5 Ordbehandlingsprogrammer for smarttelefoner og tabletter


5 Ordbehandlingsprogrammer for smarttelefoner og tabletter

Du trenger ikke en bærbar PC for å opprette og redigere dokumenter på farten. Med nettbrettet eller smarttelefonen og de riktige appene kan du begynne å skrive og virkelig få ting gjort - uansett hvor du er. Ordbehandlingsprogrammer fungerer best når de kombineres med et fysisk tastatur, og det finnes en rekke alternativer som er kompatible med de fleste mobile enheter. Men med en god mobil tekstbehandler kan du være produktiv selv om du sitter fast i tegn på en berøringsskjerm. Her er fem av de beste appene som kan hjelpe deg med å skrive når du er borte fra kontoret.

Sider, en del av Apples iWork-pakke med mobile produktivitetsprogrammer, er fullt integrert med Apples iCloud online lagringsplattform, slik at du kan få tilgang til og redigere dokumentene dine fra hvilken som helst nettilkoblet enhet. Den lar deg lage nye dokumenter og legge til tekst, bilder, former og andre elementer med noen få kraner. Den har også noen avanserte redigeringsverktøy, slik at du kan spore endringer i enkeltdokumenter, legge til kommentarer og justere stiler og skrifter. Sider kommer forhåndsinstallert på alle iPhones og iPads.

Google Dokumenter er tilgjengelig på iOS og Android. Den er fullt integrert med Google Disk, selskapets skyplattform; logg inn ved hjelp av Google-kontoinformasjonen din, og hvert dokument du oppretter eller redigerer, blir automatisk lastet opp til skyen. Appen tilbyr verktøy for å sette inn tabeller, bilder, diagrammer og andre komplekse elementer i dokumentene dine, og det er kompatibelt med Microsoft Office-filer, slik at du kan sømløst overføre mellom din stasjonære datamaskin og mobilenheten din. Og all redigering foregår offline, så du trenger aldri å bekymre deg for å miste tjenesten.

IA Writer-appen er en minimalistisk tekstbehandler med noen fristende funksjoner for brukere iOS eller Android . Den har et berøringsskjermtastatur med en rekke spesielle tegnsettingstegn, slik at mer væsketrykking og redigering blir mulig. I mellomtiden zoomer Focus Mode inn for å vise deg bare tre linjer, slik at du kan konsentrere deg om hva du skriver. Synkronisering av dokumentene dine er enkelt; iA Writer har muligheter til å laste opp filene dine til både iCloud og Dropbox. Formateringsalternativer er imidlertid begrensede.

WPS Office, opprettet av Kingsoft Office Software, er en gratis, multiplatform produktivitetspakke som er tilgjengelig for iOS og Android. Den står opp til konkurrerende apper takket være et solid funksjonssett og et brukervennlig grensesnitt. Suitens tekstbehandler lar deg skrive, redigere og lagre filer relativt enkelt, og e-integrasjon lar deg sende og motta dokumenter som vedlegg. Redigeringsfunksjoner inkluderer muligheten til å endre skrifter og farger, justere tekstjustering og sette inn tabeller. Med Kingsoft Office-filbackupfunksjonen kan du lagre og hente dokumentene dine fra nesten hvilken som helst enhet ved hjelp av Google Disk, Dropbox eller Box.com.

Microsoft Word, tilgjengelig for iOS eller Android, lar deg lage og redigere dokumenter, så lenge du har et Office 365-abonnement. Mobil dokumenter ser ut som deres skrivebordsutgaver, komplett med alle diagrammer, tabletter og grafikk som var til stede i originalene. Når du gjør endringer eller legger til kommentarer i et dokument, vises disse endringene neste gang du får tilgang til den samme filen på stasjonær datamaskinen. Du kan også opprette nye dokumenter rett innenfor appen. Det kan til og med lese PDF-filer.


6 Trinn for å bygge en vellykket e-handelsside

6 Trinn for å bygge en vellykket e-handelsside

Lansering av en e-handelsbutikk innebærer mye mer enn bare å sette opp et nettsted med en handlekurv. Å kjøre ekte trafikk til et e-handelsnettsted tar seriøs markedsføring og følge gjennom. "Som en ny bedrift innebærer å sette opp en e-handelsbutikk en overflod av forskning, strategi, planlegging og forretningsmessig kunnskap," sa IzzoNet, en online plattform som hjelper små bedrifter å bygge e-handelsnettsteder.

(Virksomhet)

Smart Business Banking: Hvordan få pengene dine i orden

Smart Business Banking: Hvordan få pengene dine i orden

For mange bedrifter markerer januar begynnelsen på et nytt år med økonomiske poster, evalueringer og noen ganger vanskeligheter. For små bedrifter spesielt kan mangel på erfaring med banker presentere en rekke problemer på toppen av andre problemer som oppstartssider allerede har å håndtere. "Det største økonomiske problemet som småbedriftseiere i dag er, er kapitalisering, spesielt vanskeligheter få lån, sier Ken LaRoe, administrerende direktør i First GREEN Bank.

(Virksomhet)