10 Forretningsidéer med (nesten) Ingen oppstartskostnader


10 Forretningsidéer med (nesten) Ingen oppstartskostnader

Starte en bedrift er ganske det finansielle foretaket. Det er mye å ta i betraktning, og mangel på penger kan noen ganger være avskrekkende for villige entreprenører. For de som drømmer stort, men er på et lite budsjett, er det noen få lavprisbedrifter som inspirerer den entreprenørmessige lidenskapen.

Sosiale medier og nyhetssyklusen døgnet rundt har skapt den perfekte stormen av mulighet for kreative fagfolk som forfattere og grafiske designere, som kan bruke sine talenter til å skape høy kvalitet, delbart innhold for bedrifter og medier. Takket være en økende deltidsekonomi hos frilans- og kontraktsarbeidere, er det lettere enn noensinne å markedsføre deg selv som en profesjonell frilanser. Se relatert historie: Ny innholdsmarkedsføring: 5 Viktige endringer Merker må gjøres ]

Hvis du er en høyt organisert, detaljorientert person som elsker å sette fester sammen kan du ha den rette personligheten til å starte en arrangement-planlegging virksomhet. Arbeid for bryllup, bursdagsfester og klassenesammenkomster, arrangørplanleggere gjør det enkelt for andre å være vert for et spennende fest. LinkedIn, kaldt anrop og planlegging av noen pro bono-hendelser vil hjelpe deg med å få den riktige opplevelsen. Dette vil også hjelpe deg med å bygge opp en solid database med leverandører og kontakter slik at du kan hjelpe kundene dine til å orkestrere drømmene sine.

Foreldre er opptatt med jobbansvar og kjører barna fra en aktivitet til neste. Så de fleste arbeidende foreldre har svært lite tid igjen for å ta vare på personlige ærendringer som dagligvarehandel, og gir avkastning på kjøpesenteret eller postpakker. Den rette, drevne personen kan ta vare på disse tidkrevende ærendene for klienter og frigjøre sine dager for de viktige tingene i livet. Oppgjøre reiseutgifter når du bestemmer dine priser, som kan være hver time eller av oppgaven.

For den musikalske begavede, tilbyr leksjoner til andre som ønsker å lære et instrument, en stor kilde til ekstra inntekt. Med mindre du lærer piano, kan elevene sannsynligvis bringe sine egne instrumenter til ditt hjem for timelange leksjoner. Lag opp på noter eller sangbøker i varierende sjangre og rettet mot ulike ferdighetsnivåer, slik at du kan tilby et bredt utvalg for dine potensielle kunder. Stemmeundervisning kan også gi deg mye penger hvis du markedsfører deg selv til lokale videregående og samfunns teatergrupper.

Større bedrifter kan ansette et byrå eller en heltidsansatt til å kjøre Facebook og Twitter kontoer og blogger, men små bedrifter må ofte ta vare på sin egen sosiale medier markedsføring. Med så mange andre ansvar kan bedriftseiere være for opptatt eller overveldet for å bruke tid på å komme opp med en god sosial mediestrategi. Som konsulent kan du hjelpe dem med å bestemme de beste taktikkene, innleggsplanene og innholdet for målgruppen. Etsy shop eier

Nettkurs og veiledning

Personlig kokk

Oversettelsestjeneste

Programvareopplæring


Kreative måter å markedsføre småbedrifter

Kreative måter å markedsføre småbedrifter

Ta noen pust og ro deg ned. Det er en rekke enkle, effektive og billige måter for å spre ordet om virksomheten din. En av de viktigste trinnene i denne prosessen er å realisere at det er flere trinn for å markedsføre en bedrift effektivt. Trinn ett er å ha en plan og en strategi. Markedsføring din virksomhet handler ikke bare om en gimmick.

(Virksomhet)

Slik bruker du Instagram-historier for virksomheten din

Slik bruker du Instagram-historier for virksomheten din

Bruker du Instagram for din bedrift? Hvis du har lastet ned den nyeste appoppdateringen, har du sannsynligvis lagt merke til en ny funksjon øverst på plattformen: Instagram Stories. Som Snapchat Stories, lar Instagram Stories deg legge inn bilder og videoer i kronologisk rekkefølge for å fortelle en "historie" i løpet av en dag.

(Virksomhet)