4 Tricks for Taming After-To-Do Lists


4 Tricks for Taming After-To-Do Lists

Selv om sommerferien er i ferd med å bli pakket, er det et problem som kan plage ansatte året rundt. Til tross for svaret ditt utenom kontoret (som du sannsynligvis har motsagt seg i ferien) og din nøyaktige forberedelse før tur, er det en god sjanse for at arbeidsbjerget venter på deg på din første dag tilbake, vil angre enhver avslapning du likte deg mens du var borte.

Selv om du har vært på en forretningsreise, vil du sannsynligvis fortsatt ha et anstendig antall e-postadresser og oppgaver for å sortere på når du kommer tilbake. Men å ha en plan for å drive gjennom den fryktede post-travel-oppgavelisten - så vel som å ta skritt for å redusere den før du forlater - er nøkkelen til å minimere stresset ditt.

Maura Thomas, grunnlegger av produktivitetsopplæring og tidsstyringsfirma RegainYourTime.com, og forfatter av "Personal Productivity Secrets" (Wiley, 2012), tilbød noen nyttige råd for å fange opp etter en ferie eller forretningsreise.

Plan for arbeidslengden godt før du går. Mange arbeidere har funnet seg i den "pre-vacation scramble" for å få så mye gjort som de kan i løpet av dagen eller to som leder opp til sine turer. Thomas anbefalte å forberede arbeidet utenfor kontoret en uke i forveien, og kontakte de relevante kollegaene for å gjøre ordninger for tiden din unna.

"Hvis du er sterkt involvert i et prosjekt eller arbeider omfattende med et bestemt lag, la De vet at du vil være på veien, selv om du fortsatt planlegger å jobbe, sier Thomas til Mobby Business. "Be om at de holder noe som ikke er haster før du kommer tilbake. Dette vil minimere tilbakemeldingen din."

For talepostmeldinger og automatiske e-postsvar, planlegg dine offisielle "borte" datoer for en dag før og en dag etter din faktisk tur. Hvis kontaktene dine forventer en forsinkelse, lindrer det noe av trykket for å svare dem umiddelbart før du forlater eller ved retur. Du kan veldig godt ende opp med å svare på disse meldingene tidligere, men det er alltid bedre å under-løfte og overlever, sa Thomas.

Hold en klar tidsplan på din første dag tilbake. Hvis du er borte for mer enn et par dager, unngå å planlegge noen møter eller avtaler for dagen du kommer tilbake, hvis det er mulig. Hvis andre planlegger ting i kalenderen din, må du blokkere deg selv for den første dagen tilbake på kontoret. Det vil være mye lettere å få tak i alt du savnet hvis du har fri dagen til å fokusere på oppgavene.

Utnytt "frakoblet" tid mens du er borte. Lang tidspanel på en fly eller tog gir gode muligheter til å gjøre fremskritt på viktige prosjekter, sa Thomas.


Firing Family: 4 Tips for å pute slaget

Firing Family: 4 Tips for å pute slaget

Arbeide med familien kan virke spennende, men det er alltid sjansen til at planene vil gå galt. Og mens det ikke bør hindre deg i å ta risikoen (det er mange suksesshistorier for familiebedrifter), kan du til slutt ta en tøff avgjørelse: la et familiemedlem gå. Firing familien er absolutt mer komplisert enn å skyte en arbeidstaker som du bare har et profesjonelt forhold til.

(Ledelse)

Hvordan kvinner kan få offentlige kontrakter

Hvordan kvinner kan få offentlige kontrakter

American Express OPEN og Women Impacting Public Policy (WIPP) tilbyr en gratis, virtuell, en times opplæring på Torsdag 14. april for å hjelpe kvinnelige bedriftseiere å navigere i vannet for å skaffe regjeringskontrakter. Denne sesjonen vil gi opplysninger om kvalifikasjonskrav og kontraktsavsetninger og de trinnvise kravene for sertifisering.

(Ledelse)