6 Typer Office-politikere og hvordan man håndterer dem


6 Typer Office-politikere og hvordan man håndterer dem

Presidentkampanjesporet vil ikke være det eneste stedet som vil bli fylt med politiske stridigheter i år. Ny forskning fra Accountemps viste at politisk uenighet også spiller en stor rolle i dagens kontorliv.

Samlet sier 55 prosent av ansatte at de deltar minst i kontorpolitikken, med de fleste som gjør det for å fremme karrieren. Studien fant at 76 prosent av arbeidstakere mener at kontorpolitikken påvirker deres innsats for å komme videre, opp fra 56 prosent som følte seg slik i 2012.

Gossiping og spredning av rykter er den mest populære form for kontorpolitikk i sitt firma, med 46 prosent av ansatte sier at det er oppførselen de ser oftest. Å få fordel ved å smigre sjefen, ta æren til andres arbeid og sabotere medarbeiderprosjekter er blant de andre, mer vanlige former for kontorpolitikk sier ansatte at de er vitne.

For å hjelpe medarbeidere å navigere i det politiske landskapet på kontoret deres, Accountemps identifiserte seks typer kontorpolitikere og hvordan de skal håndtere dem.

  1. Sladderhund: Denne personen er en kunnskapsrik ting når det gjelder hva som skjer rundt kontoret og er ikke redd for å dele hver eneste siste detalj med noen. De elsker å spole hemmeligheter til kolleger eller dele konfidensiell informasjon om sosiale medier. Når det gjelder en sladderhound, er det avgjørende for ansatte å holde samtalene deres relatert til virksomheten. Hvis samtalen begynner å drive til personlige medarbeidere, prøv å avslutte diskusjonen så raskt som mulig.
  2. Kredittyver: Denne personen vil gjøre alt som trengs for å komme videre, selv om det betyr å ta Kreditt for andres ideer. For å unngå å være kreditt tyvets mål, sørg for å snakke om dine synspunkter og hva du jobber på foran hele laget. Legg også sjefen din med hyppige oppdateringer slik at de aldri blir forvirret om hvem som skal få kreditt for jobben din.
  3. Flatterer: Denne personen liker å passere komplimenter til venstre og høyre, men det kan være vanskelig å fortelle når den flatterer er ekte og når han eller hun bare prøver å vinne folk over. Heldigvis kan de fleste selskapsledere fortelle når noen blir falske, så det er ikke nødvendig for deg å ringe ut smigerenes atferd.
  4. Saboteur: Denne personen jobber bare for å være til nytte for seg selv. De er åpen kritisk mot andre, og ikke nøl med å kaste medarbeidere under bussen. I tillegg tar de sjelden ansvar for sine egne feil. Det er viktig å holde vakt opp når du arbeider med en saboteur. Du kan ha lykke til å stoppe denne oppførselen ved å konfrontere sabotøren. Men hvis det ikke virker, følg med på dine utvekslinger og overfør dem til sjefen din eller noen i menneskelige ressurser.
  5. Lobbyist: Denne personen kjemper hardt og har et rykte for svingende meninger i hans eller hennes favør . For å sikre at dine synspunkter blir hørt, er det viktig å snakke opp når du er uenig med lobbyistens meninger. Mens disse medarbeiderne ofte ikke setter pris på høringsuttalelser som avviger fra deres, kan det være nødvendig å forklare synspunktet ditt for å åpne dem for nye ideer.
  6. Rådgiver: Rådgiveren er ofte personledere som er betrodd og snu til hjelp. Du er best betjent av vennskap med rådgiveren, siden de vet mye om hva som skjer i selskapet og har stor innflytelse bak kulissene.

Bill Driscoll, distrikts president for Accountemps, sier kontorpolitikk er en naturlig del av arbeidsplassdynamikk og situasjoner der det ikke kan unngås.

"Nøkkelen er å forstå hva som er kjernen i politisk ladede situasjoner, for eksempel personligheter eller arbeidsforhold, og forsøk å løse problemer på en taktfull måte" Driscoll sa i en uttalelse. "Hvis du må bli involvert, vil du bli sett på som diplomat."

Studien ble basert på undersøkelser av mer enn 1000 amerikanske arbeidstakere som var ansatt på kontorer.


15 Office Cubicle-løsninger for små bedrifter

15 Office Cubicle-løsninger for små bedrifter

Det er ikke mange bedrifter som er I stand til å gi alle sine ansatte et privat kontor. For å hjelpe til med å maksimere plass, har mange bedrifter en blanding av private kontorer og hytter. Fant ut av møblerfirmaet Herman Miller for mer enn 40 år siden, er cubicles de små arbeidsområdene som er delt opp av en serie paneler.

(Karriere)

Ikke prøv å være

Ikke prøv å være "perfekt" i jobbintervjuer

Hvis du vet at du er en sterk jobbkandidat, er det ingen grunn til å late som å være noen bedre enn du allerede er under intervjuer, ny forskning finner. En studie som nylig ble publisert i Journal of Applied Psychology, oppdaget at arbeidskandidater av høy kvalitet som presenterer seg nøyaktig under intervjuer, øker sjansene for å få et tilbud.

(Karriere)