5 Endringer alle ledere bør gjøre


5 Endringer alle ledere bør gjøre

Å holde seg til de forandrede tider er avgjørende for suksessen til enhver bedrift.

Endring kan imidlertid bare drives av selskapsledere som er villige til å forandre seg, sier Barbara Trautlein , forfatter av "Change Intelligence: Bruk Kraften til CQ til Lead Change That Sticks" (Greenleaf Book Group Press, 2013).

"Ledelse er nøkkelen til vellykket stor organisasjonsendring, sier Trautlein. Det er mulig å lede vellykket og bærekraftig forandring - hvis det blir ledet effektivt. "

For ofte sa Trautlein at dagens ansatte tørster etter veiledning, men er misfornøyde og disenfranchised, heller enn engasjert, bemyndiget eller utstyrt til å gjøre det som trengs for å hjelpe deres organisasjoner til å overleve for å overleve og trives.

Hun tilbyr bedriftsledere flere tips for hvordan man kan endre sine egne måter for å bli en bedre leder og forbedre suksessene til sine organisasjoner:

  • Endre historien din : Motstand i organisasjonen Ationer er som immunforsvaret i kroppen; det beskytter mot skadelige inntrengere fra utsiden. Akkurat som smerte i kroppen er et symptom, er noe galt, motstand er et tegn som ledere bør ivareta. Målet er ikke å utrydde motstand, men å la det overflate, så det kan utforskes og hedres. For å være en effektiv leder, lær å se motstand som alliert, ikke fiende.
  • Endre holdning: I stedet for å alltid føle at du kjemper andre mennesker og sliter med å få ting gjort, må du forny deg selv og De andre menneskene jobber sammen for å løse problemet. Flytt fra å være, føle og handle mot andre for å jobbe med - og til og med for dem.
  • Bytt sete : Det du ser, avhenger av hvor du sitter. Endringen ser veldig annerledes ut når det ses fra hvert nivå av organisasjonshierarkiet. De på toppen er typisk isolert. Sitt i andres seter og setter pris på deres press. Toppledere bør tilpasse deres tilnærming og budskap til de ulike behovene og bekymringene til hvert publikum.
  • Endre stilen din : I stedet for å overholde reglene om å behandle andre hvordan du vil bli behandlet, har forretningsførere som ønsker å lede forandring effektivt må følge regelen om å behandle andre hvordan de - ikke deg - vil bli behandlet. Fortell historier de kan forholde seg til, og del statistikk som er relevant for dem.
  • Endre strategien din: Ofte ser det ut som motstand mot endring, egentlig ansatte som ikke forstår endringen, vil ikke ha det eller kan ikke gjøre det. Effektive ledere trenger å engasjere medarbeiderens hjerner ved å forklare "hvorfor" og "hva" for endringen for å hjelpe dem bedre å forstå visjonen, oppdraget og målene. Malte et klart bilde av målet og sluttspillet.

Trautlein sa at den gode nyheten er at ingen av disse forskriftene krever at ledere endrer hvem de er.

"De handler om skift i tankene - sett og atferd, " hun sa. "Det handler om fleksibiliteten til å tilpasse vår ledelsesstrategi for å få oss alt vi trenger å gå."

Trautleins bok, "Change Intelligence: Use the Power of CQ til Lead Change that Sticks", er planlagt å bli utgitt i mai 14.


Bedriftskultur starter med prosess, ikke platituder

Bedriftskultur starter med prosess, ikke platituder

Når arbeidsgivere søker å tiltrekke seg dagens beste kandidater, merker de seg ofte ved å utnytte deres unike bedriftskulturer. Det er nesten blitt en kliché for å inkludere ord som "integritet", "tillit" og "innovasjon" i bedriftsoppgaveoppgavene, og å hevde at disse verdiene er kjernen i selskapets kultur.

(Ledelse)

5 Måter du fremmer dine medarbeidere (og hvordan du stopper)

5 Måter du fremmer dine medarbeidere (og hvordan du stopper)

"Når arbeidstakere slås av, bør ikke oppbevaring være et selskaps eneste bekymring - produktivitets- og kundeservicenivåer lider også , sier administrerende direktør for OfficeTeam Robert Hosking. "Det er mange faktorer som bidrar til sterk ansattes engasjement. Hovedpersonen er medarbeidernes evne til å nå profesjonelle mål og forstår hvordan de bidrar til organisasjonens store bildemål.

(Ledelse)