25 Selskaper som lar deg jobbe hjemmefra


25 Selskaper som lar deg jobbe hjemmefra

Arbeidsgivere har i økende grad tilbudt sine ansatte muligheten til å jobbe fra hjemme eller telekommunikasjon, enten på heltid eller deltid. Det er en av de største fordelene ved å jobbe i en digitalisert økonomi, og ifølge FlexJobs, en jobbposttjeneste som spesialiserer seg på eksterne og fleksible jobbmuligheter, vil telekommunikasjon fortsette å stige.

"Landskapet med fleksibelt arbeid har utviklet seg dramatisk siden Jeg grunnla FlexJobs, og det er viktig å feire hvor mye fremgang selskapene har gjort mot arbeidsfleksibilitet de siste årene, sier Sara Sutton Fell, grunnlegger og administrerende direktør i FlexJobs, i en uttalelse. "Profesjonelle, levedyktige, fleksible jobber er nå tilgjengelige over et bredt spekter av næringer og på alle karriere nivåer, som skyldes både selskaper som hører deres medarbeiders krav til arbeidsfleksibilitet, samt at arbeidsgivere selv anerkjenner de mange fordelene."

For å fastslå veksten i fleksibelt arbeid og telekommunikasjon de siste årene, analyserte FlexJobs 40.000 selskaper og deres stillinger fra 2013 til 2016. Resultatene tyder på at 80 prosent av amerikanske selskaper nå tilbyr fleksible arbeidsarrangementer, mens 58 prosent rapporterer en økning i fortjeneste etter å ha gjennomført fleksible arbeidsprogrammer. FlexJobs fant at "telekommunikasjon har vokst 103 prosent de siste 10 årene", med 37 prosent av amerikanske arbeidstakere telekommutere i hvert fall på deltid.

Bransjekategoriene der det er vanligst for arbeidstakere å telekommunikere eller Nyt andre fleksible arbeidsfordeler er medisinsk og helsepersonell, HR og bemanning, datamaskin og IT, utdanning og opplæring, regnskap og finans, regjeringen og reisen og gjestfriheten.

"Vi vet at folk trenger arbeidsfleksibilitet av ulike grunner og kommer fra alle samfunnslag, sier Emma Plumb, direktør for 1 Million for Work Flexibility, i en uttalelse. "De kan være arbeidende foreldre, gründere, omsorgspersoner, digitale nomader, mennesker med nedsatt funksjonsevne, militære ektefeller, studenter, miljøvernere eller mer. Det er ekstremt spennende å se ikke bare veksten av fleksible alternativer de siste årene, men også bredden av muligheter på tvers av bransjer og jobbtitler, noe som gjenspeiler de ulike bakgrunnene og bredden av ferdigheter som disse arbeidstakerne tar med seg til bordet. "

Trenden forventes å fortsette: 89 prosent av HR-fagpersoner intervjuet som en del av studien sa at de forventer fleksible arbeidsarrangementer å øke i utbredelsen de neste fem årene. Her er FlexJobs topp 25 selskaper som tilbyr fleksible arbeidsarrangementer, inkludert noen heltid, deltid og frilansstillinger.

  1. Kelly Services
  2. Robert
  3. IBM
  4. Dell
  5. AT & T
  6. Kaplan
  7. United Health Group
  8. Aetna
  9. Allina Health
  10. Carolinas HealthCare System
  11. Providence Health & Services
  12. Wells Fargo
  13. Westat
  14. CyberCoders
  15. Humana
  16. Dag & Zimmermann
  17. US Department of Agriculture
  18. CACI International
  19. Creative Group
  20. Xerox
  21. K12
  22. Kaiser Permanente
  23. Aquent
  24. Sutter Health
  25. Randstad

Hele listen over topp 250 selskaper for telekommunikasjon og fleksible jobber i 2016 finnes på FlexJobs nettside


3 Måter å opprettholde arbeidslivsbalansen mens du holder kontakten

3 Måter å opprettholde arbeidslivsbalansen mens du holder kontakten

I et stadig mobil miljø med en bedriftsklokke som går 24-7, må småbedriftseiere som ønsker å konkurrere med større bedrifter være tilgjengelig og responsiv, selv når de er på farten. Mange entreprenører bruker smarttelefonene og nettbrettet til å holde kontakten med både sine kunder og samarbeidspartnere uansett hvor de er.

(Karriere)

10 Verdifulle ord som skal slettes fra LinkedIn-profilen din

10 Verdifulle ord som skal slettes fra LinkedIn-profilen din

Hvis du bruker LinkedIn for jobbsøking, forstår du hvor viktig det er å ha en fullstendig profil. Du vil sørge for at potensielle arbeidsgivere kjenner opp foran at du er lidenskapelig om arbeidet ditt, har lang erfaring i feltet og er drevet for å oppnå dine mål. Selv om disse begrepene faktisk kan beskrive din karriereopplevelse nøyaktig, gjør de ikke Det betyr ikke mye når alle andre bruker dem også.

(Karriere)