3 Grunner til at bedriftsteknologien din mislykkes


3 Grunner til at bedriftsteknologien din mislykkes

Som virksomheter er avhengige av teknologi for å få mer og mer arbeid, er den hastigheten som teknologien svikter på, økende, viser ny forskning. > En studie av teknologifremmende firma Compuware Corp avslørte at bedrifter av alle størrelser står overfor gjennomgripende teknologibesparelser, med over halvparten registrerer en betydelig teknologisk feil i det siste året, og 81 prosent som indikerer at de hadde samme fiasko, forekommer flere ganger. Samlet sett sier nesten halvparten av de undersøkte selskapene at de opplever tekniske ytelsesproblemer hver dag, mens mer enn 25 prosent rapporterer at feilfrekvensen øker.

Compuware CEO Bob Paul sa at i en tid da teknologien gjennomsyrer det operative stoffet I alle virksomheter blir teknologiytelsen en viktig konkurransedyktig differensier.

"Riktig fungerende teknologi kan føre til utvidede markedsandeler, forbedrede marginer og økte inntekter," sa Paul. "Bedriftsledere må forstå teknologiens innflytelse på sine virksomheter og ta teknologiytelsen så alvorlig som de tar andre forretningskritiske områder av deres virksomhet."

Studien viste imidlertid at de fleste bedrifter ikke kjenner den virkelige effekten av En teknologisk sammenbrudd: Bare en tredjedel av de undersøkte virksomheter samler regelmessig data og kvantifiserer virkningen av feil.

"Du må kunne identifisere, måle og forstå ytelsesproblemer før du virkelig kan rette dem," sa Bharath Gowda , Compuwares direktør for teknologiprestasjonstjenester.

Forskningen identifiserte tre primære årsaker til generell mangel på ytelsesmåling og konsekvensanalyse:

Manglende forståelse av grunnårsaken til ytelsesproblemer og dermed redusert evne til å løse dem uavgjort.

  • Manglende forståelse for alvorlighetsgraden av virksomhetenes virkninger av ytelsesproblemer, som ofte fører til en ineffektiv respons gjennom feil ressursallokering.
  • Manglende justering ent og inkonsekvent oppfatninger av alvorlighetsgraden og tiden som trengs for å løse et IT-problem, som utløser friksjon mellom IT-avdelingen og andre avdelinger i virksomheten.
  • I tillegg oppdaget studien at mange IT-ytelsesproblemer er "faste" Gowda sa at reaktive tiltak som programvareoppdateringer, maskinvareoppgraderinger og supplert bemanning er lite mer enn Band-Aids

På lang sikt viser de seg å være ekstremt kostbare og i stor grad ineffektive, sier Gowda.

Studien ble basert på undersøkelser av 304 bedriftsledere og ledere fra selskaper i USA, Europa, Asia og Australia.


Hvordan nå de beste kundene med tekstmeldingsmarkedsføring

Hvordan nå de beste kundene med tekstmeldingsmarkedsføring

E-postmarkedsføring kan være en av de mest effektive måtene å markedsføre produkter og tjenester, men småbedriftseiere vender seg til tekstmeldinger for å øke sine virksomheter. Fra å sende ut hendelsesmeldinger til å tilby spesielle rabatter og eksklusive fordeler, tekst -Markedsføring gjør det mulig for små bedrifter å kombinere vellykkede markedsføringsteknikker med mobil- og webteknologi for å kommunisere med forbrukerne på en ny måte.

(Virksomhet)

8 Kreative bedrifter som vil inspirere kunstneren i deg

8 Kreative bedrifter som vil inspirere kunstneren i deg

Kunst er en vakker gave som spiller mer av en rolle i samfunnet enn vi skjønner. Uten det ville vi ikke ha bøker, filmer, arkitektur, malerier og mer. Dette gjør imidlertid ikke virksomheten enkel, bare vær oppmerksom på den "sultende kunstnerklichen". Selv om kunstnere kan bli skremt av bransjen, er det ikke umulig å komme seg bort som et kunstbasert selskap.

(Virksomhet)