De 20 lykkeligste jobbene for nye grader


De 20 lykkeligste jobbene for nye grader

Nåværende grader som ser etter arbeid som vil la dem smile de fleste dager, bør finne en teknisk relatert jobb, nye forskningsfunn.

Stillinger i STEM-feltet (vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk ) Fortsett å sette tempoet for lykke, særlig i programvareutvikling, ifølge en ny studie fra CareerBliss, et online karrieremiljø.

For å hjelpe nye grader med å bestemme hvilke stillinger som gir unge fagfolk den mest karriere-relaterte lykken, CareerBliss analysert mer enn 25 000 uavhengige bedriftsanmeldelser. Toppet i årets rangeringer av de lykkeligste jobbene for klassen 2014 er java-utviklere, som er programmører som bruker et bestemt språk knyttet til klient-server-webprogrammer.

Følgende javautviklere på rangeringen er innebygde programvareingeniører, som hjelper programmet den innebygde programvaren i elektronikk og andre enheter og. NET-utviklere, et programmeringsspråk som er spesifikt for Microsoft.

Som helhet dominerte jobber i teknologisektoren rangeringene.

"Teknologien er stadig morphing og gir en god KarriereBliss er medgrunnlegger.

KarriereBliss evaluerer nøkkelfaktorene som påvirker arbeidslykke, inkludert den personen man arbeider for, menneskene man arbeider med, støtten og belønner en mottar vekstmulighetene til en person, bedriftskulturen og måten man arbeider med og håndterer daglige oppgaver.

Årets 20 lykkeligste jobber for nye høyskolegrader er:

  1. Java-utvikler
  2. Innebygd programvare ingeniør
  3. .NET utvikler
  4. Medisinsk tekniker
  5. QA ingeniør
  6. Kredittanalytiker
  7. Administrasjonskonsulent
  8. Nettverksingeniør
  9. Dataanalytiker
  10. Webutvikler
  11. Bedriftsanalytiker
  12. Programvareutvikler
  13. Prosessingeniør
  14. Elektrotekniker
  15. Systemadministrator
  16. Nettverksadministrator
  17. Regnskapsfører
  18. Rekrutterer
  19. Finansanalytiker
  20. Forskningen avslørte at nøkkelen til mange av de lykkeligste jobbene for denne gruppen ligger i slike beregninger som "arbeidsinnstilling," støtte deg og "vekstmuligheter."

"Ved å gi nyutdannede med disse dataene ved starten, er vi trygg på at de vil være i stand til å ta de beste avgjørelsene når det gjelder carving deres karrierevei til lykke, sier Golledge.

Opprinnelig publisert på Mobby Business.


De beste jobbsøkene for veteraner

De beste jobbsøkene for veteraner

Mange arbeidsgivere vil Fortsett sitt fokus på å ansette veteraner i det kommende året, nye forskningsresultater. En studie fra CareerBuilder viste at 37 prosent av bedriftene planlegger å rekruttere tidligere militære medlemmer for åpne stillinger de neste 12 månedene. Selv om prosentandelen forblir uendret fra for et år siden, økte den fra 33 prosent i 2014 og 27 prosent i 2013.

(Karriere)

10 Toppbedrifter som ansetter nå

10 Toppbedrifter som ansetter nå

Det er grunnen til at selskaper som Google og Apple stadig blir kalt så mange som "drøm" arbeidsgivere. Bortsett fra å være ekstremt lønnsomme, er disse bransjegigantene kjente blant forbrukere og arbeidssøkere for både deres produkter og deres fremragende bedriftskultur og fordeler. På grunn av det raske og svært konkurransedyktige miljøet hos disse store bedriftsorganisasjonene, gjennomsnittlig arbeidstaker kan føle at en stilling med en av dem kan være utenfor hans eller hennes rekkevidde.

(Karriere)