6 Produktive måter å håndtere irriterende medarbeidere på


6 Produktive måter å håndtere irriterende medarbeidere på

Hvis du jobber 40 pluss timer i uken, er sjansen for at du er med dine medarbeidere mer enn dine kjære. På grunn av dette kan medarbeider lage eller bryte en jobb. Et godt teammedlem kan gjøre den verste jobben utholdelig, men en irriterende man kan gå inn på de beste arbeidsplassene fryktelig. Ifølge en rapport fra Olivet Nazarene University, sa 100 prosent av de 2000 respondentene at de ble irritert med deres co- arbeidstakere. Roxy Fata, innholdsstrategist ved Digital Third Coast, sa at de fleste er irritert med sine medarbeidere, er fordi vi bruker så mye tid på jobben.

"Vi bruker nesten halvparten av våre liv på jobben, og med kompleksiteten av menneskets natur, er ting tvunget til å bli vanskelig, "sa hun. "Om vi ​​arbeider med problemer som er direkte relatert til arbeid eller bringer problemer hjemme til jobb, når det er konstant samspill mellom mennesker, kan vi ikke alltid holde ting fredelige, til tross for våre beste hensikter."

Fata sa imidlertid at Medarbeidere er som familie: "Vi kan ikke nødvendigvis velge hvem vi jobber med, så vi må lære å leve med dem."

Slik holder du freden - og din sunnhet - på arbeidsplassen når du arbeider med irriterende kolleger.

1. Pek på oppførselen som plager deg.

2. Unngå å reagere rashly.

Ifølge Olivet-undersøkelsen reagerer folk vanligvis på utslett når de har en irritasjon som gjør at de er involvert, eller som involverer hele kontoret eller shaming kollegeren.

Hun foreslo å gå til menneskelige ressurser. Sitter ned med HR har en tendens til å ha mer varige resultater enn andre metoder som ses på arbeidsplassen, sa hun.

3. Finn felles grunn.

Hvis du stadig stikker hodene med en bestemt kollega, bør du prøve å finne en felles interesse med den personen, sa Heather Huhman, en karriere og arbeidsplassekspert. Prøv å finne minst en ting du kan snakke om - selv om det bare er misliker med breakroom-kaffen. Dette vil gjøre samarbeidet mer tolerabelt, sa hun.

Hvis problemet med medarbeideren innebærer at de plager deg kontinuerlig med ikke-arbeidsartikler, sa Huhman at de diplomatisk slår dem bort.

5. Konfronter medarbeideren.

Hvis du vil løse problemet en gang for alle, er en direkte tilnærming best. Fata sa at problemer med medarbeidere kan ha deg på vei til døren. Før du vurderer å forlate selskapet, bør du konfrontere din medarbeider.

6. Hold deg positiv.

Det kan hende du tror at medarbeideren som kontinuerlig bugger deg, gjør det med vilje, men sjansen er at de ikke er klar over deres innflytelse på deg. Huhman anbefalte å opprettholde en positiv holdning rundt den personen.

Det beste du kan gjøre i denne situasjonen er å la de irriterende tingene dine medarbeider rulle av ryggen," skrev hun. "[Dwelling] på det negative ... kan distrahere deg fra å være produktiv. På slutten av dagen er det opp til deg å holde fokus på det du trenger å oppnå og ha en positiv holdning på jobb."

Noen kilde intervjuer ble utført for en tidligere versjon av denne artikkelen.


ØNsker eksterne arbeidstakere å bli produktive? Administrer alles forventninger

ØNsker eksterne arbeidstakere å bli produktive? Administrer alles forventninger

Mye forskning har antydet at ansatte som får lov til å jobbe hjemmefra, ofte produserer mer enn deres kontortekvivalenter. En ny studie fra London School of Economics and Political Science oppdaget imidlertid at det på lang sikt ikke er noen forskjeller i produktivitetsnivået mellom hjemme- og kontorarbeidere.

(Karriere)

For mange kontorarbeidere, er hjemme hvor hjertet er

For mange kontorarbeidere, er hjemme hvor hjertet er

Når du kobler deg til en stor oppgave, blir du mer ferdig når du arbeider i et forretningsvennlig miljø som kontoret, eller et sted med en mer avslappet setting? Ifølge ny forskning ville flere ansatte helst jobbe fra komfort i sine egne hjem. Halvparten av de undersøkte medarbeiderne ville velge sitt hjem som stedet for å være mest produktive på viktige arbeidsprosjekter, ifølge en studie av den elektroniske karriereområdet FlexJobs.

(Karriere)