3 Hemmeligheter med vellykkede Facebook-annonser


3 Hemmeligheter med vellykkede Facebook-annonser

Facebook spiller en stor rolle i mange virksomhets markedsføringsstrategier. Selv om virksomhetssidene på det sosiale nettverksområdet kanskje en gang har vært bare en enkel merkevareforlengelse og et sted hvor bedrifter kunne koble seg til kunder, har det blitt en dynamisk reklameplass som kan produsere de samme resultatene som søkemotoroptimalisering.

"Før i fjor handlet Facebook om hva som skjedde på Facebook," sier Bob Buch, administrerende direktør for sosialannonseringsfirma SocialWire. "Annonsekampanjer handlet om å kjøpe liker. I 2013 var det et stort skifte, og Facebook begynte å tappe inn annonsører med direkte respons [og markedsføring] til tilpassede publikum. Dette forvandlet deres evne til å kjøre trafikk på stedet."

Betalte Facebook-annonser kan være en stor kilde til trafikk som til slutt fører til salg, men bare når de er riktig planlagt og utført. Buch anbefalte sosiale markedsførere å holde disse tre tingene i bakhodet når du planlegger Facebook-annonsekampanjer:

[Redaktørens merknad: Vurderer en internettmarkedsføringstjeneste for bedriften din? Hvis du leter etter informasjon for å hjelpe deg med å velge den tjenesten som passer for deg, bruk spørreskjemaet nedenfor for å få informasjon fra en rekke leverandører gratis.]

  • Tenk på Facebook-kampanjer som søkekampanjer. Buch sa bedrifter bør planlegge en Facebook-kampanje på samme måte som de gjør SEO søkeordkampanjer. For eksempel kan et skoforetak kjøpe søkeordene "ridestøvler" for å få annonsene deres synlige for enkeltpersoner som søker etter det termen, i stedet for å kaste bort penger på ikke-målrettede annonser som ikke er sannsynlig å konvertere til salg. Det samme konseptet bør gjelde for Facebook-annonser. Når du oppretter kampanjer, kan du jobbe med en tredjepartspartner for å skape en tilpasset målgruppe av personer som har gjort innkjøp som ligner på produktet eller tjenesten.
  • Hold annonsene dine friske. Kjører de samme kampanjene for din produkter og tjenester om og om igjen vil raskt bli gamle til Facebook-målgruppen din, og det kan få dem til å gjemme annonsene dine fra deres nyhetsfeed. Hold kundene interessert ved å oppdatere bilder og kopiere for annonsene dine.
  • Husk at kundene ikke kommer til Facebook for å kjøpe. Når folk Google er et bestemt produkt eller en tjeneste, er det vanligvis fordi de har tenkt å kjøpe det. Men når folk logger på Facebook, er de ikke der for annonsene; de vil koble til med vennene sine. Målet med en vellykket Facebook-annonsekampanje er å få tak i potensielle kunders oppmerksomhet nok til at de enten vil gå tilbake og Google ditt produkt senere eller, enda bedre, klikke deg til nettstedet ditt, rett fra Facebook.

Opprinnelig publisert på Mobby Business .


Celebrity Endorsements Offer Marketing Lesson: Gjør det til rette

Celebrity Endorsements Offer Marketing Lesson: Gjør det til rette

Når du bruker topp dollar for å få en kjendis til å støtte et produkt, skal du sørge for at endosementet resonerer med forbrukerne. For å gjøre det, bør et selskap finne en kjendis som er enten en virkelig god passform eller en virkelig dårlig for produktet, finner en ny studie i journalen Psykologi og markedsføring.

(Virksomhet)

Facebook bringer levende arrangementer til små bedrifter

Facebook bringer levende arrangementer til små bedrifter

Det er nå mer enn 40 millioner aktive småbedrifter Sider på Facebook. Siden antallet fortsetter å vokse, har den sosiale media-giganten lansert flere tiltak for å bedre støtte disse selskapene. Facebook har kunngjort to nye ressurser for å hjelpe små bedrifter til å vokse på det sosiale nettverket: 2015 Boost Your Business Program og live support Her er hva de nye programmene har å tilby, og hvordan de kan hjelpe virksomheten din.

(Virksomhet)