5 Vanlige nettverksfeil og hvordan du unngår dem


5 Vanlige nettverksfeil og hvordan du unngår dem

Mange mennesker antar at når arbeidere blir ledere, er nettverk ikke lenger nødvendig. Ifølge en undersøkelse fra Robert Half Management Resources, utvider denne misforståelsen seg ofte til høyere oppdrag selv som undervurderer nettverk når de går videre i karrieren.

Undersøkelsen avslørte også at de som nettverket møter fallgruver, uansett hvor erfarne de kan være . Her er fem vanlige nettverksfeil og hvordan du kan unngå dem.

Ofte bekymrer folk seg for å påføre andre og er usikre på seg selv. Som et resultat unngår de å søke hjelp fra andre. Dette gjør mer skade enn godt, selv om de tror at de sparer sin stolthet.

"Vi trenger alle veiledning fra tid til annen, og folk er vanligvis glade for å tilby støtte når de kan," sa Tim Hird, administrerende direktør av Robert Half Management Resources.

Forretningsforhold kan avvike fra personlige forhold, men reglene gjelder fortsatt: Hvis dine forretningsforbindelser bare hører fra deg når du trenger noe fra dem, vil du snart finne Dine forespørsler om hjelp går ubesvarte.

Ifølge undersøkelsen, sender en vennlig e-post eller videresender et interessant blogginnlegg forbindelser sterk. På den måten vil det ikke være vanskelig eller ensidig neste gang du ber om hjelp.

Mange fagpersoner, ledere og oppdragsgivere begrenser omfanget av nettverket til personer i samme felt og de som er i samme fase i sin karriere.

Koble med fagfolk på alle nivåer og på tvers av mange felt i stedet for å holde seg til komforten av bransjemenn eller tidligere kolleger. Det er nyttig å ha tilgang til forskjellige perspektiver enn dine egne, og du kan oppdage uventede muligheter for å bruke dine ferdigheter og kunnskaper.

Manglende takk for kontakter kan komme over som uhøflig, som om du tar personens hjelp for gitt. Ved å ikke anerkjenne og takke kontaktene dine, risikerer du å ødelegge dine relasjoner og omdømme. En enkel "takk" kan høres trivial, men det går langt i næringslivet.

Et gjensidig forretningsforhold er vanskelig å komme forbi. Det er sjelden en perfekt kamp mellom hva to fagfolk trenger og kan sørge for hverandre på et gitt tidspunkt. Men de fleste kan finne noen, et sted, for å hjelpe.

Når du utvikler et rykte for å nå ut og gi, er folk tilbøyelige til å gjøre det samme for deg. For ikke å nevne du oppretter nye kontakter når du tilbyr deg selv til andre, noe som aldri gjør vondt.

Denne undersøkelsen var basert på svarene fra mer enn 2 200 CFOer for å identifisere de vanligste nettverksfeilene blant ledere.


Forferdelig Boss? Her er hva du kan gjøre

Forferdelig Boss? Her er hva du kan gjøre

Alle blir frustrert på jobb noen ganger. Men i noen tilfeller er personen du jobber for, ikke selve jobben, kilden til forverringen din. Hvis du ikke liker din leder, kan den til slutt skygge din mening om jobben din og endre hvordan du pleide å føle deg om arbeidsplassen din. Nylig forskning fra Gallup fant at 56 prosent av ansatte er misfornøyde med jobbene sine.

(Karriere)

Velge mellom jobbtilbud? 4 tips for å ta en beslutning

Velge mellom jobbtilbud? 4 tips for å ta en beslutning

Du jobber jakt, og du intervjuer for flere stillinger du er kvalifisert for. Snart nok begynner tilbudene å rulle inn, men du er revet om hvilken du skal velge. Mellom lønn, fordeler, bedriftskultur og karrieremuligheter er det mye å vurdere. Å ha flere tilbud er en misunnelsesverdig posisjon å være i, men det er ikke så uvanlig, sa Margaret Freel, selskapets rekrutterer hos TechSmith, en bedrift og akademisk programvareselskap.

(Karriere)