er, selv om de ikke fant det de ville. Se det her.


Google Business Apps-programmet betaler brukere for alle henvisninger

Google Business Apps-programmet betaler brukere for alle henvisninger

Google er så ivrig etter at du kan dele sine skybaserte forretningsapps med dine venner som Det er villig til å betale deg for å gjøre det. Denne giganten lanserte online giganten sitt Google Apps Referral Program, som betaler nåværende Google Apps-brukere $ 15 for hver bedrift de får til å registrere seg for den skybaserte produktivitetspakken som hjelper en Forretningsansatte forbinder og får jobber fra hvor som helst på en hvilken som helst enhet.

(Virksomhet)

Glem resultatanmeldelser! Dette virker bedre

Glem resultatanmeldelser! Dette virker bedre

Bedrifter ville være bedre å gi regelmessig og hyppig tilbakemelding om ansattes ytelse, I stedet for å gjennomføre årlige eller halvårlige vurderinger, som de fleste arbeidsgivere gjør, finner ny forskning. Fra dårlig vurderingskonstruksjoner til frykt for å gi negativ tilbakemelding, citerer en ny Rice University-studie en rekke problemer som årlige vurderinger iboende presenterer.

(Virksomhet)