5 Myter om lederskap du burde ikke tro


5 Myter om lederskap du burde ikke tro

Når du går inn i din første lederrolle, vil du sannsynligvis bli bombardert med tips fra dine kolleger og kolleger i ledelsen. Du kan til og med ha egne ideer om hvordan du skal lede basert på å observere sjefen din. Selv om noen av de rådene du mottar, kan være lyd, bør du ikke nødvendigvis tro på alt du hører om å lede et lag. Bedriftsledere veide inn på noen vanlige myter om å håndtere ansatte som de har funnet å være usanne.

Myte 1: Ledere må ha alle svarene

Kevin Sherman, administrerende direktør for True Drinks og skaperen av AquaBall, minnet ledere om at de ikke gjør det må ha alle svarene - og faktisk bor de ikke.

"Jeg har alltid vært opptatt av ledere som gjør mange uttalelser, men spør få spørsmål om teamet deres," sa Sherman. "En leder må tillate at andre gruppemedlemmers kompetanse oppstår ved å stille spørsmål, utfordre og tilby løsninger. Hvis man leder i en silo, vil organisasjonen bli bundet til å mislykkes."

Et relatert problem i motsatt ende av spekteret er en leder som mener at han eller hun har de rette svarene ved å være leder. Sherman sa at førstegangsledere må være ydmyke og erobre sin egen stolthet når det gjelder å ta avgjørelser. "Jeg tror at forsiktighet er hengslet som alle andre dyder svinger," sa han. "Ikke bli drevet av følelser, men heller grunn. Ta et skritt tilbake og samle dine tanker før du handler."

Myte 2: En lederes kjønnssaker

Det har vært mye forskning gjort om ledelse og kjønn, og om en mannlig og kvinnelig leder vil gjøre en bedre jobb. Mens det er sant at menn og kvinner kan ta litt forskjellige tilnærminger og verdsetter forskjellige egenskaper som ledere, er det absolutt ingen bevis for å bevise at ett kjønn er mer effektivt til å lede enn et annet. "Folk blir inspirert og vokser med ledere uansett deres kjønn, sier Ella Messerli, administrerende direktør i MyWeddingPrice.com. "Det viktigste er å stimulere sin entusiasme og lyst til å vokse, og være en del av prosjektet."

Myte 3: Det er umulig å lykkes med å lede et globalt team.

I et stadig mer globalt forretningsmiljø er det mer og Flere bedrifter jobber med internasjonalt ansatte og samarbeidspartnere. Det kan virke som forskjellene i språk, kulturer og tidssoner kan være uoverstigelige barrierer for å bygge et sammenhengende og enhetlig team. Greg Hewitt, administrerende direktør i DHL Express USA, sa at mens situasjonen utfordrer seg, er det langt fra umulig å motivere, inspirere og lede et globalt selskap.

Bortsett fra å finne et felles språk for gruppen, er det viktigste du kan gjøre er å bygge en sterk kultur og treningsprogram som krysser grenser, sier Hewitt.

"Fra frontlinjeskip til administrerende direktør går vi alle sammen gjennom samme lærings- og utviklingsprogram," sa han. "Det etablerer [DHLs] identitet - hvem vi er, hva vi representerer, hva vi forventer. Uansett om vi er i Zimbabwe eller USA, lærer vi fra samme lekbok."

"Utnytt teknikk for å få det til å skje," tilføyde Hewitt. "Invest i det riktige videokonferanseutstyret for å holde kontakten og se folk, selv om du ikke kan komme deg rundt til alle sider."

Myte 4: Ledere må "få hendene skitne"

Det er viktig for ledere til å forstå de daglige oppgaver og prosjekter de tildeler seg til deres lag. Men Mark Montini, konsernsjef og grunnlegger av småbedriftsmarkedsføringsteknologiselskapet Promio, sa at det er en klar forskjell mellom ledende og gjør - og hvis du tilbringer hele tiden på deg selv i lagets oppgaver, kan du underminere din egen suksess som leder .

"Unge ledere ... tror at deres vilje til å" få hendene skitne "er nøkkelen til å få respekt for de de leder. Men med mindre du er den beste personen i teamet ditt på alt, betyr det å gjøre [deres arbeid] Teamet ditt er mindre produktivt enn det kan være, sier Montini til Mobby Business. "Dette vil til slutt gi frustrasjon og vred på teamet ditt når de leverer sitt ansvar for å" gjøre "mens du slipper ditt ansvar for" ledende. "

Montini bemerket at dette sinnssettet ofte stammer fra en ny sjefs tidligere erfaring. Folk blir ofte forfremmet til lederstillinger fordi de er effektive til å utføre bestemte oppgaver, sa han, og dette får dem til å tro at de trenger å gjøre disse tingene enda bedre som leder.

Myte 5: Ledere kan ansette selvstartere og slippe av tømmene

På baksiden av forrige myte , lederne kan ikke være helt hands-off heller. Det er godt å ha uavhengige, selvmotiverte medarbeidere som ikke trenger konstant retning, men du vil ikke være en fraværende leder, sier Lior Rachmany, administrerende direktør og grunnlegger Dumbo Moving + Storage.

"Du må fortsatt lede laget ditt i grøftene, "sa han. "Husk at du er en del av et lag. Du deler alle et felles mål, og du må jobbe sammen for å oppnå det."

For å understreke viktigheten av å finne en balanse mellom mikromanagement og hands-off ledelse, minnet Rachmany nye ledere at folk ofte forlater en jobb fordi de misliker ledelsen, ikke selskapet: "Hvis du har en høy omsetning, er du [sannsynligvis] problemet."


5 Måter å gjøre arbeidsplassen din mer fleksibel

5 Måter å gjøre arbeidsplassen din mer fleksibel

Mens de fleste ansatte er til fordel for fleksible arbeidsmuligheter, hvis en arbeidsgiver ikke implementerer dem på riktig måte, kan hele virksomheten lide. "Bedrifter ønsker å høste fordelene av arbeidsfleksibilitet - kostnadsbesparelser, redusert omsetning og økt medarbeidertilfredshet - uten å oppleve De opplevde ulemper for fleksibelt arbeid: Nemlig produktivitetstap, sier Sara Sutton Fell, administrerende direktør og grunnlegger av jobbseddelingsstedet FlexJobs.

(Ledelse)

Skrive en flott jobbbeskrivelse Resultater i bedre ansettelser

Skrive en flott jobbbeskrivelse Resultater i bedre ansettelser

Hvis du ønsker å gjøre bedre ansettelsesbeslutninger, kan det hende du må endre måten jobben din er skrevet på, ny forskning finner. Noen mindre endringer i ordlyden av en jobbannonse kan øke størrelse og kvalitet på et søkende basseng, noe som kan resultere i bedre bedriftsmatches, ifølge en studie som skal vises i et kommende nummer av Journal of Business and Psychology.

(Ledelse)