10 Foreldreferdigheter du burde sette på ditt CV


10 Foreldreferdigheter du burde sette på ditt CV

Ferdigheter som å sørge for at barna får barna til å komme i gang i tide og avgjøre argumenter mellom barna, gjør deg ikke bare en god forelder, men også en bedre ansatt , finner nye forskningsresultater.

Nesten 70 prosent av arbeidsgiverne som ble undersøkt av CareerBuilder i en ny studie, sa at de tror at ferdighetene du får som foreldre, kvalifiserer som relevant erfaring på arbeidsplassen. Samlet er tålmodighet og multitasking de to foreldreferdighetene arbeidsgiverne finner mest verdifulle.

Men mindre enn 10 prosent av arbeidende foreldre har tatt med sine foreldreferdigheter i sitt resumé eller følgebrev, ifølge studien. Andre foreldreferdighetsbedrifter finner hjelpsomt, inkluderer følgende:

  • Tidshåndtering
  • Konflikthåndtering
  • Problemløsing
  • Empati
  • Mentoring
  • Forhandlinger
  • Budsjettering og styring av økonomi
  • Prosjektledelse

Omtrent 80 prosent av de undersøkte i studien sa at det er mulig å være både en vellykket forelder og en produktiv medarbeider. Men undersøkelsen fant også at mødre og dads definerer suksess annerledes: Arbeidermammere er mer sannsynlig å vurdere suksess på hvor mye penger de tjener, hvis de kan sørge for sin familie og om de nyter det de gjør. Arbeidsdatter er derimot mer sannsynlig å definere suksess ved at familien er stolt av hva de gjør.

I tillegg viste studien at selv om arbeidende mamma tilbringer mer tid med sine barn hver dag enn arbeidende dads, gjør de er også mer sannsynlig å føle at deres arbeid har negativt påvirket foreldre og tid til å øke sine barn. Spesielt er arbeidsmedlemmer nesten dobbelt så sannsynlige at arbeidstakerne tror at jobben har skadet sitt forhold til barna sine og å si at det å være foreldre har forårsaket sitt yrkesarbeid å lide.

For å finne en bedre balanse mellom å være foreldre og en arbeidstaker som jobber med mødre og dads, bør se om deres arbeidsgivere er åpne for å la dem ha fleksible timer eller jobbe eksternt, sier Rosemary Haefner, sjefspersonell for CareerBuilder.

En annen måte å få større fleksibilitet på er å jobbe sammenpresset . For eksempel, i stedet for å jobbe fem 8-timers dager, se om det er mulig å jobbe fire 10-timers dager, sa Haefner.

"Arbeidsgivere er i økende grad åpne for å tilby fleksible arbeidsarrangementer til ansatte, så lenge de kan opprettholde en høy produktivitet, "sa Haefner i en uttalelse.

Studien var basert på undersøkelser av 2.138 ansatt ledere og menneskelige ressurser fagfolk; 464 arbeider mødre; og 340 arbeidende farger med barn i alderen 18 og under oppholdet i deres husstand.


Millennial Women Ditching Corporate World for Entrepreneurship

Millennial Women Ditching Corporate World for Entrepreneurship

I stedet av å vente på sin tur å stige til toppen på jobben, viser en rekke yngre kvinner en annen tilnærming til å bryte glassloftet, nye forskningsfunn. En studie fra konsulentfirmaet REAL viste at blant tusenårige kvinnelige entreprenører, nesten 90 prosent forlot jobben sin i bedriftsverdenen for å starte egen virksomhet.

(Ledelse)

Tenk Frysing av egg er merkelig? Sjekk ut disse merkelige ansattes fordeler

Tenk Frysing av egg er merkelig? Sjekk ut disse merkelige ansattes fordeler

Facebook og Apple gjorde overskrifter nylig da de bestemte seg for å tilby en ukonvensjonell fordel for ansatte: Begge selskapene planlegger å betale for sine kvinnelige ansatte å fryse eggene sine. Facebook begynte å tilby dette fordel for sine ansatte i år, og Apple vil begynne å dekke det i januar, NBC News rapporter.

(Ledelse)