5 Grunner til å prøve tekstmeldingsmarkedsføring for små bedrifter


5 Grunner til å prøve tekstmeldingsmarkedsføring for små bedrifter

Tekstmeldinger er ikke bare en praktisk måte å chatte med venner. Det er også et kraftig mobilmarkedsføringsverktøy for små bedrifter. De aller fleste amerikanere eier en mobiltelefon, og de fleste bruker telefonen til å sende og motta tekstmeldinger, også kjent som SMS-meldinger. Viktigere, mobiltelefonbrukere er mer engasjert i SMS-meldinger enn de er med andre mobile markedsføringsveier som e-post eller sosiale medier. De fleste mobiltelefonbrukere har programmert telefonen til å varsle dem når en ny SMS-melding kommer, og flertallet av meldingene leses innen få minutter fra levering.

Likevel er noen bedriftseiere nølende med å vedta SMS-meldinger som et salgsfremmende verktøy, å tro at plattformen er ineffektiv. I virkeligheten er SMS-markedsføring billig, enkel og svært verdifull. Les videre av fem grunner du bør vurdere å bruke SMS-markedsføring for småbedrifter i dag.

1. Det er opt-in

Mange tradisjonelle annonseringsmetoder stole på loven om store tall for å lykkes. Ved å sprengte markedsføringsmeldingen så bredt som mulig, står du bedre til å nå potensielle kunder. Denne typen annonsering krever at du bruker penger på å markedsføre meldinger som mange forbrukere raskt vil glemme eller bare ignorere.

SMS-markedsføring er derimot avhengig av at forbrukerne skal velge. Det betyr at målgruppen må først registrere seg for motta meldinger om tilbud og kampanjer før du mottar dem. Opt-in markedsføring har store fordeler for bedrifter. En er at forbrukere som mottar meldingene dine allerede er tungt investert i merkevaren eller produktet ditt; ellers ville de ikke ha registrert seg. En annen er at opt-in-modellen også betyr at du ikke vil kaste bort tid eller penger forstyrrer kunder som ikke er interessert. På samme måte som med e-postmarkedsføring, gjør de fleste SMS-markedsføringsverktøy det ganske enkelt for brukerne å melde seg ut.

Selvfølgelig må du få forbrukerne til å registrere seg for å motta meldingene dine først og fremst. Av denne grunn er det nesten umulig å skille SMS-markedsføring fra tradisjonell annonsering fordi du først må stole på web-, e-post og sosiale medier-annonser for å bygge din SMS-kontaktliste.

2. Det er engasjerende

Hvis du er som de fleste forbrukere, kan du sannsynligvis ikke vente med å lese en tekstmelding når den kommer inn i innboksen. Faktisk leses flertallet av tekstmeldinger innen bare et par minutter etter kvitteringen. Forbrukerne har blitt vant til at deres e-postboks blir oversvømmet med spam og uønsket annonsering. Videre kontrollerer mange forbrukere ikke sin e-postboks for nye meldinger mer enn en eller to ganger om dagen. SMS-innbokser, etter kontrakt, er i stor grad reservert for meldinger som må leses akkurat nå.

Dette fenomenet har åpenbare fordeler for bedriftseiere. Ikke bare er forbrukerne på din SMS-kontaktliste villige deltakere i kampanjekampanjen, men de er nesten garantert å lese meldingen din rett når du sender den. SMS-markedsføring vil ikke få kampanjen foran så mange eyeballs som andre reklamemåter, men ved å levere meldingene dine direkte til engasjerte forbrukere - og få dem til å lese disse meldingene raskt - det gir deg god valuta for pengene.

3. Det er raskt

Mye av klagen til SMS-markedsføring er i korthet, både for annonsøren og forbrukeren. I motsetning til lange e-post kampanjer, er SMS-meldinger vanligvis bare en eller to setninger i lengden, noen ganger inkludert en lenke til et nettsted med flere detaljer om kampanjen. Forbrukerne er svært sannsynlig å lese hele meldingene, bare fordi de er så korte. SMS-meldinger kan også leses for brukernes brukervennlighet, slik at de ikke er så påtrengende som popup-vinduer eller telefonsamtaler.

Kortfattet SMS-meldinger gir også småbedriftseierne kort tid til kort tid. Å planlegge og distribuere en kampanje via SMS er rask og enkel, og krever mye mindre oppfrontplanlegging enn tradisjonell annonsering.

4. Det er billig

Småbedriftseiere kan spesielt dra nytte av SMS-markedsføring fordi det er rimelig. Sende en SMS-melding er mye billigere enn å plassere en full annonse foran en potensiell forbruker. Prisene varierer, men mange plattformer lar bedriften din sende hver melding for bare noen få cent. I bulkpakker kan du sende hundrevis eller tusenvis av meldinger hver måned til en relativt lav flat rate. Med tanke på kraften til SMS-markedsføring for å rettet mot engasjerte forbrukere, leverer det en god verdi proposisjon for småbedriftseiere på et budsjett.

5. Det er interaktivt

Å planlegge en interaktiv SMS-kampanje er en god måte å gjøre meldingen morsom og engasjerende, og det er mange måter å gjøre det på. Når du sender meldingen som en del av et spørreskjema eller en avstemning, oppfordres målgruppen til å lese nærmere og bli en aktiv deltaker. Å tilby et gratis SMS-svaralternativ er et ekstra incitament for brukerne å engasjere seg med merkevaren din. I mellomtiden, inkludert en lenke til en underholdende video eller bilder med flere detaljer om kampanjen, oppfordres brukere til å undersøke videre. Ikke alle mobiltelefoner har mulighet til å koble seg til Internett, men som smarttelefoner blir nesten allestedsnærværende, vil bedriftseiere være klokt å vurdere å inkludere visuelle og interaktive elementer i deres SMS-markedsføring.


Hva er en selgerkonto?

Hva er en selgerkonto?

Kredittkort behandler ikke seg selv. Dette er hvor selgerkontoer kommer inn. En selgerkonto er i hovedsak mellommann som gjør at virksomheter aksepterer kreditt- og debetkort personlig og online. Normalt levert av banker og andre finansinstitusjoner behandler en handelsmannskonto elektroniske innbetalinger ved å overføre midler mellom kundenes og selgeres banker.

(Virksomhet)

Er selvforsikring riktig for virksomheten din?

Er selvforsikring riktig for virksomheten din?

ÅPen innmelding for 2016-fordeler kommer til en slutt, og mange bedrifter og arbeidstakere finner seg med høyere forsikringsutgifter enn noen gang før. Mange små bedrifter som tilbyr helseforsikringsplaner kan tenke at å kjøpe en dyr plan fra en forsikringsselskap er deres eneste alternativ. Men avhengig av omstendighetene kan selvforsikring hjelpe deg med å spare mye penger på premiene.

(Virksomhet)