5 Verktøy som vil endre e-postmarkedsføring


5 Verktøy som vil endre e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring har eksistert i to tiår - og det viser ingen tegn til å dø snart når som helst. Til tross for nyere, kjøligere kanaler som sosiale medier og mobilmarkedsføring, har e-postmarkedsføring vist seg å være en av de mest effektive og bærekraftige måtene å nå kunder og vokse en liten bedrift.

E-postmarkedsføring er kontinuerlig utvikling. Fra lette administrasjonslister og manuelt å sende e-post med e-post, tilbyr en rekke e-postmarkedsløsninger nå avanserte systemer som lar deg sende automatiserte, vakkert utformede rich media-meldinger som konverterer og gir en anstendig avkastning på investeringen. Og det er så mye mer å komme.

For å hjelpe deg å holde deg foran teknikkurven og få en fordel på konkurrenter, er det fem verktøy som endrer e-postmarkedsføring og hvordan du kan bruke dem til din småbedrift.

en. E-handel: Transaksjonell e-post

Hva: Transaksjonelle e-poster kan forandre måten nettbutikker krysser opp eller opp-selger sine produkter og tjenester på. Betraktet som en av de skjulte mulighetene i e-postmarkedsføring, er transaksjonsmessige e-postadresser som ordrebekreftelser, leveringsvarsler, kvitteringer, passordpåminnelser og andre transaksjonsrelaterte meldinger nesten garantert å bli levert og lest av kunder. Av denne grunn er transaksjonelle e-postmeldinger en utmerket måte å foreslå flere varer kunder kan ønske seg og legge til på sine bestillinger, distribuere kampanjer og kupongkoder, og kunngjøre fremtidige salg og spesielle arrangementer.

Løsning: Sjekk Campaigner. Den nye SMTP Relay-funksjonen hjelper bedrifter å utnytte kraften i transaksjonelle e-postadresser for å bygge relasjoner med kunder. Tjenesten garanterer økte åpne priser og levering for å hjelpe bedrifter med å øke inntektene fra kunder som allerede er interessert i sine produkter og tjenester.

2. Mobil: Responsive e-postmaler

Hva: Responsive e-postmaler kan endre måten e-postene dine åpnes, ser på og handles av kunder. På samme måte som lydhør webdesign, sikrer responsive e-postmaler at e-postene dine blir sett slik de er ment å bli sett. De tilpasser seg automatisk til kundens enhet - skrivebord, nettbrett eller mobil - for den mest optimaliserte visningen basert på skjermstørrelsen.

Videre viste data fra US Consumer Device Preference Report at 65 prosent av e-postene blir åpnet på smarttelefoner, noe som gjør at det er viktigere enn noen gang å bruke en e-postmarkedsføringstjeneste som tilbyr denne funksjonen. Fordi hvis en kunde ikke kan lese e-posten din riktig første gang, eller hvis de har problemer med å zoome og endeløs rulling på en liten skjerm, vil det sannsynligvis bli søppel og fremtidige e-poster vil sannsynligvis bli ignorert.

Løsning: Sjekk Campaign Monitor, som spesialiserer seg på å optimalisere e-post på tvers av alle enheter. Tjenesten lar deg lage din egen mal, som du enkelt kan designe ved hjelp av dra-og-slipp-elementer - ingen koding ferdigheter kreves. Det gir deg også muligheten til å velge fra ferdige, ferdige maler, slik at du kan komme i gang med en gang. Hvis du er litt mer teknisk kunnskapsrik, eller du har en webprogrammerer på teamet ditt, kan du bruke Kampanje Monitor til å redigere maler ved hjelp av åpent språk CSS og HTML.

3. Engasjement: Video-e-post

Hva: Legge til videoer i e-postene dine, kan endre måten kundene engasjerer seg med. Det er en økende trend som få bedrifter har ennå å mestre, men de som har mestret video-video, får en fordel over sine konkurrenter. En 2013-studie viste at 55 prosent av markedsførere som brukte video-e-postmarkedsføring, hadde høyere klikkfrekvenser, mens 44 prosent så en økning i hvor lenge kundene så på e-postmeldinger. 41 prosent opplevde også flere aksjer og fremover.

KISSmetrics, et analyticsfirma, forutslo at videomarkedsføring vil fortsette å vokse, da det gir mer innvirkning på forbrukerne, sparer tid på å få meldingen over, og tilbyr potensial til å gå viral. I tillegg kan videoer bli repurposed gjennom andre markedsføringskanaler og sosiale medier, noe som gir bedrifter et løft i søkemotoroptimalisering.

Løsning: Sjekk ut MailChimp, som tilbyr flere måter å inkludere videokoder i dine e-postmarkedsføringskampanjer. De fleste e-postleverandører støtter ikke videospillere i e-post, men MailChimp har tre arbeidsplasser. Disse inkluderer automatisk konverterte innebygde videoer som du allerede har lagt ut på nettstedet ditt eller bloggen, manuelt kobling til videoene dine med skjermbilder og videofusionskoder for YouTube, Vimeo og andre elektroniske videostreaming-tjenester.

4. Listeadministrasjon: Stor data og prediktiv analyse

Hva: Stor data og prediktiv analyse kan endre måten du administrerer e-postlister på for å bedre segmentere og målrette kunder for mer vellykkede e-postmarkedsføringskampanjer. Disse avanserte rapporteringsverktøyene kan hjelpe deg med å finne ut hva som virkelig fungerer og hva som ikke er - ved å avsløre viktige innsikt som trender, hvordan kunder samhandler med e-post, hvordan demografi påvirker kundeadferd, og hvordan kjøp og nettleserhistorikk er forutsigbare fremtidig atferd - slik at du kan gjøre klokere data-drevne beslutninger når det gjelder markedsføringsutgifter.

Løsninger: Sjekk ut BlueHornets e-postmarkedsføringsløsninger, som har som mål å øke avkastningen for små bedrifter ved å tilby et bredt spekter av avanserte analytikk og rapporteringsverktøy. Tjenesten kan hjelpe deg med segmentlister basert på klikk, så vel som målkunder som bruker sosiale medier og mobile oppføringer. Det tilbyr også funksjoner som datavisualisering, egendefinerte rapporter og e-posttesting. I tillegg gir BlueHornet deg tilgang til rapporter om leveringsadministrasjon for å avdekke hvordan e-postmeldinger behandles av kunder og e-postleverandører; Dette inkluderer klagefrekvenser, spamfrekvenser, avvisningstall, svartelister og blokklister.

Et annet alternativ er å integrere småbedriftsvennlige Big Data-løsninger og CRM-programvare (Customer Relationship Management) i dine e-postmarkedsføringskampanjer. Ved hjelp av disse tilleggsverktøyene vil du oppdage enda mer innsikt i kundeadferd og hvordan disse dataene kan øke e-postmarkedsføringskampanjene dine.

5. Levering: Brukbar teknologi

Hva: Brukbar teknologi - spesielt smartwatches - endrer ikke bare måten folk kommuniserer på, men hvordan de får tilgang til, leser og handler på e-post. Apple Watch er satt for å ankomme tidlig i 2015, og Android Wear har allerede hevdet sin innsats med flere smartwatches på markedet. Akkurat som e-postmarkedsførere har blitt nødt til å tilpasse og imøtekomme e-post til smarttelefoner og nettbrett, må de optimalisere e-postmeldinger for enda mindre skjermer og så langt uforutsigbar brukbar forbruksadferd.

Løsninger: Det finnes for tiden ingen brukbare -friendly e-postmarkedsføring løsninger tilgjengelig, men det er flere beste praksis som bransje analytikere har allerede begynt å overtale. Markedsundersøkelsesfirma eMarketer rapporterer at wearables har et mye mindre vindu for muligheter for e-post å konvertere og at samspillet vil bli begrenset. I stedet bør bedriftene fokusere på berøringsbasert engasjement og enkelt-trykksresponser, ikke to-tommelfinger-typing og multi-tap-surfing, som kunder vanligvis ville ha med andre mobile enheter.

Opprinnelig publisert på Mobby Business .


Hvordan jeg skiftet en lidenskap for vannbevarelse til et konsernbegrep på milliarder franchise

Hvordan jeg skiftet en lidenskap for vannbevarelse til et konsernbegrep på milliarder franchise

Jeg har hatt en entreprenørånd siden jeg tok en entreprenørskapsklasse ved St. John's University tilbake i 1987. Da jeg åpnet min første virksomhet - et verktøybyggingsfirma som heter Under Ground Logistics, Inc. (UGLI) - med samarbeidspartneren og den livslange vennen Tom Olson, dabbled vi i bransjen for ekstra inntekter.

(Virksomhet)

3 Grunner til at iPhone 5 er bedre for bedrifter

3 Grunner til at iPhone 5 er bedre for bedrifter

Apple bekreftet de mange ryktene som kjører i verden i iPhone-fansverdenen: De annonserte to nye telefoner, iPhone 5 og iPhone 5c. Like mange Apple-entusiaster spådde, har iPhone 5-ene en fingeravtrykkssensor og kommer i en ny champagnefarge, mens iPhone 5c er en billigere versjon som kommer i en regnbue av farger.

(Virksomhet)