3 Pinterest Markedsføringsstrategier for å øke salget


3 Pinterest Markedsføringsstrategier for å øke salget

Er Pinterest en del av markedsføringsstrategien for sosiale medier? Hvis det ikke er det, kan du gå glipp av en stor mulighet til å øke merkevarebevissthet og salg. Selv om produktbaserte virksomheter er en naturlig passform for dette visuelle sosiale nettverk, har Pinterest vist seg å være en billig og effektiv måte for små bedrifter i en rekke bransjer å engasjere seg med og lære om sine kunder.

"På hjertet av Pinterest er relevant, sier Danny Maloney, administrerende direktør og medstifter av Pinterest analytics og management firma Tailwind. "I motsetning til Facebook og Twitter, som forbinder brukere basert på hvem de vet, forbinder Pinterest folk basert på deres vanlige passioner. Dette betyr at brukerne ser innhold som er mer sannsynlig å være av interesse for dem, og også mer sannsynlig å føre til kjøp nedstrøms Markedsførere ser verdien i svært målrettet og relevant innholdsfordeling, noe som fører til at flere og flere bedrifter inntar Pinterest hver dag. "

Pinterests nylig utgitte Gaver-feed, som bare inneholder" Product Pins "med prisinformasjon og kjøpskoblinger, er bevis på salgsstyrken det sosiale nettverket har. Markedsføringseksperter tilbød disse smarte strategiene for å hjelpe små bedrifter til å drive salg gjennom Pinterest.

  • Lær av dine følgere. Fokus på interessene til dine målkunder kan hjelpe deg med å skape en mer engasjerende opplevelse, og Pinterest kan gi en liten bedrift med mye innsikt i dette. Maloney anbefalte å se på hvem som følger deg, hvem reagerer på innholdet ditt, og hvem knytter seg fra domenet ditt. Du kan da se hva annet de individer er fast for å identifisere trender over fansen din.
  • Oppfordre ønskelister. Pinterest-brukere har begynt å lage "ønskeliste" -planker for ferier, fødselsdager og til og med spesielle anledninger som brude- og baby dusj å hjelpe sine venner og familie med gaveideer. Kirsten Knipp, direktør for produktmarkedsføring og merkevare på e-handelsplattformen Bigcommerce, bemerket at det å oppmuntre publikum til å legge til dine produkter i deres ønskeliste, kan bringe ny virksomhet til nettstedet ditt.
    "Pinning kan fungere veldig bra som en sekundær kall til handling for noen som surfer og ikke klar til å treffe kjøp enda, sier Knipp Mobby Business. "Kunden får til å dele det de virkelig ønsker, og når [et familiemedlem eller en venn] går for å kjøpe det, bringer et klikk dem rett tilbake til deg."
  • Fortell historier med brettene dine. En mykere salg kan noen ganger fungere like godt som en produktpinne. Entreprenør og forretningskonsulent Nate Ginsburg sa at å lage historier rundt produktet med dine Pinterest-kort kan inspirere publikum og få dem til å engasjere seg og markedsføre produktet på en måte som ikke er påtrengende.

Hvis du er ny på Pinterest, en av de beste tingene du kan gjøre for å øke merkets synlighet, er å legge til "Pin It" -knappen på nettstedet ditt. Flertallet av merkeinteresset på Pinterest er brukergenerert, så du vil gjøre det så enkelt som mulig for Din nettside besøkende til å dele innholdet ditt der, sa Ginsburg.

Det er også viktig å sørge for at alle bildene dine er av høy kvalitet. Siden Pinterest er bildebasert, bør du ha gode bilder av produktet ditt, være topp prioritet, sa Knipp. Jo mer fristende og interessant et bilde er, desto mer sannsynlige mennesker på Pinterest er å se på og engasjere seg i det.

Maloney påpekte bedriftseiere at Pinterest-markedsføring er en investering, og se at resultater kan ta litt tid.

Mange bedrifter tror de skal starte en Pinterest-profil og se fortjenesterolle over natten, sier han. "Det er sjelden tilfellet. Investering i Pinterest er som å investere i SEO eller å bygge muntlige ord i lokalsamfunnet. Tenk på det som et helårsåpent som er viktig på lang sikt. Det handler ikke om de neste tre månedene ; det handler om å komme tidlig på en plattform som kan øke veksten i årene som kommer. "

Opprinnelig publisert på Mobby Business.


7 Funksjoner av en stor mobilnettstedbygger for små bedrifter

7 Funksjoner av en stor mobilnettstedbygger for små bedrifter

Din småbedrift har sannsynligvis sin egen nettside, men er den optimalisert for Internett? Tradisjonelle weboppsett som fungerer bra med mus, tastatur og stor skjerm har en tendens til å falle flatt på små smarttelefonskjermbilder. Og små koblinger som er enkle å klikke på en dataskjerm, er ikke så klikkbare når kundene navigerer med en fingertupp.

(Virksomhet)

Hvordan bruke Squarespace til å bygge et nettsted for din bedrift

Hvordan bruke Squarespace til å bygge et nettsted for din bedrift

Dagene for å komme uten et nettsted er langt borte. Dagene med å leie dyre webutviklere til å bygge nettsteder er også en ting fra fortiden. Takket være byggherrer på nett, kan bedriftseiere nå lage nettsteder og øke bedriftene sine online - uten kompliserte kodingskrav. Squarespace, en gjør-det-selv-nettstedbygger, blogging-plattform og hosting, lar bedrifter av alle typer opprett profesjonelle nettsteder med serviceens brukervennlige dra-og-slipp-grensesnitt.

(Virksomhet)