4 Måter å forbedre kommunikasjonen med kundene dine


4 Måter å forbedre kommunikasjonen med kundene dine

I løpet av det siste året har tillit i amerikanske bedrifter redusert fem poeng, ned til 50 prosent, ifølge Edelman Trust Barometer. Som bedrifter sliter med kundetilfredshet og lojalitet, må endringer trenge for å gjenopprette troen på bedriften, som tar både tid og utholdenhet. Hva som kan virke som en liten undersøkelse av sosiale medier, kan ødelegge hele ditt rykte. Det er derfor viktig å nærme seg enhver kunde og situasjon med forsiktighet.

Vi snakket med Peter Muhlmann, grunnlegger og administrerende direktør i Trustpilot, som tilbød fire måter å forbedre kommunikasjonen med forbrukerne. Implementere disse taktikkene for å oppnå et bedre forhold til kundene dine.

Selv om det kan være fristende å ignorere uhøflige kommentarer eller ubehagelige vurderinger, gjør det bare skade ditt rykte. Ikke unngå problemet; nærme det med ekte bekymring og et åpent sinn.

"Forbrukerne er mennesker og ønsker å bli behandlet som sådan," sa Muhlmann. «Svar på spørsmålene deres og løse deres problemer som om du prøvde å hjelpe deg med din mor. Vær personlig og ta en reell interesse i deres bekymringer.»

Ifølge Lee Resources, hvis du løser en klage i kundens favør, vil gjøre forretninger med deg igjen 70 prosent av tiden. Det er verdt et par minutter av tiden din for å beholde forbrukerne.

Noen ganger er det ikke nok å svare på kommentarer og bekymringer. Gjør ditt beste forsøk på å svare innen 24 timer, og bevis på at kunden din er viktig for deg.

Den beste måten å vise kundene du bryr deg på, er å sette opp et system som fokuserer kun på kundeservice. "Hvis du tar en proaktiv tilnærming, er du allerede halvveis der," sa Muhlmann. "Nøkkelen til å holde seg utover kundeanmeldelser er å aktivt søke dem og ha en strategi og prosess på forhånd. Som mange viktige forretninger, går forberedelse og planlegging langt ." [Les relatert artikkel: Best Call Centers og Answering Services for Business ]

Du vil sørge for at det er en online plattform hvor du og dine kunder kan ha en dialog. For eksempel, på Twitter, kan forbrukere tweet bekymringer og motta et svar i samme tråd. Facebook Messenger er en annen flott, personlig måte å diskutere spørsmål eller bekymringer på.

"Social media og tredjeparts online gjennomgang plattformer gir den perfekte plassen for åpen og konsistent toveiskommunikasjon mellom bedrifter og deres kunder," sa Muhlmann.

I tillegg skaper det verdifulle datasett som kan hjelpe deg med å nå forbrukerne i fremtiden, sa han. "Keyword tagging og verktøy for naturlig språkbehandling kan hjelpe deg med å finne trender og mønstre i forbrukeradferd, som alle kan hjelpe deg med å forbedre og utvide virksomheten din."

Hvis du velger å oppmuntre åpen kommunikasjon på online plattformer, må du nærme offentlige bekymringer og vurderinger som de er like viktige som private e-post og telefonsamtaler. En dårlig kommentar kan blåse opp, spre ord som din virksomhet er uprofesjonell.

"Du vil være sikker på at merkevaren din reagerer fra et sted for empati, samt viser merkevarens evne til å innrømme feil ved å gi unnskyldning når det passer , sa Muhlmann. "Ingen er perfekt, og det inkluderer bedrifter - selv noen av de mest vellykkede over hele verden. Hvis du har gjort en feil, er det greit. Ta ansvar og foreslå en løsning."

Har for mye stolthet og ikke Å innrømme feil er en sikker måte å slå forbrukerne av. Men å erkjenne og løse problemer på en offentlig plattform viser publikum at du er oppriktig, og du er villig til å jobbe med dem gjennom et hvilket som helst problem.


Viktigheten av multikulturell kundeservice

Viktigheten av multikulturell kundeservice

Nå er det viktigere for bedrifter enn mer enn noensinne som ønsker å vokse for å kunne tilby kundeservice som oppfyller behovene til en flerkulturell kundebase. Enten det betyr å forstå kundens varierte kulturelle bakgrunn eller gi kundeservice på forskjellige språk, avhenger av hva du selger og hvem kunden din er.

(Virksomhet)

Starte en bedrift? 7 Entreprenører deler sine historier, råd

Starte en bedrift? 7 Entreprenører deler sine historier, råd

Det er ikke lett å starte en bedrift. Selv om du har en god ide, kan det være vanskelig å få den ideen til liv og gjøre den vellykket. Entreprenørskap kan føre til stor suksess, men ofte ikke uten utfordringer og blokkeringer i veien. Så hvis du tenker på å starte en bedrift, er det virkelig en inspirasjon du virkelig trenger.

(Virksomhet)