3 Smarte grunner til å bygge en mobilapp for virksomheten din


3 Smarte grunner til å bygge en mobilapp for virksomheten din

Tenker du på å bygge en mobilapp? Nå kan det være på tide å gjøre det: Når smarttelefonen og tablettapplikasjonen kommer nær ubiquity, oppdager bedriftseiere at en mobil tilstedeværelse blir en nødvendighet.

Clutch, et firma for forskning og revisjonsfirma, viste at mindre enn en fjerdedel av små bedrifter har for øyeblikket en mobilapp, men det antallet vokser ettersom bedrifter ser verdien i apputviklingen. Faktisk viste Clutch-undersøkelsen at nesten halvparten av små bedrifter planlegger å ha en mobilapp i 2017. "For tre år siden kan en liten bedrift ha sett 10 prosent av sin totale trafikk fra mobilen, men akkurat nå , det er nærmere 70 prosent, sier Viktor Marohnic, administrerende direktør for appbyggeren Shoutem, i en uttalelse. "I løpet av de neste par årene vil et skifte til en mobilapp ... bli åpenbar."

Så, bortsett fra følgende populære etterspørsel, hvorfor lage en app? Ifølge Clutchs undersøkelse er her de tre største grunnene til at småbedriftseiere bygde sine apper.

Øk salget.

Femtifem prosent av Clutchs undersøkelsesavspurgere sa at deres app var designet for å øke salget. Marohnic bemerket at en god mobilapp kan legge til rette for rask betaling for et kjøp, noe som til slutt fører til en økning i salget. Apper kan tilby en mer praktisk måte å bla og handle på, slik at kundene kan kjøpe fra hvor som helst, sa han. Bedrifter kan selv velge å varsle kundene sine om nye tilbud, produkter, arrangementer, etc. Forbedre kundeopplevelsen.

En app kan gi bedriften din en konstant tilstedeværelse på kundes telefoner, og gir lett tilgjengelig informasjon rett til deres tuppene. Zach Cusimano, driftsansvarlig for Bizness Apps app maker, sa at denne konstante tilstedeværelsen kan forbedre kundeopplevelsen. "En mobilvennlig nettside og en mobilapp er begge svært verdifulle verktøy, men de har forskjellige formål," sa Cusimano. . "Mobilappene er ... best egnet til brukeroppbevaring og engasjerende med kunder. De er ikke rettet mot tilfeldige personer som finner et selskaps nettside, men handler mer om givende lojale kunder."

Konkurrer i et bestemt marked

. Hvis små bedrifter ønsker å konkurrere med andre i sitt marked, må de tilpasse seg disse endringene og opprettholde en sterk tilstedeværelse på mobile enheter. Praveen Seshadri, administrerende direktør for app-plattformen AppSheet, sa at småbedriftseiere forstår hvordan mobil teknologi kan hjelpe dem til å drive sin virksomhet bedre, og han forutser flere bedrifter som implementerer interne apper for å gjøre operasjonene mer jevne. Clutchundersøkelsen fant også at Følgende elementer er de mest verdifulle for å inkludere i småbedriftsapps:

Kundeloyalitetsfunksjoner,

  1. for å gi belønninger til kunder som er viet til virksomheten. Sosialt nettverk,
  2. for å lede kunder til andre plattformer Push notifications,
  3. for å tillate bedrifter å holde nær kontakt med nyheter, oppdateringer, avtaler, etc. Personalisering,
  4. slik at bedrifter kan tilpasse samhandlinger og engasjere kunder gjennom push notifications, plasseringsvarsler, lojalitetsbelønninger og betalingssystemer som er lett tilgjengelige. Det er viktig å huske at en mobilapp ikke er den samme som et mobilvennlig nettsted, og mange unike funksjoner i appen din kan bli bedre dev eloped og mer engasjerende enn webelementer. Å lage en app nå, hjelper små bedrifter å utvikle seg med sine stadig mer mobile sentriske kunder.

Klar til å bygge din app? Ta en titt på Mobby Business's beste valg for DIY-appleggere her.


ØNsker du en bedre arbeidsplass? Oppfordre ansatte til frivillig

ØNsker du en bedre arbeidsplass? Oppfordre ansatte til frivillig

Å Skape en frivillig kultur i din bedrift hjelper ikke bare andre, det En studie fra Deloitte viste at arbeidsgivere som oppmuntrer og fremmer frivillig arbeid, øker moralen, arbeidsplassens atmosfære og merkevares oppfatning. Forskningen fant at et overveldende flertall - 89 prosent - av ansatte tror Organisasjoner som sponser frivillige aktiviteter, tilbyr et bedre overordnet arbeidsmiljø.

(Virksomhet)

'YouTube-direktør' hjelper småbedrifter med videoklipp

'YouTube-direktør' hjelper småbedrifter med videoklipp

Det er ingen hemmelighet at videoannonsering er viktigere for gründere enn noensinne, men kvalitetsopptak kan noen ganger være utilgjengelig for småbedriftseier. YouTube ønsker å bytte det med en ny serie produkter som heter "YouTube-direktør." YouTube hevder at det gratis programmet vil gjøre det mulig for en gründer å lage en videoannonse på mindre enn 20 minutter.

(Virksomhet)