5 Påviste måter å få en kampanje på


5 Påviste måter å få en kampanje på

Er du klar for en kampanje? Du vil kanskje ønske deg en bedre tittel og en større lønnsslipp, men hvis sjefen din ikke har indikert at du snart skal flytte deg, må du kanskje gjøre noen endringer.

Fra å forbedre garderoben din til å endre din Adferd på kontoret, her er fem påvist måter å ta tak i sjefs oppmerksomhet og få den kampanjen du vil.

Før du kan tenke på å få en kampanje, må du sørge for at du har rett holdning. Hvis du ønsker å gå videre i karrieren din, må du kaste den "glass halv tomme" mentaliteten og være mer positiv og optimistisk.

Ifølge en CareerBuilder-undersøkelse sa 62 prosent av arbeidsgiverne at de hadde en negativ eller pessimistisk holdning skade en ansattes sjanser for kampanjen. Å ha en dårlig holdning ble ansett som ekstreme av arbeidsgivere som regelmessig viser seg å jobbe sent, og verre enn å bruke vulgært språk, og regelmessig forlater arbeidet tidlig og tar for mange syke dager.

Ingen kan selvfølgelig være solrik og smilende hvert minutt på hver arbeidsdag, men hvis du vet at du er typen til å klage ofte, bør du være mer klar over hvor negativ du kommer over, og prøv å gjøre noen endringer.

Du ' Jeg har sikkert hørt frasen "kjole for jobben du vil ha, ikke den jobben du har" og forskning viser at det er sant. Måten du klær på, spiller definitivt en rolle i hvordan andre danner deres første inntrykk av deg, og det kan gjøre det samme når du ønsker å gå videre i karrieren din.

Forskning fra OfficeTeam viser at 80 prosent av lederne tenker på valg av klær påvirke en ansattes sjanser til å tjene en kampanje. Av det 80 prosent sa 72 prosent at en ansattes stil av kjole var noe, mens 8 prosent sa at det var viktig. Undersøkelsen fant også at omfanget av klær som påvirker en ansattes sjanser til å bli forfremmet, har gått ned de siste årene, men med bare 20 prosent av arbeidsgiverne som sier at klær ikke har betydning, er det ikke verdt risikoen. sa at hvis du jobber i et veldig tilfeldig kontor, vises det i en kostbar kost hver dag kanskje ikke det beste alternativet, men du kan fortsatt finne måter å kle på for å imponere. Bare vær oppmerksom på hva din veileder eller de som jobber i drømmeavdelingen, har på seg og følger ledelsen. Det handler om å kle på passende måte for arbeidsmiljøet ditt og finne måter å innlemme din personlighet på i garderoben din.

I tillegg, ifølge forskningen fra professor Karen Pine University i Hertfordshire, kan klærne ha stor innvirkning på selvtillit , Rapporterte Daily Mail. Og hvis du føler deg trygg, er du definitivt mer sannsynlig å imponere sjefen din.

Gjør som en leder

En studie av professor Timothy Dommer fra University of Notre Dame's Mendoza College of Business fant at ekstroversjon er den beste spådommen for ledelseseffektivitet, rapporterte Business Insider. Og ifølge CareerBuilder bygger oppbygging av positive relasjoner på jobben både samarbeid og ansatte som bygger disse relasjonene har bedre sjanse til å få en kampanje fordi de gjør arbeidsdagen mer behagelig, CNN rapporterte.

Når du sosialiserer med kolleger , bare sørg for at du gjør det riktig. For eksempel, når du går på jobb, er happy hour bra, men å drikke for mye kan skade ditt rykte alvorlig. I tillegg, når du snakker med kolleger, bør du unngå å klage og lufte, fordi du aldri vet hvem den vil komme tilbake til. Hold deg til å holde ting lys og positivt, og unngå kontroversielle emner som kan forstyrre folk eller komme deg i trøbbel.

Bare spør om det

En Accenture-studie fant at bare 44 prosent av kvinner og 48 prosent av mennene sa at de har bedt om lønnsøkninger, og bare 28 prosent av kvinnene og 39 prosent av mennene har sagt at de har bedt om kampanjer, rapporterte CBS News. Men av de ansatte som spurte, fikk flertallet et positivt svar. Seksten prosent ble forfremmet til en ny rolle som var enda bedre enn de hadde håpet å lande, og 42 prosent fikk den rollen de ba om. En annen 10 prosent fikk en ny rolle, men ikke den rollen de ba om, 5 prosent fikk nytt ansvar, men ingen kampanje, og bare 10 prosent fikk ingenting som svar.

Selv om du ikke tror du er klar til å rette be om en kampanje, snakk med din veileder om dine mål og ambisjoner er fortsatt en god ide. Hvis du mangler på enkelte områder, kan sjefen din fortelle deg hva du må jobbe for for å bli vurdert for en kampanje eller en lønnsoppgang. Ikke bare vil det gi deg en ide om endringer du må gjøre i arbeidet ditt og din oppførsel, det vil vise sjefen din at du aktivt prøver å forbedre, noe som definitivt vil gjøre deg oppmerksom på en god måte.


Hvordan bli sykepleier

Hvordan bli sykepleier

Sykepleie krever mye medfølelse, tålmodighet og kritisk tenkning. Sykepleiere jobber ofte som en del av et team med leger og andre helsepersonell for å sikre at pasientene får best mulig omsorg. Det er mange ruter å bli sykepleier og en rekke ulike karrieremuligheter for sykepleiere å forfølge når de har fullført deres utdanning.

(Karriere)

Vil du ha en jobb som gjør deg glad? Arbeid for en liten bedrift

Vil du ha en jobb som gjør deg glad? Arbeid for en liten bedrift

Hvis du finner deg ulykkelig i bedriftens jobb, kan du prøve å søke jobb hos et mindre selskap. Den lykkeligste ansatte jobber for bedrifter med færre enn 10 arbeidstakere, ifølge en studie fra bemanningsfirmaet Robert Half og lykke og trivselekspert Nic Marks. Spesielt på en skala fra 0 til 100 har arbeidstakere i bedrifter med færre enn 10 ansatte en lykkevurdering på 76, mens de som arbeider for bedrifter med mellom 10 og 50 ansatte, har en rating på 72.

(Karriere)