De 20 beste jobbene for fleksibilitet


De 20 beste jobbene for fleksibilitet

" Det er mange grunner til at millioner av mennesker virkelig verdsetter arbeidsfleksibilitet, for eksempel for de positive effektene på deres balanse mellom arbeid og liv, stressnivå, helse og familieansvar, for eksempel, sier Sara Sutton Fell, grunnlegger og administrerende direktør for FlexJobs, i en uttalelse. «Heldigvis, som det overordnede arbeidsmarkedet fortsetter å forbedre, så gjør utsiktene for fleksible jobbsøkere.» Sutton Fell sa det er viktig å huske at fleksibilitet ikke bare er en luksus, men en nødvendighet for noen jobbsøkere.

"Jeg tenker på arbeidende foreldre og militære ektefeller, eller folk som bor i deprimerte lokale økonomier uten tilgang til gode jobber, de som behandler kroniske eller alvorlige helseproblemer, eller den voksende gruppen omsorgspersoner for aldrende foreldre og andre kjære," Sutton Fell sa.

For å hjelpe jobbsøkere som er på utkikk etter stillinger som tilbyr varierende fleksibilitet, har FlexJobs markert 20 karriere med høyt vekstpotensial og fleksible arbeidsalternativer, for eksempel telekommutarrangementer, fleksible eller deltidsplaner eller frilans kontrakter. I tillegg betaler mange av jobbene mer enn $ 20 per time.

Her er FlexJobs 20 høyvoksende mulige fleksible jobber for 2017:

Kontoadministrator

Denne stillingen er tilgjengelig i en rekke bransjer. Kontoansvarlige håndterer en rekke oppgaver, inkludert å bygge kundeforhold, identifisere nye kunder og opprettholde kontoer. Kontoansvarlige bør ha forhandlinger, salgsfunksjoner, interesse for å reise på jobb og sterke kommunikasjonsevner.

Telekommuting

Kontoadministrator Kontoansvarlige har ansvar for å opprettholde klienten relasjoner, overvåking av markedstrender, evaluering av passende løsninger og salg. Profesjonelle i denne stillingen bør ha relasjonsledelse, kommunikasjons- og salgsfunksjoner. I tillegg er tidligere erfaring nødvendig.

Full- og deltidsplaner, midlertidige stillinger, frilansalternativer og telekommunikasjon

Forretningsutvikling De som jobber i forretningsutvikling er ansvarlige for å identifisere muligheter for salg, partnerskap og andre forretningsområder. Fagfolk på dette feltet vanligvis har en bachelorgrad og minst flere års erfaring

hel-og deltid tidsplaner, vikariater, freelance alternativer, fjernarbeid og fleksibel arbeidstid

Forretnings prosessanalytiker Forretningsprosessanalytikere ansettes for å forbedre prosesser, gjennomføre prosjekter, feilsøke problemområder og opprette nye eller eksisterende systemer. Disse jobbene er oftest funnet i bransjer som teknologi, helsevesen og vitenskap.

Telekommunikasjon og frilansalternativer

Klienttjenester-koordinator Profesjonelle i denne stillingen støtter kundens behov, adresse og løse problemer, og talsmann for klienter. Disse jobbene finnes i en rekke bransjer, inkludert helsevesen, teknologi, veterinær og eiendomsmegling. For å bli ansatt for denne stillingen trenger du vanligvis minst et videregående diplom eller GED, samt tidligere kundeserviceropplevelse.

Deltidsskemaer

Datavitenskaper Dataforskere er ansvarlige for å samle, behandle og analysere store datasett; bygge læring modeller; og gi anbefalinger basert på deres funn. For denne stillingen må du være dyktig i statistikk, dataanalyse og matematikk. Dataforskere har også bachelor- eller mastergrad i kvantitative felt, samt flere års erfaring i relatert arbeid.

Telekommunikasjon, frilansalternativer og kortsiktige prosjekter.

Finansanalytiker Finansanalytikere arbeider med forretningsenheter for å analysere og rapportere om økonomiske data og til å gi anbefalinger for økonomiske tiltak. Daglige oppgaver inkluderer produktprising, datavurdering, trendovervåking, saksbehandling og budsjettomtaler.

Heltids- og deltidsplaner, kortsiktige prosjekter, frilansalternativer og midlertidig roller

Front-end utvikler Front-end utviklere kode nettsteder, programvare og andre teknologibaserte produkter og tjenester. De lager ofte nye produkter eller tjenester, feilsøker og løser problemer, og implementerer oppdateringer. Frontend-utviklere kjenner vanligvis en rekke kodende språk, for eksempel JavaScript, HTML5, PHP, Rails og andre.

Fulltids- og deltidsplaner, telekommunikasjon, Terminprosjekter, frilansalternativer og midlertidige roller

Genetisk rådgiver Profesjonelle i denne stillingen arbeider med pasienter i helsevesenet for å forberede saker, identifisere pasientmål, samle historier, gjennomføre risikovurderinger og mer. De vurderer også diagrammer, diskuterer testresultater og gir relatert helseinformasjon. For å være en genetisk rådgiver trenger du typisk en mastergrad i medisinsk genetikk, samt veiledning og styrets sertifisering.

Heltids- og deltidsplaner, sporadiske jobber, fleksible tidsplaner, telekommunikasjon, midlertidige roller

Informasjonssikkerhet / analytiker / leder Informasjonssikkerhetsanalytikere og ledere vurderer, utvikler og feilsøker et selskaps informasjonssikkerhetssystemer og -programmer. De vurderer nåværende tiltak, gjør anbefalinger for endringer og arbeid med tekniske prosjekter. For å jobbe i denne jobben, trenger du vanligvis en bachelorgrad og tidligere relatert erfaring.

Frilansalternativer, telekommunikasjon, heltidsplaner

Medisinsk direktør Å være en medisinsk direktør , du må først være en lege. Medisinske styremedlemmer overvåker forretnings- og medisinsk gjennomgang, ulike medisinske enheter eller områder av praksis innenfor større helsevesenets organisasjoner. De er også ansvarlige for å føre tilsyn med legitimasjonsprosessen for leger og gi klinisk kompetanse. I tillegg til at du først er lege, trenger du også styresertifisering og flere års erfaring med å bli en medisinsk direktør.

Heltids- og deltidsplaner, telekommunikasjon og kortsiktig prosjekter

Sykepleier - ICU Disse sykepleierne jobber i intensivavdelingen til medisinske sentre og sykehus. De er vanligvis registrerte sykepleiere med nåværende tilstandspleie lisenser eller sertifiseringer som har tidligere relatert erfaring.

Full- og deltidsplaner, kortvarige roller, sporadisk arbeid og alternative tidsplaner

Sykepleierutøver Sykepleiereutøvere gir klinisk tilsyn og koordinerer pasientomsorgen. De undersøker også, diagnostiserer og behandler pasienter; veilede og utdanne pasienter og foreskrive medisiner. For å bli en sykepleierutøver, trenger du en mastergrad og gjeldende lisensiering.

hel- eller deltids timer, fleksible tidsplaner, telekommuting, sporadiske og midlertidige valgmuligheter

Arbeidsterapeutassistent Arbeidsbehandling assistenter jobber sammen med ergoterapeuter. De utfører vurderinger, utvikler omsorgsplaner og overvåker pasientens fremgang. I tillegg til å ha interesse for å gi pasientomsorg, er en assisterende grad og yrketerapiassistentlisens vanligvis påkrevd.

Deltidsplaner, sporadisk arbeid og alternative tidsplaner

Kontoradministrator Kontorforvaltere jobber i en rekke bransjer. Deres ansvar omfatter styring av støttepersonell, bistå med reisearrangementer, og styring av kontorrekvisita og utstyr.

Heltids- og deltidsplaner, kortsiktige og midlertidige alternativer

Operasjonsanalytikere Operasjonsanalytikere kan jobbe i en rekke ulike bransjer i en rekke avdelinger, for eksempel markedsføring, menneskelige ressurser, logistikk og produktutvikling. De er ansvarlige for implementering og analyse av operativ prosess, ressursplanlegging, dokumentasjon og analyse av organisatorisk funksjon.

Full- og deltidsplaner, kort- og langsiktige prosjekter, telekommunikasjon, frilansalternativer og midlertidige roller

Operations manager Operasjonsledere jobber tett med fagfolk innen regnskap, markedsføring, salg og IT, blant annet. De er ansatt for å bistå med drift, planlegging og styring av selskaper og organisasjoner.

Telekommunikasjon, midlertidig og kortsiktig jobb og frilansalternativer.

Fysioterapeutassistent Fysioterapeuter hjelper med å skaffe seg vurderinger om skader, utvikle omsorgsplaner og behandlingsmuligheter, samt arbeide med andre helsepersonell.

Deltid, alternativ og fleksible tidsplaner; Telecommuting og sporadisk arbeid

Produktansvarlige Profesjonelle i denne stillingen jobber med digitale produktdesignere, ingeniører, utviklere og andre relaterte fagfolk når de lager eller implementerer et nytt produkt eller oppgraderer til nåværende produkter. Daglige ansvarsområder inkluderer å utvikle prosjektplaner, analysere muligheter, kommunisere med interessenter og klienter, og gi anbefalinger for beste praksis. En bachelorgrad og flere års erfaring er vanlige krav.

Telekommunikasjon, heltidsplaner, kortsiktige prosjekter, frilansalternativer, midlertidige roller og fleksible tidsplaner

Statistiker Statistikere utfører forskning, analyserer data og utarbeider rapporter for en rekke felt og klienter. For å bli ansatt som statistiker, trenger du vanligvis en mastergrad og relatert erfaring.

Heltids- og deltidsplaner, telekommunikasjon, midlertidige roller og frilansalternativer


Dagens arbeidskvinnere gjør fortsatt mer husarbeid enn menn

Dagens arbeidskvinnere gjør fortsatt mer husarbeid enn menn

Menn spenderer mer tid enn kvinner på jobben hver dag, mens kvinner, selv de med heltidsjobber, bærer bruken av husholdningsoppgaver, ifølge nye data fra Bureau of Labor Statistics. Den årlige amerikanske tidsundersøkelsen fant at kvinner brukte 2,6 timer om dagen på husholdningsaktiviteter, sammenlignet med 2,1 timer for menn.

(Karriere)

Alle ønsker å jobbe hjemmefra ... Så hvorfor er de ikke?

Alle ønsker å jobbe hjemmefra ... Så hvorfor er de ikke?

Ansatte og arbeidsgivere er enige om å jobbe hjemmefra. Ifølge en ny undersøkelse ønsker både sjefer og deres arbeidere evnen til å jobbe hjemmefra, men de er delt på hvor produktive de er når de gjør det. Det skyldes at mens 55 prosent av de undersøkte arbeiderne følte at de var mer produktive når de jobbet hjemmefra, var det bare en fjerdedel av sjefer som var enige om det.

(Karriere)