7 Måter å snu en temp jobb til en permanent


7 Måter å snu en temp jobb til en permanent

Med Black Friday nærmer seg forhandlere begynner å forberede seg på feriehandlere, finner en ny undersøkelse.

Forskning fra CareerBuilder viste at forhandlere vil legge på ytterligere ansatte denne ferien, med nesten 40 prosent planlegger å ansette sesongarbeidere i vinter.

Det er ikke bare butikkene som kommer til å bli hentet på flere ansatte. Arbeidsgivere innen informasjonsteknologi, fritid og gjestfrihet og finansielle tjenester planlegger også å ansette sesongpersonale i år.

Brent Rasmussen, leder for CareerBuilder North America, sier at sesongarbeidet forventes å være noe bedre enn i fjor, og kan føre til mer enn bare ekstra inntekt for arbeideren. Han sa at nesten halvparten av amerikanske arbeidsgivere som ansetter sesongarbeidere, planlegger å overgå noen til fulltidspersonell.

"Dette er 10 prosentpoeng høyere enn i fjor, og tyder på en økende trend der arbeidsgivere er testkjøring kandidater før de forplikter seg til en langsiktig leie, "sa Rasmussen. "Sesongarbeid er en god måte for jobbsøkere å nettverk, vise frem sine evner og sikre en permanent posisjon i en rekke bransjer."

CareerBuilder tilbyr jobbsøkere flere gjør og ikke gjør for å snu en ferieoppgave til en permanent , inkludert:

  • Gjelder tidlig : Mens noen arbeidsgivere vil ansette sesongansatte i november og desember, slutter flertallet å akseptere søknader innen utgangen av oktober.
  • Gi god kundeservice : Nesten 60 prosent av arbeidsgiverne sa å ta ansvar for å tilby hjelp til kunder, i stedet for å vente på å bli bedt om det, er en utmerket måte å skille seg fra.
  • Går utover : Sesongarbeidere som ønsker at en arbeidsgiver skal vurdere dem For en fast jobb bør du be om flere prosjekter og tilby nye ideer, begge anbefalt av nær 45 prosent av ansatt ledere.
  • La arbeidsgiveren vite dine intensjoner : Mer enn halvparten av arbeidsgiverne sa ferie Arbeiderne bør la ansettelseshåndheve du vet opp foran at de er interessert i en fast rolle med selskapet. Det vil skille dem fra andre kandidater.
  • Ikke komme uforberedt : En tredjedel av arbeidsgiverne har en tendens til å avvise kandidater som ikke vet noe om deres firma eller produkter. Sørg for å sjekke ut selskapets nettsider og nyhetsbrev.
  • Ikke fokus på rabatten : Nesten 40 prosent av arbeidsgiverne er slått av av kandidater som synes mer interessert i rabatten enn jobbmuligheten. Vent på at arbeidsgiveren skal ta opp rabatten hvis en er tilgjengelig.
  • Vis ikke opp i et konkurrerende merkevaren : En av de største petene for 18 prosent av ansatt ledere er en kandidat som kommer til intervjuet Klær eller andre varer fra konkurrentens butikk.

Studien ble basert på spørreundersøkelser fra over 2000 ansettelsesledere og menneskelige ressurspersonell på tvers av ulike bransjer og bedriftsstørrelser.


3 Millioner gjenoppta Reveal formelen for å få den jobben du ønsker

3 Millioner gjenoppta Reveal formelen for å få den jobben du ønsker

Alle vellykkede jobbsøk starter med samme nøkkelkomponent: Et solidt CV. Det er imidlertid en vanskelig utfordring for jobbsøkere å skrive det perfekte CV-en. Å bestemme hva som skal inkluderes, hvilken lengde CV skal være, og hva som skal skrives i et vedlagt følgebrev, kan være en vanskelig måte å navigere på.

(Karriere)

3 Tips for effektiv selvfremming

3 Tips for effektiv selvfremming

Snakker høyt om deg selv til andre kan være ubehagelig, men det kan være til nytte for deg og din karriere. Positiv selvvurdering er en viktig årsak til at mange arbeidere går til høyere stillinger, og det er en teknikk som hver arbeidstaker bør praktisere. "Selvfremmende er et nødvendig verktøy for å hjelpe fagfolk å løfte seg inn i neste fase av karrieren, spesielt hvis de ikke blir korrekt anerkjent av sine jevnaldrende, sier Vanessa Fioravante-Cuomo, rektor og medstifter av ANDER & Co.

(Karriere)