6 Måter å bli fokusert når du jobber hjemmefra


6 Måter å bli fokusert når du jobber hjemmefra

Arbeid fra hjemmet er en drøm som kommer i oppfyllelse for noen mennesker. Du kan hoppe over rushtid-pendlingen, jobbe i pyjamas og unngå irriterende medarbeidere.

Men mellom det utfoldede klesvasket på gulvet og ditt favoritt TV-program på dagtid kan det også være utrolig distraherende å jobbe hjemmefra.

"Å jobbe hjemmefra kan åpne opp mange muligheter til å gjøre alt annet enn å jobbe," sa Gerald D. Vinci, eier av Vinci Digital Marketing. "En haug med retter i vasken eller vaskerom i hamperen kan kalle navnet ditt, men for ofte trekker disse distraheringene stor innflytelse på produktiviteten."

Her er seks strategier for å unngå forstyrrelser og holde seg på sporet når du er jobber hjemmefra.

En dedikert plass, enten et hjemmekontor eller et hjørne av soverommet, er nøkkelen til å være vellykket og produktiv. Selv om du er hjemme, er det viktig å føle deg som om du har gått på jobb.

"Jeg tror det beste du kan gjøre når du jobber hjemmefra, er å kopiere en kontorlignende stasjon som kan hjelpe du kommer i sonen, sier Stephanie Sharlow, sjefredaktør av DesignRush. "Det er nøkkelen å komponere hjemlivet fra arbeidslivet."

Sørg for at du bruker teknologi for å sjekke inn med kolleger og ledere. For å unngå å bli glemt, kommuniserer konsekvent om fremdrift, ideer og innsikt.

Sharlow foreslo å utarbeide med firmaet nøyaktig hvordan du vil gi oppdateringer om prosjekter, chatte med mennesker hele dagen og delta i møter. Hun anbefalte også å koble med kolleger gjennom sosiale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse nettstedene hjelper deg med å koble med medarbeidere på et mer personlig nivå.

Før arbeidsdagen din begynner, sørg for at du er forberedt ved å ha verktøy og teknologi du må være produktiv. Det er også viktig å ha en foreløpig skjema på plass før du klokker inn.

"Enten det er å lage en daglig oppgaveliste eller ta oversikt over de ekstra verktøyene og programmene du trenger, tenk på hver dag før det skjer," Sharlow sa. "Bli syk av leilighetsveggene dine? Finn en stille kaffebar for en endring i naturen. Har en telefonsamtale jobb? Invester i et solidt headset."

For enkelte mennesker kan fokusering på jobben mens de jobber eksternt, være vanskelig, spesielt først. Når du er på klokken, ignorere klesvask, yardwork, oppvask og rengjøring.

"Det er OK å gjøre unntak her og der, men generelt, prøv å holde fast i normale arbeidstimer," sa Sharlow. "Unngå å chatte i telefonen med noen, se på TV eller andre åpenbare ikke-arbeidsrelaterte aktiviteter."

Det er lett å holde limet på skrivebordet eller sofaen hele dagen som fjernbetjent, og det er ikke bra for helsen din eller din mentale skarphet. Husk at arbeid eksternt ikke trenger å bety bokstavelig talt hjemmefra. Å få ansiktstid med klienter i en kaffebar, jobbe på en Wi-Fi-stasjon eller bare å skifte landskap er måter å forbli produktive mens de også beveger seg.

"Jeg finner meg selv ute for å møte kunder eller delta på nettverksarrangementer på ukentlig basis, sa Vinci. "Ved å etablere en rutine for å kle og se på delen, kan jeg lett komme og gå hele dagen uten å stresse om å gjøre deg klar for et øyeblikksmøte."

"Gjør det en prioritet hver dag for å sikre at du ikke er stillesittende for dager til slutt, holed opp i en leilighet, "la Sharlow. "Hvis du treffer en kreativ blokk, kan du prøve å gå en tur eller til og med gjøre en rask start på hjemmet for å fjerne hodet."

Tegne en linje når arbeidet begynner og slutter, er avgjørende. Hvis du ikke overholder planlagte arbeidstimer, er det enkelt å logge inn og fortsette å jobbe godt forbi dine 40 timer.

"Arbeide hjemmefra kan veldig godt bli en døgnet rundt jobb hvis du lar det," sa Vinci. "Sett kontorstid og hold deg til dem."

Noen kildeintervjuer ble utført for en tidligere versjon av denne artikkelen.


Slik frigjør du deg selv fra Office Drama

Slik frigjør du deg selv fra Office Drama

Hadde nok av kontordrama ? Du er ikke alene. Arbeidsplassens personlighetsproblemer, uenighet, sladder og infighting holder amerikanske arbeidere fra å få ting gjort. Kaley Klemp og Jim Warner, forretnings trener og rådgivere har skrevet en ny bok kalt "The Drama-Free Office: En guide til sunn samarbeid med teamet ditt, kollegaer og sjef "for å hjelpe deg med å komme deg utover dramaet og komme deg tilbake til arbeid.

(Karriere)

7 Måter å forbedre arbeidsbalansen når du arbeider hjemme

7 Måter å forbedre arbeidsbalansen når du arbeider hjemme

Når du jobber utelukkende hjemmefra, kan fysiske grenser mellom arbeid og ditt personlige liv føles nesten ikke-eksisterende. Selv om du er organisert, kan det fortsatt være vanskelig å lykkes med å administrere din karriere og en husstand i samme rom, spesielt hvis du også reiser en familie. Selv om det kanskje ikke er mulig for hjemmebasert virksomhet eiere og arbeidstakere til å tegne linjen mellom personlig og profesjonell, finnes det måter å bedre integrere de ulike fasene i livet ditt.

(Karriere)