9 Deltidsjobber med fordeler


9 Deltidsjobber med fordeler

Ansattes fordeler er ofte en viktig grunn til at arbeidstakere velger et gitt selskap. En høy lønn og god kultur kutter ikke alltid det - ansatte vil ha grunnleggende omslag som helseforsikring og 401 (k) planer, samt andre nyttige fordeler.

På mange bedrifter er det bare heltidsansatte som jobber minst 40 timer i uken er berettiget til ytelser. Enkelte arbeidsgivere utvider dette alternativet til deltidsansatte. Her er ni selskaper som gir store fordeler for deltidsarbeidere.

På REI er alle fulltids- og deltidsansatte kvalifisert til årlige incentivplaner. De som jobber over 20 timer i uka, kvalifiserer også for REI Flex-planen, der de velger ulike medisinske planer for seg selv og deres pårørende. Selskapet dekker de fleste av de medisinske plankostnadene og alle grunnleggende livs- og uførhetsplaner. Det er flere alternativer som for eksempel visjon, ortodonti og langtidspleie dekning også. For de som jobber mindre enn 20 timer i uken, hjelper REI dem til å navigere på helseforsikringsmarkedet. De tilbyr også ansatte rabattprogrammer (50 prosent av REI-utstyr og -klær, 30 prosent av leverandørvarer og 10 prosent av salgsartikler), Yay Days (en dag utenfor hver seks måneder for utendørsaktiviteter), utfordringsstipendier (å sette mot mål som klatring Everest-fjellet), og undervisning refusjon mot høyere utdanning for de som planlegger å bli hos selskapet.

Caribou Coffee-ansatte som arbeider minst 20 timer i uken er kvalifisert til medisinsk, tann- og synskontroll for seg selv og deres etterlatte. De som jobber minst 32 timer i uken er også kvalifisert til livsforsikring. I tillegg kan enhver arbeidstaker over 21 år delta i en 401 (k) etter 90 dagers tjeneste. Alle medlemmer får også rabatt på selskapets produkter.

Selv om timetids deltakere på Costco må vente litt lengre enn heltidsansatte for å få støtteberettigelse (180 dager i stedet for 90), tilbyr den nasjonale grossisthandelen en konkurransedyktig pakke som inkluderer helse-, tann- og synpleie, en 401 (k) plan med arbeidsgiveravgift, rabatter på reseptbelagte medisiner, barnehjelp og livsforsikring. Ansatte premie deler eller kostnader er holdt tilbake. Lowe er

5. Stifter

6. Starbucks

7. UPS

8. Wegmans

9. Hele matvarer


7 LinkedIn Job Jakt Tactics That Work

7 LinkedIn Job Jakt Tactics That Work

Landing en ny jobb krever mye mer enn bare å finne åpninger og søke på dem. For å hjelpe arbeidssøkere ansett så raskt som mulig, analyserte LinkedIn en gruppe på mer enn 4000 "super" jobbsøkere, definert som LinkedIn-medlemmer som sett en jobb hos et bestemt selskap og deretter sluttet seg til selskapet innen tre måneder.

(Karriere)

De lykkeligste teknologibedrifterne

De lykkeligste teknologibedrifterne

Tekniske selskaper er allerede kjent for noen av de ekstra fordelene de tilbyr sine ansatte, men flere selskaper står på hodet og skuldrene over andre for å holde sine arbeidere fornøyd, har en ny meningsmåling funnet. Undersøkelsen, basert på vurderinger på nettstedet CareerBliss, rangert og vurdert lykkeligste teknologibedrifter i USA.

(Karriere)