10 Merkelige bedrifter du ikke visste eksisterte


10 Merkelige bedrifter du ikke visste eksisterte

Forretninger som (Un) vanlig

Tjenester og produkter for omtrent alt eksisterer i dag. Du vet aldri hva tilfeldig eller ukonvensjonell forretningsidé kommer til å ta av og resonere med mennesker - og noen er mer bisarre enn andre. Mobby Business har oppholdt seg i mange svarte hull på internett for å presentere deg med 10 merkelige virksomheter som du kanskje ikke vet.

The Beerbelly

The Beerbelly selger produkter som hjelper deg kreativt å gjemme alkoholholdige drikkevarer, som en kolbe forklart som en hårbørste og en pose for å holde væske som praktisk går rundt torso og ser ut som - du gjettet det - en ølmage. Noen andre produkter er også tilgjengelig på denne nettsiden, som en kolbe som ser ut som en flaske solkrem og en sportsbøtte (The WineRack) med drikkeposeposer og en strå.

Potetparcel

Glemte samtidig at det i tillegg å koke, mashing og stewing poteter, kan du også skrive på dem og sende dem via mail. Kartoffelpakken skriver tilpassede meldinger på poteter og leverer dem til noen. Ingenting sier kjærlighet som en potet du ikke kan spise fordi den er skrevet på.

Cuddle Party

Vi trenger alle en klem noen ganger. Heldigvis eksisterer ting som "kosefester". Cuddle Party gjør mer enn bare holder fast på deg; De lærer deg også ferdigheter for å skape grenser og forbindelser. Etter å ha åpnet med en velkomstsirkel og lærer noen grunnleggende ferdigheter, åpner gulvet opp til fritt stil. Cuddle Party Services er tilgjengelig på forskjellige steder i USA, Europa, Canada og Australia.

Virtual Dating Assistants

Hvis du er lei av datingscenen, kan du outsource noen av arbeidet for deg. Virtual Dating Assistants (ViDA) lager online dating profiler for deg, har samtaler med potensielle datoer og planlegger og organiserer datoer på dine vegne. Alt du trenger å gjøre er å se frem til datoen på den angitte tid og sted og ha det bra.

Ugly Furnitures

Du kan kjøpe enestående møbler gjennom Ugly Furnitures. En gruppe gutter som alltid ønsket å eie sin egen virksomhet valgte å gå inn i møbler, og de har kommet opp med noen virkelig kreative (og håndlagde) biter, som alle hevder at de er stygg. Du vil ikke finne kvalitet som dette andre steder.

Dirty Rotten Flowers

Dårlig oppbrudd? God humor? Har fiender, men du er ikke helt klar til å ansette en hitman? Skitne rotte blomster er for deg. Denne virksomheten sender buketter av døde, rottende blomster til dine ikke-kjære. Bare husk at fordi du ikke sender friske, levende blomster, får denne personen ikke muligheten til å elske noe og så se det dø og føle seg skyldig fordi de dreper alt de berører; Sending av en rot bouquet vil imidlertid sende en klarere melding.

Neuticles

Bob Barker snakket klokt ord da han oppfordret alle til å spay og dyrke sine kjæledyr. Men er kjæledyrene dine virkelig de samme etter at de blir snippet? Hvis dette er noe du er bekymret for, kan du kjøpe kunstige testikulære implantater for dine furre venner fra Neuticles. Selskapet hevder at implantatene vil øke kjæledyrets selvtillit - fordi kjæledyrene dine selvfølgelig er veldig opptatt av deres plutselige mangel på kroppsdeler og ikke vil at dyrene deres skal vite at de har vært under kniven.

Reserve et sted i himmelen

Ja, folk, dette er ekte. Du kan kjøpe et sted i himmelen for deg eller en kjære gjennom denne nettsiden. Den beste delen? Hvis du ikke kommer inn i himmelen, får du full refusjon, men hvordan tilbakebetaling kommer til deg når du er død, har selskapet ikke avslørt.

Ansikts slappmassasje

Du kan betale for å være Slått i ansiktet i flere minutter for å stramme huden og fjerne rynker. Resultatene er imidlertid ikke permanente; du må gå tilbake for å bli slått rundt noen flere. Denne typen massasje, også kjent som ansiktsboksing, er populær i Thailand, men det er bare en sertifisert virksomhet i USA, som ligger i San Francisco. Selskapet advarer mot svindlere som hevder at de praktiserer denne "Thai visdom".

Squirrel Census

Ønsker du å lære mer om ekorn? Spesifikt, vil du lære mer om ekornene i Inman Park, Georgia? Plukk opp en kopi av den siste ekornestellingen. Squirrel Census-organisasjonen forteller historier om den grå ekorn i Inman Park, deres kamp for frihet fra menneskelig suburbia, jobbene de gjør og deres familie bor. Du kan kjøpe kopier av den nyeste folketellingen eller kjøpe t-skjorter, bukser og andre varer fra nettbutikken. Pass på at du også signerer petisjonen for ekornsrepresentasjon i emojis.


Hva jeg lærte av mine innvandrerforeldre om å lykkes i virksomheten

Hva jeg lærte av mine innvandrerforeldre om å lykkes i virksomheten

Det har vært mye samtaler om innvandrere i det siste året. Alt dette snakket fikk meg til å tenke på foreldrene mine, som emigrert fra den baskiske regionen Frankrike og Spania og startet små bedrifter her i USA. Jeg ble ofte flau i å vokse opp i Nord-California. Jeg skammer meg for å innrømme det nå, men som tenåring var jeg altfor klar over at foreldrene mine ikke var utdannet og snakket brutt engelsk, og at min far ikke hadde på seg en drakt på kontoret.

(Virksomhet)

Dine kunder elsker en god historie. Fortell en

Dine kunder elsker en god historie. Fortell en

Forbrukerne vil vite mer enn hvilke produkter en bedrift selger; De vil vite historien bak dem. Som kjøpere krever og krever mer informasjon, finner markedsføringsteamene unike og fengslende måter å gi forbrukerne det de vil ha ved å humanisere virksomheter og produkter. Salg med en historie er en ny markedsføringsmetode som bruker en overbevisende fortelling for å skape en personlig forbindelse med kundene.

(Virksomhet)