5 Verdifulle tips for å bygge mentorrelasjoner


5 Verdifulle tips for å bygge mentorrelasjoner

En studie fra bemanningsfirmaet Accountemps viste at 86 prosent av lederne sier at det å ha en mentor er viktig for karriereutvikling, med at en mentor er viktig for karriereutvikling. Bare 5 prosent sier at det ikke er viktig i det hele tatt.

Til tross for verdien mange ser, har de aller fleste ledere ikke en mentor. Bare 26 prosent av de som er undersøkt, har noen de vender seg til regelmessig for råd og veiledning om karrieren.

En erfaren mentor kan være en katalysator for å hjelpe fagfolk på alle nivåer til å fremme karrieren deres, sier Bill Driscoll, distriktspresident for Accountemps.

"En mentor kan hjelpe navigere karriereutfordringer, gi oppmuntring, og dele innsikt fra tidligere suksesser og feil," sa Driscoll i en uttalelse. "Ofte er mentorer inne i selskapet en sterk karriereforespørger for de de tar under sine vinger, og hjelper dem å stige gjennom organisasjonen."

Nesten halvparten av de undersøkte sa at den største fordelen med å ha en mentor er at de er kunne lære på forhånd fra noen i en rolle de ønsker å. Andre fordeler som ansatte tar bort fra mentorforholdene, er å lære ukjente regler for et firma eller en bransje, ha et nøytralt lydkort for deres ideer, og bli introdusert til nye kontakter.

Foruten å være gunstig for mentee, kan mentorer også finne Verdien i slike forhold, sa Driscoll.

"Mentoren kan ofte lære nye ferdigheter fra mentee," sa han. "Bedrifter kan bidra til å utvikle sine medarbeidere og oppmuntre til trening ved å tilby formelle mentorprogrammer."

Accountemps tilbyr fem tips for å fremme mentorforhold:

Velg riktig:

  • Når du søker etter en mentor, tenk på de du vil etterligne. Personer i ditt eget selskap kan være bedre egnet til å forklare kontorpolitikk og de forskjellige personlighetene i organisasjonen din, mens eksterne rådgivere kan fungere som lydkort og hjelpe deg med å lære om bransjetrender. Oppfølging:
  • For å kunne For forholdet til å jobbe og vokse, må du prioritere å holde kontakten med din mentor regelmessig. Nøkkelen er å finne en frekvens som fungerer for dere begge. Kontakt må ikke alltid gjøres ansikt til ansikt. Prøv å sende sporadiske e-postmeldinger for å oppdatere din mentor om hvordan ting går eller å stille et spørsmål når du kommer inn i et problem. Vær forberedt:
  • Når du møter mentoren din, er det siste du vil gjøre kaste bort sin tid. For å sikre at du dekker bakken du vil, bør du vurdere å sette inn en agenda før møtet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre blir resultatet. Vær takknemlig:
  • Det er viktig å la din veileder vite at du er takknemlig for veiledningen. Mentors vil føle at de gir verdi. Sørg for at du ofte forteller din veileder hvordan hans eller hennes hjelp hjelper deg. Vet når det er dags for en endring:
  • Mentorforhold trenger ikke å vare for alltid. Planer, nye karriereveier og store trekk kan alle forandre dynamikken i forholdet. Når du ser tegn på at mentorskapet har gått, er det OK å finne noen andre. Det er imidlertid viktig å unngå å slutte på dårlige vilkår eller å kutte bånd helt. Din mentor kan alltid tjene som en verdifull kontakt. Studien ble basert på spørreundersøkelser fra 2 200 sjefsansvarlige fra selskaper i mer enn 20 av de største storbyområdene i USA og mer enn 1000 amerikanske arbeidstakere ansatt i kontormiljøer.


3 Trinn for å hjelpe kvinnelige entreprenører. Bygg en stor personlig merkevare.

3 Trinn for å hjelpe kvinnelige entreprenører. Bygg en stor personlig merkevare.

Entreprenører legger mye tid og krefter på å lage en unik, markedsførbar merkevare for deres firma. Selv om dette er et nødvendig skritt på veien til suksess, kan det noen ganger overskygge et annet viktig merke som må utvikles: ditt personlige merke. "Det tar tid, energi og fokus for å virkelig skape et personlig merke," sa Katie Bressack , helse coach, bedriftskonsulent og American Express OPEN CEO BootCamp ambassadør.

(Ledelse)

Fleksibilitetsnøkkel for å fremme kvinners karrierevekst

Fleksibilitetsnøkkel for å fremme kvinners karrierevekst

Gir kvinner lønnsøkning og innføring av mer fleksible arbeidsplasspolitikker er blant de måtene arbeidsgivere kan hjelpe dem med å fremme i karrieren, viser ny forskning. Mens nesten 70 prosent av de ansatte regner med å se flere kvinner i lederskap i selskapene sine innen 2020, vant det Det skjer uten hjelp fra arbeidsgivere, en studie fra Randstad USA avslørt.

(Ledelse)