4 Måter å markedsføre egenkapital Crowdfunding-kampanjen


4 Måter å markedsføre egenkapital Crowdfunding-kampanjen

Equity crowdfunding, en opprettelse av Jumpstart Our Business Startups Act (JOBS) Act, er en alternativ måte for oppstart og små bedrifter å skaffe kapital fra investorer og forbrukere som er lidenskapelige om sine produkter eller tjenester. Det kan imidlertid være vanskelig å kjøre en egenkapitalfundingskampanje. Det er mange oppstart som veier for folks dollar, og det kan være vanskelig å få stemmen din hørt i et hav av spennende ideer.

Suksessen til disse typer kampanjer rangerer i stor grad om hvordan du markedsfører bedriften din til mengden. Opprett et unikt merke og en stemme som skjærer gjennom roten, og du får deg den hovedstaden du trenger for å bevege seg. Unnlater å forfalske en viktig emosjonell tilkobling, og din egenkapital crowdfunding kampanje kan ende i feil. Slik sørger du for at du arbeider med å skaffe deg penger i både kapitalforhøyelse og merkevarebevissthet.

Det første skrittet mot en vellykket egenkapitalgjennomføringskampanje er å forstå publikum. Hva er deres behov eller ønsker? Hvorfor ville de støtte produktet ditt? Enda enda viktigere, hvorfor ville de være lidenskapelig om produktet ditt? Å smi en følelsesmessig tilkobling begynner med å forstå dine potensielle tilhenger og catering til deres behov, både med et kvalitetsprodukt og en innflytelsesrik fortelling.

"Emosjonell tilkobling kommer virkelig når du forstår publikum og folkene du prøver å nå", sa Chris Westfall, en pitch strateg og forfatter av "Bulletproof Branding" (Marie Street Press, 2014). "Ofte for entreprenører, dette betyr å se etter effekten. Å gi folk noe å tro på, den følelsesmessige forbindelsen, det er det [trekker publikum]."

Å nå det riktige publikum er også et spørsmål om middels og meldingstjenester, sa Mark Stanich, president med ELEQT-konsernet. Høykvalitetsbilder og video er store forbedringer når det gjelder markedsføringsideer; slik at potensielle investorer kan plassere seg selv i en fornøyde kundes sko, bringer dem ett skritt nærmere forståelsen av verdien av ideen din. Det er også viktig å snakke med de tingene som gjør at ideen din skiller seg ut fra resten.

"Hva er det med selve meldingen, hvorfor er det annerledes enn konkurranse? Hvordan passer det til et sant behov eller ønske om din livsstil? enkel å bruke? [Er det] frigjøre tid til å gjøre andre ting? Gjør livet lettere? " Stanich sa. "Det er dette området med sosial investering som blir svært viktig ... Hvis du kan snakke med disse tingene, bygger du dette følelsesmessige båndet. Det er åpenbart at økonomisk avkastning er viktig i egenkapitalgjennomføring, men jeg tror det ikke er nok. Jeg tror mange mennesker vil støtte noe de virkelig tror på. "

Hold meldingen din enkel. Overveldende publikum med for mye informasjon eller de mange fordelene dine gir - selv om de er alle gyldige - er en sikker måte å miste oppmerksomheten på. Jo kortere og søtere din tone, desto bedre.

"Du trenger en enkel, destillert beskrivelse av produktet ditt," sa Stanich. "Folk starter ofte noe og elsker det, og vil fortsette med det, men det er komplisert og støyende. Det er mange andre konkurrerende produkter, så du må holde det veldig, veldig enkelt.

" Når du går lenger nede i veien for investering, kan du kutte fordelene ut og snakke mer og mer, "la han til.

Konsistens og enkelhet går hånd i hånd. Det betyr at du tilpasser merkevaren med de riktige plattformene og snakker til riktig målgruppe med Den riktige meldingen, og selger den riktige ideen, sa Westfall.

"Du vil ha tilpasning hvert eneste skritt," sa han til Mobby Business. "Velg riktig plattform, og du kommer til de riktige menneskene. Men hvis du har den riktige ideen på feil plattform, legger det fortsatt opp til feil ide. Du vil være forsiktig og bevisst om å velge justeringen din, fra plattformen du velger, til måten du nærmer deg, til metodene du bruker. "

Uten en klar merkevare og tilhørende melding for kampanjen din, er det lett å savne muligheter for å engasjere potensielt interesserte investorer. På den annen side, hvis merket ditt er vellykket og konsistent, vil det være mye lettere å først gripe folk og oppfordre dem til å undersøke ideen ytterligere.

"En bred crowdfunding-plattform gir deg et sted å stå på torget, men de gir deg ikke en megafon, sa Stanich. "Vellykkede kampanjer har allerede eksisterende forbindelser med mennesker som er lidenskapelige om deres produkt, eller hvis de ikke allerede har en stor base for å tappe inn eller påvirke, bygger de et følelsesmessig bånd med lidenskapelige mennesker. Det er da du starter for å få viral pickup ... Det er når du ser vellykkede kampanjer. "

En sterk merkevare tydelig og kortfattet uttrykker hva bedriften din handler om. Sterke merker skar gjennom støyen for å gripe publikum og straks kaste lys på karakteren til produktet eller tjenesten. En gang hekta, vil publikum selvfølgelig tyngre mot å lære mer.

"Bare å si at markedet for dette er stort uten en måte å koble til ... ideen til det markedet betyr at du mangler et skritt," sa Westfall. "Det er ikke nok å ha en ide i et gigantisk marked. Nøkkelen til det som blir finansiert, er hvordan du kobler dette sultne markedet til ideen som tilfredsstiller det."

Egenkapitalgjeldsindustrien endrer seg raskt, så det er mulig å svinge og tilpasse seg ettersom markedsskiftene er avgjørende. For eksempel, sier Stanich at plattformer beveger seg fra en generalisert "supermarked" -modell til flere segmenterte vertikaler. Dette kan være til fordel for merkevarer ved å hjelpe dem med å målrette mot investorer og forbrukere som er spesielt interessert i deres type produkt eller tjeneste.

Stanich brukte eksemplet på det skotske håndverket ølbedriften BrewDog, som løp en vellykket egenkapitalfyllingskampanje med ELEQT i år. Ved å bygge en følelsesmessig tilkobling rundt sin merkevare og spesielt for håndverk ølmengden, var BrewDog i stand til å heve hovedstaden og merkevarebevisstheten som trengs for å lykkes med å bryte inn i det amerikanske markedet med begrunnelse for støtte. "

" deres karakter er stor, "Sa Stanich. "De virkelig opprettet en hel persona rundt hva dette var, og det er så nyskapende at folk virkelig svarer på det."


Hva er IVR? En Kjøpsguide for Bedriftseiere

Hva er IVR? En Kjøpsguide for Bedriftseiere

Hvis du er en bedriftseier, er oddsene alltid ute for å optimalisere arbeidstakernes tid og bedriftens penger. IVR-systemer tilbyr en rimelig måte å strømlinjeforme anropsprosessen for dine kunder og ansatte, men med så mange tilgjengelige alternativer som tilgjengelige, kan det være vanskelig å vite hvor du skal starte IVR-adopsjonsprosessen.

(Virksomhet)

Rekruttering Millennials? 4 arbeid Perks De virkelig ønsker

Rekruttering Millennials? 4 arbeid Perks De virkelig ønsker

I 2015 rapporterte Pew Research Center at tusenårene - folk født fra tidlig på 1980-tallet til slutten av 1990-tallet - overgikk offisielt Generation X til å bli den største andelen av den amerikanske arbeidsstyrken. Det er bare logisk at arbeidsgivere har endret rekrutteringstilnærminger og fordeler for å imøtekomme preferansene til denne stadig voksende generasjonsgruppen.

(Virksomhet)