50-Timers arbeidsuke? Hvordan kutte du på "New Normal"


50-Timers arbeidsuke? Hvordan kutte du på

For mange år siden jobbet nøyaktig 40 timer i uken - 9 til 5, mandag til fredag ​​- det var standard for de fleste kontoransatte. I dag er denne tidsplanen fortsatt ganske vanlig, men arbeidstakere logger ofte langt mer enn forventet 8 timer i døgnet.

Ifølge en undersøkelse av amerikanske "kunnskapsarbeidere" - de som primært håndterer eller bruker informasjon i en kontormiljø, i stedet for å jobbe med sine hender - ved webkonferanseprogramvare PGi, jobber 87 prosent av medarbeiderne mer enn 40 timer i uken, med nesten en fjerdedel av alle respondentene legger inn mer enn 50 timer per uke. Men disse arbeiderne trenger ikke nødvendigvis å være sent på kontoret: Omtrent 80 prosent av respondentene sa at de skulle ta med seg en eller flere dager i uken, inkludert 15 prosent, hvis arbeidsrelaterte aktiviteter bløste seg i helgene.

Studien fant også at lunsepauser har hatt et treff i arbeidernes arbeid for å få mer gjort i løpet av arbeidsdagen. Åtte og åtti prosent av arbeidstakere fortalte PGi at de ikke spiser lunsj vekk fra sitt skrivebord under den vanlige arbeidsdagen. Hopp over lunsepauser gjør faktisk mer skade enn bra, fordi regelmessige pauser øker produktiviteten og forhindrer tretthet og utbrenthet, sier eksperter.

Det kontinuerlige, konstant tilkoblede miljøet der dagens arbeidere bor, har formet denne trenden med lengre timer og uklare linjer mellom arbeid og personlig tid. Men bare fordi ansatte kan jobbe 24/7 betyr ikke at de vil: Over 70 prosent av respondentene innrømmet at de var fornøyd med hvor mange timer de jobber og ønsket at de hadde mer tid til personlige aktiviteter som trening, utgifter Tidligere med familie og venner, forfølge hobbyer og løpende ærger. Overarbeidede medarbeidere sa også at de ville sette pris på kontanter for å avlaste stress, gymnastikkmedlemskap (32,6 prosent), avslappingsrom (25,9 prosent) og lunsjtidssyoga (16,3 prosent) på toppen av listen.

For å bekjempe deres avtagende personlige tid, finner ansatte lite muligheter til å være mer effektive på kontoret og kutte ned på arbeidet de trenger for å ta med seg hjemmet. Undersøkelsens respondenter sa følgende triks øker produktiviteten deres:

Tilleggslister

  • Ta lunsj til jobb
  • Drikke kaffe
  • Unngå møter
  • Bruk ikke sosiale medier
  • Ta pauser
  • Telekommuting
  • Ikke multitasking
  • Til slutt, det er opp til arbeidsgivere å la sine arbeidere vite at det er OK å koble fra. Men ikke alle arbeidsgivere gjør det slik: 64 prosent av HR-fagfolk forventer at ansatte kan nås utenom kontortid, ifølge en nylig CareerArc / WorkplaceTrends.com-undersøkelse. I en annen Business News Dailyartikkel ga CareerArcs administrerende direktør, Robin Richard, råd til at arbeidsgivere virkelig lyttet til ansatte om hva fleksibiliteten på arbeidsplassen betyr for dem, og for å oppmuntre til personlige aktiviteter utenfor kontoret for å fremme en sunn arbeidsbalanse.

PGi undersøkte flere enn 500 amerikanske-baserte fagfolk om deres arbeidsplasser. For fullstendige resultater, besøk PGi blogginnlegg.


Fokus på din lidenskap: Fri deg selv fra administrativt arbeid

Fokus på din lidenskap: Fri deg selv fra administrativt arbeid

Entreprenører har en tendens til å slite for å finne tiden til å forfølge sine forretningslidelser på grunn av begrensede ressurser. Hvis du leter etter måter å frigjøre noen av din egen tidsplan som bedriftseier, vil du kanskje begynne med det som sannsynligvis er din største tidsavbrudd: administrativt arbeid.

(Karriere)

Livet er for kort: 4 grunner til å gjøre det du elsker for en levende

Livet er for kort: 4 grunner til å gjøre det du elsker for en levende

Du har hørt clichen at livet er for kort. Du vet ikke hva i morgen bringer eller hvor du kommer til ende. Så hvorfor kaste bort tiden din i en karriere som ikke gjør deg glad? Undersøkelser har vist at lykkelige mennesker har en tendens til å tjene høyere lønninger, og det er grunnen til at disse høyinntektene er glade - i hvert fall delvis - fordi De har jobber de elsker.

(Karriere)