5 Tips for å spare penger på småbedrifter forsikring


5 Tips for å spare penger på småbedrifter forsikring

Når du starter en bedrift, er du sannsynligvis så fokusert på hva som må gå, slik at du ikke ser på alle de tingene som kan gå galt . Risiko er en naturlig del av bedriftseierskap, og selv om det kan være ubehagelig å tenke på, må du ta hensyn til den risikoen og vite hvordan du skal håndtere det.

Innkjøp av en forretningsforsikring er den beste måten for en ny entreprenør å redusere og håndtere noen av risikoen som følger med den daglige driften. Men ingen to forsikringsselskaper er like - hver og en tilbyr forskjellig dekning til forskjellige prispunkter og grenser, og du kan være forvirret om hva som er verdt bekostning og hva som er bortkastet av ditt allerede begrensede budsjett.

Forretnings nyheter Daglig forsikringseksperter

Vet hva du trenger. Hver bedrift har sine egne unike risikoer og derfor unike forsikringsbehov. Uansett forretningsstørrelse, det som passer for ett selskap, kan ikke være riktig for en annen, så gjør leksene dine slik at du kan velge og betale for dekning du virkelig trenger. På et minimum har firmaer med arbeidstaker lovlig krav på arbeidstidsersättning, arbeidsledighet og på enkelte steder uføreforsikring, ifølge Small Business Administration.

Men hvilken annen dekning bør du ha? Alle våre kilder var enige om at generell ansvarsforsikring er et godt sted å starte. Dette dekker din virksomhet for eventuelle skadeserstatning fra tredjepart du måtte pådra deg (skade på eiendom, skader eller hendelser som oppstår i dine lokaler); visse juridiske forsvarsomkostninger dersom bedriften din stemmes og ansettelsesskader på grunn av forringelse, forfalskning eller brudd på opphavsretten. Du kan også ta ut en bedriftseierens policy (BOP), hvis du kvalifiserer for det under en transportørs vilkår og betingelser. I tillegg til generell ansvar vil en BOP dekke din forretningseiendom, noe som gjør det til en bedre overordnet avtale.

"Generelt vil en BOP-politikk tilby mer dekning for mindre penger enn monopolreglene for allmennansvar," sa Jennifer Rasiah, grunnlegger av Givesurance, et selskap som tillater medlemmene å donere 5 prosent av sine forsikringspremier til veldedighet.

Olavo Macedo, senior administrerende direktør for nasjonale handelsregnskap for forsikringsmeglerfirma Risk Strategies Co., sa at innleid og ukjent bildekning er også en god ide, hvis den ikke allerede er en del av BOP. Han anbefalte også cyberforsikring, siden datasikkerhet blir topp prioritet for mange bedrifter.

"Cyberliability-dekning ... har blitt en nødvendighet da mange bedrifter bruker nettplatformene til å drive forretninger, og samlingen, styringen og beskyttelsen av klientdata skaper en stor risiko, sier Macedo.

Ikke overser viktige dekningsmuligheter. Selv om du kanskje tror en generell ansvarspolicy eller BOP er "god nok" for din bedrift, er det viktig å huske at dette ikke dekker alt du kan oppleve. Dekningsalternativer som forretningsavbrudd kan være en mindre kostnad nå, men de vil spare deg for tonnevis med penger i det lange løp hvis du noen gang trenger å sende inn et krav. Ted Devine, konsernsjef for forsikringsselskapet Forsikringsselskapet Online, tilbyr eksempel på en brann som ødelegger butiksfronten eller kontoret.

"Din boligforsikring kan dekke kostnadene ved å gjenoppbygge eiendommen, men hva skjer i mellomtiden?" Devine sa. «Hvordan oppnår virksomheten inntekter mens konstruksjonen pågår? Forretningsavbruddssikring kan betale en virksomhets løpende utgifter mens den gjenoppbygges - inkludert lån, leie, lønn for ansatte, skatter og mer - slik at den kan fortsette å virke til den gjenåpner . "

Myles Gibbons, president for utvalgte kontoer hos forsikringsleverandører, rådgav profesjonelt ansvar (for tjenesteforetak) og ansvarspraksisansvar - beskyttelse av krav knyttet til diskriminering, ulovlig oppsigelse, trakassering, etc. - ettersom disse retningslinjene kan hjelpe Du dekker juridiske gebyrer for eventuelle relaterte søksmål.

Devine bemerket at en av de oversett fordelene ved å legge til mer forsikringsdekning er at den styrker ditt rykte blant kunder og kunder.

"[Bedriftseiere] kan oppleve at det å ha en aktiv policy gjør det enklere å vinne andre kunder fordi de har dekning legger til et lag av profesjonalitet til det de gjør, "sa Devine. "Så, i den forstand, er enhver politikk potensielt en forhåndsinvestering som kan bety mer inntekt på veien."

Se etter rabattmuligheter. Hver forsikringsleverandør er forskjellig, men mange tilbyr lavere priser for kombinert politikk , ligner rabattene som tilbys for kombinert villaeiere og bilpolitikk for forbrukerne. Devine bemerket at innkjøp av en BOP, som er designet spesielt for små bedrifter, vil allerede hjelpe deg med å spare på grunn av sin kombinert generell ansvar og kommersiell eiendomsforsikring. Han sa også at noen transportører kan tilby rabatter på andre tilleggspolitikker.

Hvis du ikke er sikker på hvilke rabatter en forsikringsselskap gir, kan du be om å snakke med en representant som kan forklare de forskjellige policykombinasjonene og de tilgjengelige tilbudene.

Få hjelp fra en agent. Smarte småbedriftseiere vet at de trenger å gjøre sin due diligence ved å undersøke forsikringsdekning, og du vil sannsynligvis være i stand til å finne ut av det på egen hånd med en rekke forsikringer Sammenligningsverktøy og tilgjengelige elektroniske ressurser. Det er imidlertid lurt å søke profesjonell hjelp for å hjelpe deg med å sammenligne priser og dekning.

"Det er mange skjulte risici forbundet med å drive en bedrift, og mens du tenker på mange, vil du sannsynligvis ikke tenke på dem alle, "Sa Gibbons. "Å få råd fra en uavhengig agent vil gi deg trygghet i å vite at du ikke ser noe viktig. En agent kan fortelle deg nøyaktig hvilken type dekning du trenger basert på hvilken virksomhet du opererer, slik at du ikke under - eller overpurchase. "

David Lupica, divisjonspresident ved ACE Commercial Risk Services, var enig i at en god agent kan hjelpe bedriftseiere til å trimme kostnadene samtidig som de minimerer sine eksponeringer.

" Agenten kan hjelpe småbedriftseierne vellykket navigere ved å kjøpe riktig mengde dekning for deres behov, vurdere de beste fradragene og muligens buntdekning fra en transportør, sier Lupica.

Devine påminnet bedriftseiere om at prisen ikke er det eneste hensynet de burde gjøre når man velger en politikk, og en agent kan hjelpe deg med å finne den beste verdien for budsjettet ditt.

"Noen ganger er den billigste politikken en forferdelig avtale fordi den ikke gir den typen dekning du trenger, eller den har en fradragsberettigelse så høyt du kan' t råd til det, "sa han. "Å jobbe med en agent som forstår både din industri og små bedrifter kan gjøre en stor forskjell i kvaliteten på politikken du får fordi denne agenten kan gå deg gjennom politikken og svare på dine spørsmål."

Gjennomgå og oppdater dekning hvert år . Virksomheten din er i stadig endring, og forsikringsbehovet ditt vil endres rett sammen med det. Det kan hende du trenger visse deksler nå, da du ikke behøvde i fjor, og omvendt, så tar deg tid til å gjennomgå og oppdatere retningslinjene dine med forsikringsagenten din, slik at du bruker akkurat det du trenger, sier Rasiah.

Macedo anbefalte kontinuerlig, proaktiv diskusjon om forsikring med agenten eller megleren, noe som kan bety at du bruker høyere fradrag for å kjøpe bredere, høyere dekning grenser for en lavere premie.

"[Bedriftseiere] bør snakke med sine meglere og forsikringsselskaper og virkelig gå over deres risikoprofil og sørg for at dekslene stemmer overens med potensielle forpliktelser, "tilføyde Lupica. En liten bedrift er et risikabelt venture, men riktig dekning kan bidra til å ta noen av risikoen ut av proposisjonen. "


Google Touts Cloud for små bedrifter Vekst

Google Touts Cloud for små bedrifter Vekst

Små bedrifter som bruker mer enn to typer skyttjenester, vokser 26 prosent raskere og er 21 prosent mer lønnsomme enn de som ikke bruker skyverktøy, ifølge en ny rapport fra Google og Deloitte. Over 80 prosent av oppstartene som er undersøkt mener at skyteknologier gjør det mulig for dem å få tilgang til verktøy og teknologier som de ikke ville ha hatt råd til ellers.

(Virksomhet)

15 Morsomme og rimelige gaver til bedriftskunder

15 Morsomme og rimelige gaver til bedriftskunder

Morsomme (og rimelige) gaver til bedriftskunder! En av de viktigste gruppene av mennesker som viser din takknemlighet til denne høytiden er kunden din. Et lite tegn på anerkjennelse kan gå langt for ikke bare å vise verdien av forholdet deres, men holde dem engasjert med deg og ditt merke fremover. Her er noen ideer for gaver som ikke vil bryte banken, men er fortsatt gode bevegelser som kundene dine vil sette pris på.

(Virksomhet)