4 Effektive måter å forbinde med kundene dine


4 Effektive måter å forbinde med kundene dine

Å holde oversikt over kunder bør være topp prioritet for alle selskaper. Tross alt driver kundene din virksomhet; Det er fornuftig å være oppmerksom på hvordan de samhandler med merkevaren din.

Jessica Alba, grunnlegger og administrerende direktør i The Honest Company, mener at merkevarer kan lære mye ved å holde kontakten og lytte til sine kunder.

"Jeg tror det er viktig for merkevarer, spesielt merkevarer [som] er egentlig forbruker sentriske, for å holde kontakten, "Alba delte på American Express OPEN Suksessmaker-toppmøtet for Business Platinum Card-medlemmer. "Kunder forteller deg så mye av deres oppførsel og hvordan de handler med deg."

Men det er ikke nok å samle kundedata og tilbakemelding. Å dyrke positive relasjoner til kunder er avgjørende for suksess, sier David Reiling, administrerende direktør i Sunrise Banks.

"Nøkkelen er å møte kunder hvor de er - enten det er på Facebook eller på den lokale kaffebaren," sa han. "I slutten handler det om å utvikle et pålitelig forhold."

Her er fire effektive måter å koble deg til dine kunder og bygge varige forhold som vil holde dem lojale mot bandet ditt.

Peelu Shivaraju, eieren og operatøren av en Money Mailer-franchise i Michigan, sier at han er mer personlig med kundene som skaper og styrker dine obligasjoner med dem. Når han takker kundene for sin virksomhet, inkluderer han ofte et bilde av ham og hans familie i konvolutten.

I stedet for å være aggressiv når du selger, prøv å være mer rådgivende og konversasjonell, slik at kundene forstår dine hensikter er rene, anbefales Shivaraju.

"Ingen liker en selger," sa han. "Ikke gå i snakk om produktet ditt, gå inn og spør dem om deres virksomhet."

Det er vanlig å oppleve feilkommunikasjon ved bruk av teknologi som hovedkontaktkilde. Mens e-post og telefonsamtaler er praktiske, slår ingenting ansikt til ansiktskontakt.

Du kan forstå kundene dine bedre personlig enn via telefonen eller via en skjerm. Shivaraju gjør det et poeng å slippe inn på klienter for å introdusere seg selv og etablere både et profesjonelt og personlig forhold til dem.

"Jeg liker å bli kjent med kundene mine, hva de handler om," sa han. "Jeg gjør mye forskning om deres virksomhet og spør dem mange spørsmål for å virkelig vise interesse. Jeg vil lære alt jeg muligens kan, slik at jeg vet hvordan de skal hjelpe deres virksomhet."

Det er lettere å lære om en klient ved å snakke med dem personlig. Men noen føler seg mer komfortable å snakke med deg fra en avstand. Shivaraju råde til å spørre kundene om hva deres foretrukne kommunikasjonsmetode er og deretter holde seg til det.

"Menneskelige forbindelser er alt i ditt personlige liv og i virksomheten", sa doktor Kathryn Smerling, Ph.D. Hun anbefalte å etablere og opprettholde øyekontakt, tilby et fast håndtrykk og smilende.

Hvis kundene dine er glade, fortsetter virksomheten din å utvikle seg. Shivaraju sa ikke å bli for opptatt i rask vekst, spesielt hvis det betyr å gi mindre oppmerksomhet til kunder og fare for kundeservice.

"Jeg forstår at bedriftseiere alltid er opptatt, så jeg prøver alltid å jobbe rundt sine tidsplaner, " han sa. "Alle nye kunder får et oppfølgingsbesøk etter at den første utsendingen går ut, så vel som en annen om noen måneder for å se hvordan det går. Så lenge [klienter] gir meg et rimelig tidsvinne, vil jeg alltid gjøre meg selv tilgjengelig på et tidspunkt og sted de velger. Mine klienter kommer alltid først. "

På samme måte som du vil med støttende venner og familie, må du sørge for at kundene dine vet at du anerkjenner deres betydning. Shivaraju sier at han viser sin takknemlighet til to viktige grupper av mennesker:

"Den første er til mine kunder, de betaler meg penger, så det er mitt ansvar å skape den beste annonsen jeg kan for sin virksomhet og få dem nye kvalitetsprodukter av høy kvalitet," sa Shivaraju. "Den andre er for forbrukerne av mitt produkt, jeg må ha konvoluttene mine fylt med kvalitetshøytall innhold, fylt med bedrifter som jeg og familien min er komfortabel med å gjøre forretninger med, slik at de blir åpnet og brukt. "

Shivaraju sender ut konvolutter til sine forbrukere, takker dem for å kjøpe lokale varer og tjenester. Han anbefalte også å sende feriekort og rabatter for å vise takknemlighet.


Snakkesett for små bedrifter: McCrea's Candies

Snakkesett for små bedrifter: McCrea's Candies

Vår Small Business Snapshot-serie inneholder bilder som representerer, på bare ett bilde, hva de små bedriftene vi har alt om. Kate McCrea, medeier av McCrea's Candies, forklarer hvordan dette bildet representerer sin virksomhet. McCrea's Candies, som er basert i Boston, lager håndlavet luxe karamell.

(Virksomhet)

'Tis sesongen for mobilapplikasjoner: 5 Facebook-annonseringstips

'Tis sesongen for mobilapplikasjoner: 5 Facebook-annonseringstips

Forretningsperioden for ferie er i full gang, og det betyr at det er på tide å forbedre annonseringsstrategiene dine, spesielt hvis du er i mobilappsvirksomheten. Derfor har Facebook kunngjorde noen få nye oppdateringer til sine mobile appannonseringsalternativer. For det første har selskapet utvidet sin målretning for å inkludere Amazon Fire-tabletter.

(Virksomhet)