3 Big Box Marketing Tips for Små Detaljister


3 Big Box Marketing Tips for Små Detaljister

Små forhandlere trenger ikke å begrense seg til et lite forbrukermålgruppe dersom de har riktig markedsføringstaktikk på deres side.

Bedriftseiere ønsker å markedsføre seg til et bredere publikum og utvide deres kundebaser kan lære mye fra store boksforretninger og nasjonale kjeder. Metodene store forhandlere bruker til å drive salg er ikke begrensede for små bedrifter; Selv forhandlere som nettopp har startet, kan innlemme disse teknikkene i sine forretningsstrategier.

Michael Garrity, administrerende direktør og medstifter av finansieringsplattformen Financeit, tilbød disse tre tipsene for små forhandlere som ønsker å vokse og øke salget.

en. Tilbudsfinansieringsplaner for dyre varer

Her er en taktikk for små og mellomstore detaljhandelsforetak med et gjennomsnittlig salg på over 500 dollar, og som selger varer som møbler, smykker eller elektronikk: Tilby en månedlig betalingsplan, som de store boksene gjør, Garrity sa. Showrooms og salgsgulv som tilbyr finansiering, har typisk 20 prosent høyere lukkekurser og 30 prosent høyere kjøpsmengder, forklarer Garrity. Ved å tilby mer håndterbare betalingsalternativer på dyre varer, utvider du publikum til forbrukere.

"Ikke bare har finansiering vært kjent for å redusere selskapets samlede markedsføringsbudsjett, men ny teknologi betyr at disse verktøyene er rimeligere enn noensinne," Garrity sa. "Å bytte store kjøp til håndterlige månedlige utbetalinger, bredere forbrukerne som har råd til et luksusprodukt, alt med liten eller ingen pris for leverandøren."

2. Utnytte månedlige utbetalinger til oppgraderinger

Ved å tilby månedlige finansieringsplaner, kan forhandlere også bruke slike betalingsalternativer til oppkjøpsprodukter, som store boksbutikker gjør. Kunder er mer sannsynlig å kjøpe når finansiering er tilgjengelig, så det er en mulighet til å pakke opp oppgraderinger i salget, sa Garrity. Ved å bryte ned oppgraderingene til mindre, individuelle priser gjør kundene mer sannsynlighet for å kjøpe. Han la til at mange bedrifter har sett denne salgsstrategien dobbelt gjennomsnittlig kjøpesum for kunder som bruker en månedlig betalingsplan.

3. Rabatter på betalingen, ikke priser

"Tilbake da salget fant sted i et relativt teknologisk fritt miljø, trakk handelsmenn naturlig mot «25 prosentpoeng» eller «skattefrie» insentiver for å bidra til å lukke salget. bedrifter vet ikke at det i dag er å tilby betalingsutsettelser en betydelig billigere måte å gi kundene dine samme kostnadsbesparelser, sier Garrity.

Detaljhandlere som aksepterer kredittkort, må vanligvis betale et 2% kjøpmannsgebyr, mens kundene betalte 19 prosent rente for måned-over-måned saldoer, ifølge Garrity. Han la til at forhandlere kan bruke disse kostnadene til deres fordel ved å tilby avdragslån, som er gratis for forhandleren og har mye lavere renter enn kredittkort.

Forbrukerfinansiering kan også bidra til å redusere betalingskostnadene. Ifølge Garrity gjør dette det mulig for en forhandler å spare på salgsfremmende kostnader, fordi i stedet for å markere basisprisen, kan selgere ringe på moderne markedsføringsprogrammer for å tilby betalingsutsettelser. Bedriftsforretninger har lenge stolt på dette trikset for å flytte produkter fra hyllen uten å få noen treff på utsalgsprisen, sa Garrity.


Bak forretningsplanen: Qebot

Bak forretningsplanen: Qebot

Qebot, en forretningsadministrasjonsplattform som konsoliderer de digitale verktøyet entreprenører krever på ett sted, ble grunnlagt med bruk av en flytende, stadig skiftende forretningsplan. Matthew White, Qebots administrerende direktør, sa om det er salg, støtte eller nettside, den opprinnelige ideen var å forene alt under en paraply og presentere den på en brukervennlig måte til gründeren.

(Virksomhet)

Hva er VoIP?

Hva er VoIP?

Med kostnader for telefon- og internettjeneste i økende grad, ser mange bedrifter etter måter å spare penger på. Et alternativ de har, er å avstå fra en tradisjonell telefonlinje til fordel for VoIP-tjenesten. Mens du sparer penger på telefonregningen, er det tiltalende, mange forretningseiere forstår ikke fullt ut hva VoIP-tjenesten er eller hvordan den brukes.

(Virksomhet)