5 Kule karrierer for historien Buffs


5 Kule karrierer for historien Buffs

Denne sommeren markerer 100-årsjubileet for første verdenskrig og 40-årsdagen for president Richard Nixons avgang fra kontoret etter Watergate-skandalen. Med historien om alles hjerner, kan du ønske at jobben din også hadde en historisk vri på det.

Historiebuffere føler seg ofte begrenset til jobber som å undervise, forske og jobbe i et arkiv, men de karrierer ikke til alle . Hvis du har en lidenskap for fortiden, men foretrekker å ta en mer unik karrierevei, kan en av disse fem jobbene være riktig for deg.

Genealogist

En av de mest interessante tingene med å studere historien er å lære hvordan folk bodde i forskjellige epoker og hvordan de er forbundet med mennesker i dag. Arbeide som en slektsforsker vil tillate deg å bruke din kjærlighet til historien og dine ferdigheter til å gjøre nettopp det. Genealoger jobber med enkeltpersoner eller familier for å spore deres bakgrunn og undersøke deres forfedre, ved hjelp av dokumenter som fødsels- og ekteskapsbevis, rettsoppgaver, dødsfall og mer. Og hvert tilfelle er spennende fordi du aldri vet hva du finner - din neste klient kan være relatert til en tidligere kjendis eller viktig historisk figur.

Museumstekniker

Fascinert av fossiler? Museumsteknologer er folkene bak displayene du ser i museer. De jobber med fossiler og skjeletter, kunst, bøker og andre gjenstander, og forbereder dem til forskning og utstillinger (eller riktig lagring når en samling ikke lenger vises). Dette er en flott jobb for folk som elsker museer, men vil ha mer Praktisk tilnærming til å jobbe med historien.

Levende historiker

Når du snakker om hendelseshistoriejobber, hvis du er den typen person hvis liv dreier seg om jobben, vil du kanskje vurdere å jobbe som levendehistoriker . Levende historikere arbeider på museer, messer og historiske steder; kle seg inn i periodespesifikke klær; og utføre aktiviteter som folk fra den perioden vanligvis ville. Levende historikere er imidlertid forskjellige fra historiske re-enactors. Mens re-enactors gjenskaper spesifikke historiske hendelser som borgerkrigen, skildrer levende historikere det daglige liv og aktiviteter i den valgte perioden i historien og utdanner besøkende mens de gjør det.

Undervanns arkeolog

Undervanns arkeologer studerer og undersøke skipsvrak, nedsunket fly, historiske gjenstander og gjenstander funnet under vann og en gang bebodd område som siden har blitt nedsenket på grunn av naturkatastrofer. Avhengig av hvor interessene dine ligger, kan du være involvert i alt fra å finne vrak og historiske steder til dybhavsutgravning og gjenoppbygging, gjenoppretting og bevaring av gjenstander.

Dramaturgi

Hvis hodet ditt sier "historie", men ditt hjerte sier "teater", da en karriere som dramaturg kunne være den perfekte måten å kombinere dine ferdigheter og interesser. Dramaturger arbeider med dramaturgier og teaterforetak for å undersøke og tilpasse spiller og sikre at de er kulturelt og historisk korrekte og relevante. Dette er en god jobb for historiens buffs som også vil bidra til kunstverdenen.

Opprinnelig publisert på Mobby Business .


Starte en ny jobb? Ikke vent å gi et godt inntrykk.

Starte en ny jobb? Ikke vent å gi et godt inntrykk.

Mindre enn 10 prosent av arbeidsgiverne gir nye ansatser opptil et år for å vise verdien. Bare 4 prosent legger ikke tidsbegrensning på hvor lenge nye arbeidstakere må bevise seg. Paul McDonald, daglig leder i Robert Half, sa at et godt førsteinntrykk begynner før en ny stilling gjør. Under intervjuprosessen bør kandidatene spørre hva som forventes i de første 90 dagene, og nye ansettelser skal komme til jobben som er kunnskapsrik om selskapet, konkurransen og hvordan man får størst innvirkning, sier McDonald i en uttalelse.

(Karriere)

De største resuméene avslørt

De største resuméene avslørt

Frivillig erfaring, karakterpoeng gjennomsnitt og skolene deltok er de minst viktige faktorene ansette ledere vurdere når man skal avgjøre om man skal ta en jobbkandidat inn i et intervju, ifølge en studie fra Addison Group-bemanningsfirmaet. Arbeidssøkere vil også bli bedre betjent ved ikke å angi hele sin yrkeserfaring.

(Karriere)