3 Måter å holde kundene kommet tilbake


3 Måter å holde kundene kommet tilbake

Som en oppstart er det bare halvparten av kampen å skaffe nye kunder. Å tjene kundenes tillit og få dem til å komme tilbake til din bedrift kan noen ganger være enda vanskeligere enn å overbevise dem om å prøve produktet eller tjenesten ditt i utgangspunktet. Med et stadig økende antall konkurrerende bedrifter og kunnskapsrike forbrukere, kan mangel på produktsortiment og dårlige markedsføringsstrategier gjøre det vanskelig for en liten bedrift å skille seg ut fra mengden.

Som en tidligere e-handelsentreprenør er Jerry Jao ingen fremmed for problemene oppstart ansikt i beholdende kunder. Hans nyeste venture, Retention Science, er et markedsføringsfirma som er utformet for å løse dette problemet.

"Jeg startet Retention Science for å løse et problem jeg kjørte inn som en bedriftseier," sa Jao, medstifter og administrerende direktør i selskapet . "Det spiller ingen rolle hvem du er eller hva du selger. Alle kunder forsker på nettsteder som Amazon og eBay, noe som gjør det vanskelig å konkurrere."

For å holde kundene dine tilbake, anbefalte Jao disse tre Strategier i småbedrifter:

  • Virkelig vet hvem kundene dine er. Salgsrekorder forteller selskaper hva kundene har kjøpt og hvor mye de har brukt. For å oppnå gjentatte forretninger må du imidlertid grave dypere inn i dataene om hvem kundene dine er, og markedsføre dem basert på den informasjonen. Å vite kundenes aldre, steder og nøyaktig hvordan produktet påvirker deres liv, kan bidra til å gjøre markedsførings taktikken mer målrettet. Dette vil forhåpentligvis gi en bedre opplevelse for kundene dine.
  • Vær oppmerksom på hva som selger og hva som ikke er. Ved å beholde kunder handler det om å levere fortsatt verdi til dine kjøpere. Undersøk kunder ofte for å finne ut hvilke av produktene de liker og ikke liker, og hva de vil se fra virksomheten din. Med den informasjonen kan du eliminere produkter eller tjenester som ikke selger, for å få plass til de som vil.
  • Ikke bombardere eksisterende kunder. En av de største feilene selskapene gjør forsøker å kommunisere med sine eksisterende kunder for ofte. Retensjonsvitenskap minner sine kunder om at folk ikke konstant leter etter informasjon fra stedene de handler. Å finne den riktige balansen mellom frekvens og kommunikasjonsstil er nøkkelen til en effektiv markedsføringsstrategi. Skruing av informasjon hos kundene dine for ofte kan bli irriterende, og ende opp med å kjøre dem bort.

Opprinnelig publisert på Mobby Business .


Robuste bærbare datamaskiner: Trenger min bedrift en?

Robuste bærbare datamaskiner: Trenger min bedrift en?

Robuste bærbare datamaskiner tilbyr alle nivåer av innebygd beskyttelse som beskytter bærbare datamaskiner mot miljømessig og fysisk skade, noe som gjør dem til et pålitelig valg for noen forretningsbrukere. Det er tre hoved klassifiseringer for robuste bærbare datamaskiner: fullt robuste bærbare datamaskiner, som er forseglet rundt for å beskytte interne og eksterne deler; semi-robuste bærbare datamaskiner som fungerer som fullt robuste bærbare datamaskiner, men kan ha begrensninger i ekstreme forhold; og robuste bærbare datamaskiner som beskytter harddisker og interne komponenter.

(Virksomhet)

Gratulerer med dagen! To ord Kunder elsker

Gratulerer med dagen! To ord Kunder elsker

ØNsker kundene "gratulerer med dagen" er en enkel måte å tjene sin gjenta virksomhet på. , viser en ny undersøkelse. En undersøkelse av analytiker og markedsføringsleverandør Fulcrum viste at nesten tre fjerdedeler av forbrukere som mottok bursdagsmeldinger fra et selskap de gjør forretninger med tanke mer positivt av selskapet etterpå, med 88 prosent av de positive Reaksjoner som oversetter til økt merkevarelojalitet.

(Virksomhet)