15 Great Small Business Ideas


15 Great Small Business Ideas

Start en ny bedrift

Så du vil starte en liten bedrift? Å ha den entreprenørdriften er bare halvparten av kampen: For å starte reisen, trenger du en god forretningsidé som er praktisk og etterspurt, men også unik nok til å skille seg ut blant millioner av andre. Her er 15 gode forretningsidéer for å få hjulene i bevegelse, sammen med suksessrike bedrifter i virkeligheten for å inspirere deg.

Karrierecoaching

Vil du hjelpe og inspirere folk til å leve? Å starte en karriere coaching praksis kan være nøkkelen til å gjøre det du elsker og gjøre en forskjell. Gjennom karrierecoaching kan du jobbe med klienter i alle aldre, fra unge som ikke vet hvilken karrierevei å forfølge, eller hvordan de skal lande sin drømjobb, til eldre som ser etter en karriereendring. Hjelper prep klienter for intervjuer, forbedrer CV og finner passioner.

Real-life suksesshistorie: Janice Worthington, MA, CPRW, JCTC, CEIP av Worthington Career Services

Online forhandler

Du har ikke å være en storboksforhandler for å starte en nettbutikk. Enten du selger direkte til forbrukerne eller bruker en drop-shipping-tjeneste, er alt du trenger, et nettsted og riktig e-handelsprogramvare for å komme i gang. Du kan selge dine egne produkter eller varer fra nisjeleverandører. Alternativt kan du også selge dine egne håndlagde kreasjoner på Etsy eller lignende online markedsplasser.

Real-life suksesshistorie: Nicole de Bruin Charms

Eventplanlegger

Elsker du å kaste fester og organisere møter? Start en arrangement-planlegging virksomhet og slå lidenskapen til et lønnsomt venture. Som en eventplanlegger kan du hjelpe enkeltpersoner og bedrifter til å planlegge deres behov for å være ressursfull og ha et godt øye for detaljer. Du vil også trenge tålmodigheten til å håndtere kundenes krav og evne til å være rolig under stressende situasjoner og uforutsette katastrofer.

Real-life suksesshistorie: Bryan Rafanelli

Hjemmebaserte mattjenester

Hvis du elsker baking eller matlaging, vurder å starte et hjemmebasert bakeri, personlig kokk eller cateringvirksomhet. Du kan piske opp dine concoctions for enkeltpersoner, arrangementer og lokale bedrifter og organisasjoner. Ikke bare er det en givende mulighet til å tjene penger på det du elsker, men det er også en fin måte å teste dine kulinariske koteletter på før du investerer i en fullverdig murstein og mørtel. Husk at hjemmebaserte matvareforetak er tungt regulert, så begynn å finne ut regler og regler i ditt område.

Virkelig suksesshistorie: maurisk

Yardarbeid

Fikk rake, vil reise? De fleste landskapsarbeidere vil kutte gress, men de gjør ikke nødvendigvis ting som de fleste villaeiere ikke har tid til å gjøre selv, for eksempel luke, planting, bladhuggning, snøskyting, hengende eller fjerning av feriedekorasjoner. Med litt mer enn noen arbeidshansker og en stige, kan du være i virksomhet på kort tid.

Real-life suksesshistorie: Agape Lawn Services

Erlend service

Med de fleste jobber lange timer og jonglere personlig ansvar , det er mye som blir forlatt ubrukt i det moderne husholdningen. Det er en økende etterspørsel etter æren tjenester (plukke opp renseri, går matbutikk, etc.), og det krever bare å ha bil og mobiltelefon. Begynn liten, gjør en god jobb, og ord i munnen vil spre seg raskt.

Real-life suksesshistorie: Maids on the Run

Datamaskinvedlikehold

Har du en teknisk bakgrunn? Med spredning av tabletter, smarttelefoner og bærbare datamaskiner til hvert familiemedlem, er det mange muligheter til å tilby private datatjenester som installasjon av virusprogramvare, stasjonære opprydninger, nedlasting av programvare og skriverkoblinger.

Real-Life Suksess Historie: DeBog

Rengjøring

Er du en av de menneskene som elsker å rense? I så fall kan du sitte på en gullgruve. Rengjøring av personer som jobber for seg selv kan gjøre $ 30 til $ 40 per time. Mobby Business's guide til å starte en rengjøringsvirksomhet kan hjelpe deg med å komme i gang.

Real-Life Success Story: Personlig rengjøring av siden

Finn din bedrift

Klar til å finne ut hvilken forretningsidé som passer best for deg? Prøv vår Business Idea Generator. Svar 21 "ja" eller "nei" spørsmål, og vi vil fortelle deg de fem beste forretningsidéene som kan fungere for deg. Klikk her for å komme i gang. Ikke bekymre deg, det åpnes i et nytt vindu, og du vil ikke miste stedet i denne nedtellingen.

Virtuell assistent

Hvis du har bakgrunn i administrativt arbeid, men vil jobbe for deg selv, vil dette kan være en perfekt mulighet for deg. Virtuelle assistenter jobber eksternt og gjør alt det en bedriftseier eller leder ikke har tid til å gjøre, for eksempel åpne og svare på e-post, følge opp med kunder, fakturere kunder eller betale regninger. Alle disse oppgavene og mer kan alle gjøres fra din egen hjemmedatamaskin via skyen. Lær mer om å bli en virtuell assistent her.

Real-life suksesshistorie: Nina Feldman Connections

Bokholder

Veldig få bedrifter kan leve uten bokholder. Men det betyr ikke at de må ha en på personalet. Hvis du har en bakgrunn i økonomi, kan du tilby rimelige bokføringstjenester som en uavhengig entreprenør. Du må kanskje logge inn noen kontortid i skattesesongen, men i de fleste tilfeller kan arbeidet gjøres eksternt.

Real-life suksesshistorie: Gabrielle Fontaine, PB, ASBC

Oversetter

As Amerika blir stadig flerspråklig, alle fra leger til forsikringsselskaper finner seg i behov av fremmedspråklige høyttalere for å hjelpe interaksjon med sine kunder og oversette deres nettside kopiere og salgsfremmende materiale. Hvis du kan snakke et fremmedspråk, er organisert og kan komme med en god markedsplan, kan du finne at du har mer arbeid enn du kan håndtere.

Virkelighets suksesshistorie: Alan Hollinghurst

Sosial mediekonsulent

Hvis bruk av sosiale medier kommer like naturlig for deg som å puste, kan du ha en karriere som en sosial mediekonsulent. Det er ingen tvil om at sosiale medier tilbyr enestående markedsføringsmuligheter for bedrifter, men bare hvis de vet hvordan de skal bruke den. Tilbyr tjenestene dine for å hjelpe eksisterende bedrifter med å integrere sosiale medier i deres markedsføringsplaner.

Real-Life Suksesshistorie: MarketingXLerator

Copywriter

Alle med en nettside vil fortelle deg at de har et konstant behov: nytt innhold. Søkemotorer favoriserer nettsteder med nytt, relevant innhold, men de fleste bedrifter har ikke tid til å bruke til å generere kopi hele dagen. Hvis du har en skriftlig bakgrunn, engelsk eller journalistikk, kan du finne at det er mye etterspørsel etter dine tjenester. Mellom webinnhold, blogginnlegg og pressemeldinger, er det mye å skrive om.

Real-life suksesshistorie: Debra Jason, MA

Senior omsorgsperson

Mange eldre folk vil gjerne fortsette å leve på deres Egen, men trenger litt hjelp med daglige gjøremål og ærender. Med litt ekstern hjelp og et daglig besøk fra en vennlig omsorgsperson, kan mange opprettholde sin uavhengighet. Familiene er også glade for å finne en ansvarlig, pålitelig person som de kan stole på.

Real-life suksesshistorie: Adult Placement Network

Redaktørens notat: Disse ideene er ment å tjene som inspirasjon, og er ikke ment å være en erstatning for due diligence og profesjonell business coaching råd. Vi oppfordrer deg til å gjennomføre grundig forskning før du starter en av disse bedriftene.


Negativ, men høflig, Online vurderinger er ikke så dårlige for virksomheten

Negativ, men høflig, Online vurderinger er ikke så dårlige for virksomheten

Ikke alle negative vurderinger har samme skadelige effekt, foreslår ny forskning. Online negative anmeldelser som kompenseres av en høflighetsfaktor, kan faktisk hjelpe til med å selge produkter og tjenester og øke merkevareoppfattelsen, ifølge en studie i Journal of Consumer Research. I en serie av fem eksperimenter undersøkte studiens forfattere hvordan å inkludere en markør av høflighet i en negativ produktanmeldelse som påvirket bildet av både anmelder og produkt.

(Virksomhet)

Lenovo Yoga 3 Pro: Er det bra for bedriften?

Lenovo Yoga 3 Pro: Er det bra for bedriften?

Fordeler: Fleksibel design: Yoga bærbare datamaskiner få navnet fra deres fleksible hengsel, som lar deg bruke maskinen som en vanlig bærbar datamaskin for produktivitet, eller brette skjermen tilbake en full 180 grader for å bruke enheten som en stor tablett. Du kan også kaste skjermen tilbake 90 grader for å sette den opp i visningsmodus, noe som er praktisk for forretningspresentasjoner.

(Virksomhet)