10 Enkle måter å holde dine ansatte lykkelige


10 Enkle måter å holde dine ansatte lykkelige

De fleste arbeidsgivere vil sørge for at deres ansatte er produktive og profesjonelle på jobben. Men bør du også bekymre deg for om de er glade i jobben deres?

Shirley Baumer, produktleder for programvarefirma monday.com, mener at svaret er helt ja. "En lykkeligere ansatt er mer sannsynlig å være kreativ," sa Baumer. "En lykkeligere ansatt er mer sannsynlig å være produktiv ... En arbeidsgiver kan stole på en lykkeligere ansatt for å være en offentlig advokat for selskapet. Det er uvurderlig."

Da Baumer og teamet på monday.com undersøkte 10.000 kunder i 136 land for å finne ut hva som gjør ansatte lykkelige i jobbene sine, var de overrasket over å finne at lønnen ikke toppet listen. Faktisk var det helt nederst. Penger, viser seg at det er mindre enn andre områder av arbeidskulturen og jobbtilfredsheten.

Så hva får folk til å elske jobben sin, og hvordan kan du skape de forholdene for dine egne ansatte?

En av de største problemene de ansatte står overfor, sier Baumer, er "mangel på forståelse for hvordan vårt arbeid passer inn i det større bildet", noe som kan føre til at vi ikke føler oss verdsatt eller motiverte.

For å bekjempe dette, skape en åpenhetskultur slik at alle dine ansatte forstår mål, planer og utfordringer som møter selskapet. Dette vil ikke bare få dem til å føle at de er en viktig del av teamet, det gir deg muligheten til å motta ideer og innspill fra personer som ellers kanskje ikke har følt seg bemyndiget til å snakke.

"Når du lager åpenhet, Du kan utnytte den fulle intelligensen til teamet, bevege seg raskere og smartere, og oppnå så mye mer sammen, sa Baumer.

Gode ledere får det beste ut av ansatte, mens dårlige ledere gjør

Når de ble spurt om hvilke tre kvaliteter de mest verdsatte i en leder, valgte deltakerne i monday.com spørsmålet:

  1. Lederskap
  2. Ærlighet
  3. Evne til å delegere

Snarere enn fremme ledere og forventer at de skal lære lederskapskapasitet på jobben, ta tid til å utvikle disse ferdighetene. Legg til ressurser for opplæring, enten personlig eller online, som vil hjelpe dine eldre ansatte å lære å delegere, motivere og kommunisere effektivt med andre arbeidstakere.

Som arbeidsgiver er du ansvarlig for å skape kulturen i bedriften. Gjør det klart for dine ansatte at du verdsetter hvordan de styrer lagene deres like mye som sluttproduktet de produserer.

Undersøkelsesresponsenter rangert som "Følelse av anerkjennelse for ditt arbeid og bidrag" som den fjerde viktigste bidragsyter til deres lykke på jobben. Og Baumer sa at med sitt eget lag har hun funnet ut at det ikke føler seg verdsatt direkte påvirker motivasjon og produktivitet. "Vi tror på å anerkjenne ansatte for deres bidrag," sa hun.

Viser takknemlighet må ikke komme med fanfare eller fordeler. Baumer sa monday.coms teamadministrasjonsprogramvare inneholder elementer så enkle som muligheten til å gi andre medarbeiders arbeid en "tommelen opp".

Uansett om du går den verbale, skriftlige eller monetære ruten, som viser forståelse for arbeidernes arbeid, øker deres mening

Den nest viktigste bidragsyteren til medarbeidernes lykke var "Arbeide i et område eller en bransje du er lidenskapelig. om, "fulgt tett av" Arbeide for selskap som påvirker positiv forandring i verden. " Begge disse verdiene, sa Baumer, rangert langt høyere enn lønnen når det gjelder å skape lykke på arbeidsplassen. "Mens vi forstår at folk trenger et visst nivå av økonomisk sikkerhet, fant vi dette svært overbevisende," sa hun. "Det er spennende å lære at folk forfølger sine lidenskaper på arbeidsplassen."

Hvis bedriften din er målrettet i sitt oppdrag, vil du sannsynligvis allerede tiltrekke arbeiderne som jobber, de føler seg lidenskapelige om. Men ethvert selskap kan finne måter for sitt arbeid å gi tilbake til samfunnet.

Vurder å donere en del av overskuddet til et stipendfond eller sponsere en lokal veldedighetsdrift. Hvis dine ansatte kan se påtrengende bevis på at arbeidsgiveren bidrar til en verdig sak, er de mer sannsynlig å føle seg positivt om arbeidet de gjør.

Lidenskap for arbeidet ditt kan også bety å gjøre arbeid du finner overbevisende og givende, om det er hensiktsmessig eller ikke. Gi dine ansatte muligheten til å ta på seg nye utfordringer, og oppfordre dem til å snakke med sine ledere om hva deres faglige mål og interesser er. Medarbeidere som er investert i jobbene sine, er både lykkeligere og mer motiverte.

Ha veier for profesjonell vekst.

Ingen ønsker å bli sittende fast eller fanget i sin posisjon, så det er viktig å ha glede av ansattes lykke. Sørg for at du anerkjenner arbeidernes prestasjoner ved å tilby dem muligheten til å løse nye utfordringer, lære nye ferdigheter og ta på seg nye ansvarsområder.

Dette ønske om å utvikle seg og vokse på jobb, sa Baumer, ble reflektert i respondenters følelser av lykke til de nåværende jobbene sine.

"Mens bare halvparten er sterkt enig med uttalelsen" Jeg definerer meg selv så glad på jobben, "59 prosent av respondentene var sterkt enige om," Jeg er optimistisk om min profesjonelle fremtid " sa Baumer. "Dette viste oss at selv om folk ikke er lykkelige akkurat nå, tror de at de kan være. Det er en god start."


Samsung mener at dex-stasjonene vil bytte til bærbare datamaskiner

Samsung mener at dex-stasjonene vil bytte til bærbare datamaskiner

Samsungs Galaxy S8 og S8 + har gjort ganske splash. Og hvis du er en gründer, er du sannsynligvis nysgjerrig på hvordan den nyeste smarttelefonen vil påvirke bedriftens produktivitet. Mens Galaxy S8 kan skryte av noen verdifulle forretningsfunksjoner, er den kraftigste arbeidsinnovasjonen som Samsung driver med, samtidig som DeX-stasjonen frigjøres.

(Virksomhet)

10 Unike bedrifter til salgs akkurat nå

10 Unike bedrifter til salgs akkurat nå

Innledning Ikke alle gode forretningsidéer må være dine egne. Noen ganger er det mer fornuftig å kjøpe en etablert bedrift, få komme av bakken, kjører. Her er ti kule forretninger til salgs på nettstedet BizBuySell.com akkurat nå. Las Vegas utøvende kunstskole - Las Vegas Noen av de beste filmene som kommer fra eldste år, ble satt i spesialiserte videregående skoler ( "Berømmelse," hvem som helst?

(Virksomhet)