5 Vanlige atferd som hindrer kvinner Karriere


5 Vanlige atferd som hindrer kvinner Karriere

Kvinner har gjort mange fremskritt de siste årene som har redusert kjønnsforskjellen på den moderne arbeidsplassen. Men vi er ikke der ennå - kvinner kan og bør være opptatt og ta seg for seg selv i sine kontorer for å lukke dette gapet enda lenger.

Mobby Business snakket med fire vellykkede kvinnelige bedriftsledere om atferd og sinnssett kvinner gjør det som holder karrieren tilbake, og hvilke kvinner bør gjøre i stedet for å komme videre.

Noen kvinner tror feilaktig at deres ytelse på jobben er den viktigste faktoren for å bevege seg oppover stigen. Hvis du fortsetter å gi alt og få gode resultater, vil noen etter hvert merke og fremme deg, ikke sant? Ikke nødvendigvis. " Hardt arbeid alene vil ikke få deg der du skal, "sa Lindsay Chason Tillie, direktør for merchandising hos Home Depot og MBA @ UNC ambassadør. I virkeligheten er kvinners fremgang avhengig av tre faktorer: ytelse, bilde og eksponering.

Kiterer den vanlige PIE-modellen, sa Chason Tillie at ytelse bare utgjør om lag 10 prosent av hva som vil øke suksess på arbeidsplassen. Image - hvordan du presenterer deg selv som en profesjonell - er 30 prosent, og eksponering for de riktige personene og mulighetene er 60 prosent.

"Samtaler skjer bak lukkede dører om høyytelsesansatte," sa Chason Tillie. "Du trenger å vite noe om de maktspillerne, og de trenger å vite om deg. Du trenger din heis tale, [men] fokuserer ikke bare på hva du gjør. Tenk på og jobber aktivt på bildet ditt til folk som arbeider med deg hver dag, og sørg for at du får eksponering for personer som har posisjonell og politisk makt i organisasjonen. Det er ikke så enkelt som å sitte ved skrivebordet ditt. "

Stille stille

"I stedet for å be om å delta eller spørre hvorfor de ikke deltar, [kvinner reagerer med] stillhet , sier Carlynne McDonnell, forfatter av "The Every Woman's Guide to Equality" (Endring i vår livstidspresse, 2015). "Ved å ikke snakke opp, aksepterer kvinner hva som skjer. Det er vanskelig å snakke og kan komme til personlig og profesjonell kostnad, men å være stille har aldri hjulpet noen med å oppnå noe."

Lauren Van Wazer, visepresident for global offentlig sektor politikk på innholdsleveringsnettverket Akamai, sa hun opplevde dette tidligere i sin karriere. Hun deltok ikke alltid i møter, og hadde en tendens til å favorisere en-til-en-samtaler snarere enn store gruppeinnstillinger. "Jeg var motvillig til å bidra, delvis fordi jeg var for høflig og følte meg uhøflig for å forstyrre andre, "Van Wazer fortalte Mobby Business. "Jeg har siden lært at hvis du ikke snakker opp under møter, har folk en tendens til å lure på hvorfor du er der og hva du tenker. Jeg tvinger meg til å si noe i hvert møte jeg møter."

Det er viktig å huske at du er på møtet av en grunn, sa Van Wazer - dine innsikt er verdsatt som en del av laget. Når du dele disse innsikt, vil dine kolleger og overordnede kjenne at du bryr deg om å bringe noe til bordet.

Konkurrerer med (i stedet for å støtte) andre kvinner

Kvinner kan være raske til å rive ned sitt andre kvinner for å komme videre, men dette er ikke en god strategi. Du trenger ikke å være beste venner med hver kvinne på kontoret ditt, men du bør gjøre en innsats for å holde sammen og hjelpe noen andre til å nå sine karrieremål hvis du er i stand til.

Jude Miller Burke, en høyttaler og forfatter av" The Millionaire Mystique: How Working Women Bli Velstående og du kan også "(Nicholas Brealey America, 2014), ble enige om at kvinner burde støtte hverandre. Hun anbefalte å bli med profesjonelle kvinnegrupper på ditt felt, spesielt hvis din bransje er spesielt manndominert.

"Kvinner bør ... fullt ut engasjere seg i arbeidsmiljøet," la McDonnell til. "Vær teamspillere, ledere, mentorer. Vær kunnskapsrik, vær forberedt, bli forpliktet."

Ikke noe tid til nettverket

Nettverk er et viktig verktøy for alle fagfolk som ønsker å fremme karrieren. Hvis du ikke gjør dette til en prioritet, kan du gå glipp av gode tilkoblinger og muligheter som kan hjelpe deg med å bevege deg opp.

"Omtrent hver ny jobb Jeg har hatt det jeg har fått gjennom nettverk, "la Van Wazer til. "Muligheten til nettverk kan åpne nye dører som du aldri visste eksisterte, så fortsett å bygge og utnytte relasjoner gjennom hele karrieren din."

Som en del av disse nettverksaktivitetene anbefalte Miller Burke å søke en mentor som kan gi deg råd, kunnskap og oppmuntring. Men mentorskap fungerer på begge måter, og når du har nådd et høyere nivå av karrieren din, bør du prøve å "gi tilbake" og veilede noen som er mindre erfarne enn deg, sier Chason Tillie.

"Gjør dette til andre," hun sa. "Takk til de som har fått deg der du er. La dem få vite at de har hatt den virkningen, og betal den videre. Pass på at [dine potensielle menn] vet at de er gode, og at du vil investere i dem og hjelpe dem med å komme hvor de vil gå. "

Oppfordring etter en fiasko

Chason Tillie sa at kvinner har en tendens til å høre" nei "som" aldri ", i motsetning til menn, som hører det som" ikke akkurat nå ". Kvinner bør omskole sine hjerner for ikke å akseptere en negativ respons eller kritikk som den absolutte enden av en samtale.

" Omkjøringer og feil er en del av suksess, "la Miller Burke til. "Fem og femti prosent av millionærene og multimillionærene jeg intervjuet [for min bok] hadde opplevd omveier og feil, men grep det øyeblikket for å skape limonade ut av sitroner. De flyttet til nye og bedre selskaper, skapt nye stillinger, gikk tilbake til skolen og grep muligheter som de normalt ikke ville ha tatt. Denne bestemmelsen, samvittighet og utholdenhet er kvaliteter som ... er nødvendige for å lykkes. "


Skrive en flott jobbbeskrivelse Resultater i bedre ansettelser

Skrive en flott jobbbeskrivelse Resultater i bedre ansettelser

Hvis du ønsker å gjøre bedre ansettelsesbeslutninger, kan det hende du må endre måten jobben din er skrevet på, ny forskning finner. Noen mindre endringer i ordlyden av en jobbannonse kan øke størrelse og kvalitet på et søkende basseng, noe som kan resultere i bedre bedriftsmatches, ifølge en studie som skal vises i et kommende nummer av Journal of Business and Psychology.

(Ledelse)

Tilbyr pensjonsplaner? Hvordan DOL Fiduciary Rule vil påvirke deg

Tilbyr pensjonsplaner? Hvordan DOL Fiduciary Rule vil påvirke deg

US Department of Labor (DOL) forbereder seg på å gå videre med en regulatorisk endring som vil utvide definisjonen av fidusiær investeringsrådgivning, holde tjenesteleverandører og plansponsorer ansvarlige for forskriftene som er inkludert i lov om arbeidstakers pensjonsinntekts sikring av 1974 (ERISA).

(Ledelse)