10 Måter å levere god kundeservice på


10 Måter å levere god kundeservice på

Det er National Customer Service Week denne uken, og det er en god tid å huske at å holde kundene tilbake, bør være din første prioritet.
Richard Shapiro er grunnlegger og president for The Center For Client Retention og forfatter av den kommende boken, "The Welcomer Edge: Låse opp hemmelighetene for å gjenta bedriften" (Vantage Point, 2012). Han mener at det er dine medarbeideres personlige forhold til kunder som leverer den beste kundeservice.
"For mange bedrifter forstår ikke at mens du leverer utmerket kundeservice, er en av de viktigste ingrediensene for gjentatt virksomhet, er det det spesielle personlige forholdet med en kunde og en tilknytning som gir sammenhengen mellom kundetilfredshet og kundeoppbevaring, sier han. "Tjenesten levert av frontline-medarbeidere må betraktes som det første trinnet i lojalitetsreisen."
Shapiro tilbyr ti tips for å beholde kunder.
1. Sørg for at hver av dine forreste partnere er i stand til å gjøre et godt førsteinntrykk. Første meninger dannes innen de første 10 sekundene. Du har aldri andre muligheter til å gi et varmt og innbydende førsteinntrykk.
2. Vis forståelse for dine kunder. Takk kunder på en meningsfylt og gjennomtenkt måte på hvert kunde- / frontlinjemøte, viser kunder du bryr deg om og verdsetter deres virksomhet.
3. Gjennomgå brevene og e-postkommunikasjonene for å sikre at de høres innbydende, personlig og gjør at kundene dine føler seg viktige og verdsatt.
4. Opprett en kultur der dine medarbeidere blir behandlet som familie og naboer, og de vil i sin tur behandle dine kunder på samme måte. Kunder legger merke til og setter pris på når et selskap setter pris på sine medarbeidere.
5. Svar på spørsmål fra kunder ved å ikke bare svare på deres direkte henvendelse, men ved å gi dem tilleggsinformasjon. Kunder liker ofte å lære mer om et potensielt kjøp enn hva som er skrevet på en etikett eller i en brosjyre.
6. Forstå at den underliggende ingrediensen til kundeservice er å hjelpe folk. Sørg for at hver forsideforening har en historie om å hjelpe folk. Det vil nesten garantere en god kundeservice opplevelse.
7. Si hei og smil. Å få en stor, varm hei kan gå langt i å gi kunden følelsen av "Hei, dette selskapet er veldig glad for å se meg."
8. Utnytt returkassen i et butikkmiljø for å gjøre kundene føler seg komfortable om å returnere en vare og gi spesiell oppmerksomhet for å hjelpe dem med å finne det de trenger. Kunder liker ikke å gjøre
retur. Gjør avkastningsprosessen en hyggelig og nondefensive prosess. Kunder vil virkelig sette pris på det.
9. Lytt til kundekommentarer som "Dette er første gang jeg brukte nettstedet ditt," "Jeg har nettopp flyttet inn i nabolaget," "Jeg skjedde bare å stoppe", og ta de mulighetene til å engasjere kunden til å bygge et forhold og levetid på lojalitet.
10. Pass på at du takker dine ansatte og belønner dem på riktig måte.


5 Praktiske måter å inkorporere QR-koder i din markedsføringsplan

5 Praktiske måter å inkorporere QR-koder i din markedsføringsplan

Men som mange små bedrifter har du ikke funnet ut hvordan å inkorporere dem i markedsplanen din. Den beste metoden er å starte sakte og se hva som fungerer for ditt firma. Her er fem enkle måter å begynne å bruke QR-koder for å markedsføre bedriften din: Start med visittkortet ditt . - En av de enkleste måtene å komme i gang med QR-koder, er å starte lite.

(Virksomhet)

Hvordan vi leveraged teknologi for å koble hotellgjester med medarbeidere

Hvordan vi leveraged teknologi for å koble hotellgjester med medarbeidere

Da min forretningspartner, Alex, og jeg ble uteksaminert fra college i 2012, ble tjenester som Uber, Netflix og Seamless slått på deres skritt. Som forbrukere og travle høgskoler har disse tjenestene vært fornuftig for oss - hvem ønsker ikke å ringe en sjåfør med telefonen og vet nøyaktig hvor lenge bilen vil ta for å nå dem?

(Virksomhet)