7 Hemmeligheter for å dyrke virksomheten din raskt


7 Hemmeligheter for å dyrke virksomheten din raskt

Nye bedriftseiere har mange mål når de starter, inkludert rask vekst og anerkjennelse for deres store satsing. Men suksess på overnattingen er ikke ofte standarden: Det er ingen spesiell "spesiell saus" for å legge til oppskriften på umiddelbare resultater, og ingenting er garantert.

Det er imidlertid måter å nå vekstmilestene som kan katapulere en bedrift for å lykkes . Vi spurte småbedriftsledere om å dele sine tips for å akselerere veksten.

Før du kan tenke på bedriftens vekstbane, må du sørge for at du har en solid stab som kan hjelpe deg med å oppnå det .

"Med en liten bedrift som ønsker å vokse, er det viktig å ha de rette spillerne ved bordet," sa april Davis, grunnlegger av online dating service Cupid's Cronies. «De må være folk som ikke er redd for å rulle opp ermene. Ordene« Det er ikke min jobb », finnes ikke i deres ordforråd. De må være dedikert til oppdraget.»

"Ansette det absolutte beste folk du kan, er en surefire måte å sikre rask vekst, "la Christian Lanng, administrerende direktør og formann for business software leverandør Tradeshift. "Det handler om å ha det riktige teamet."

I stedet for å prøve å skaffe nye kunder, rette oppmerksomheten til kjernekunder du allerede har, sa Bill Reilly, en Wisconsin-basert bilreparasjon entreprenør. Du kan gjøre dette ved å implementere et henvisnings- eller kundeloyalitetsprogram eller prøve markedsføringsstrategier basert på tidligere kjøpsprosesser for å oppmuntre til gjentatte forretninger, sa han.

Dette fokuset på ditt etablerte marked er spesielt viktig hvis du prøver å få finansiering.

"Tidligere ville vi fremheve vårt forretningsmål å bli en franchise, som ikke resonerer med banker," sa Reilly. "Vi lærte å understreke at det er et stort marked for hva vi gjør. Dette vil pikere en bankers interesse fordi han eller hun bryr seg om avkastningen mer enn dine forretningsmessige ønsker."

Risiko er en uunngåelig del av å starte og vokse en bedrift. Det er umulig å kontrollere alt, men det er mange måter å begrense interne og eksterne trusler mot din bedrift og dets vekst. En viktig ressurs for å hjelpe deg med å oppnå dette, er din forretningsforsikringsleverandør.

"Små bedrifter trenger å håndtere veksten for å avverge forstyrrelser som kan bringe virksomheten til sliping," sier Mike DeHetre, direktør for produktutvikling hos Travelers. For eksempel kan tyveri av ansattes data, kundeoppføringer og produktdesign ødelegge en liten bedrift, generere betydelige kostnader og ødelegge kundens tillit og lojalitet, sier han. "Ikke alle bedriftseierens retningslinjer dekker brudd på data eller andre nettpenger. Små bedrifter bør være forberedt ved å søke forsikringsprodukter som hjelper dem med å gjenopprette, inkludert de som dekker kostnadene for rydding og søksmål."

Etter hvert som små bedrifter vokser, kan de legg til plass eller utstyr, opprett nye produkter eller tjenester, eller øk drifts- og distribusjonsfotavtrykk, slik at DeHetre anbefaler at du regelmessig vurderer retningslinjene dine for å sikre at du har riktig dekning.

"Det er lett å glemme dette trinnet gjennom rask ekspansjon, men du ønsker ikke å finne ut at du har vokst opp dekningene dine akkurat når du trenger det mest, sier DeHetre.

En egenskap som vellykkede oppstart ofte har felles er evnen til å bytte retninger raskt som svar på endringer i markedet. Lanng bemerket at en fleksibel tilnærming til utvikling, både når det gjelder ditt produkt og ditt firma, vil hjelpe deg med å vokse raskere.

"Ved å la deg tilpasse deg og endre raskt, kan du teste forskjellige tilnærminger til næringsliv og finn ut hva som fungerer best, "fortalte Lanng Mobby Business. "Det gjør at du kan mislykkes, velge deg selv og fortsette."

Chris Cornell, grunnlegger og administrerende direktør for Manhead Merchandise, sa at selskapet har funnet at tilpasningsevnen er nøkkelen til å utvide sin kundebase utover musikkindustrien.

"Se etter dagens popkultur trender for en mulighet til å bli en del av bevegelsen når det gir mening, sier Cornell. "I en tid med internett-berømmelse så vi ut til å utvide våre horisonter utover musikkbransjen. Vi samarbeidet med" Kongen av popkultur "og den ukjente kongen, Doug the Pug, for å frigjøre sitt nye utstyr. Anerkjennelse av rekkevidde og popularitet av Doug, var vi i stand til å ta vare på varen til neste nivå og utvide vår forretningsmodell utover band. "

Kundernes oppfatninger av virksomheten din kan virkelig gjøre eller bryte en bedrift. Leve kvalitetsopplevelser og produkter, og de vil raskt synge rosene dine på sosiale medier; ødelegge det, og de vil fortelle verden enda raskere. Raskt vekst avhenger av at de nåværende og potensielle kundene er fornøyd med deres erfaring, sier DeHetre. "I forhold til store bedrifter er små bedrifter kvikk, og ofte bedre i stand til å se, forutse og svare på deres kunders behov," DeHetre sa. "De mest vellykkede småbedrifter utnytter denne fordelen ved å bringe nye og innovative produkter og tjenester til markedet raskere og utvikle og pleie langsiktige kundeforhold."

Dennis Tanjeloff, president og administrerende direktør for Astro Gallery of Gems, var enig. Han sa at du lyttet til kundene dine og ga dem det de ønsker, er av største betydning.

"Diversifiser tilbudene dine slik at du best kan imøtekomme kundens skiftende smak," sa Tanjeloff. "Husk at du er her for å betjene kunden. Det er derfor du er åpen for virksomheten."

Cornell bemerket at engasjerende med publikum er avgjørende, men å tilpasse opplevelsen kan øke og styrke dette forholdet.

"At Manhead , vi kommer opp med unike kreative design, tilpassede butikkfonter og popup-butikker som er tilpasset hvert bånd [vi jobber med] for å hjelpe dem med å engasjere seg med fans på en ny måte, sier Cornell.

Invester i deg selv

"En oppstarts evne til å investere i seg selv [hjelper] akselerere vekst, "sa Lanng. "I de første årene er det viktig å sørge for at du omdirigerer inntekter tilbake til bedriften. Det er viktig å investere tidlig og tungt for å kunne vokse raskt."

Alltid tenk fremover

"Legg grunnlaget på plass, vann det og se det vokse," sa Davis. "Hvis du gjør det grunnleggende arbeidet, når du opplever vekst, blir det ikke så vanskelig å justere, siden den harde delen allerede er ferdig."


6 Spørsmål Alle forretningsinvestorer vil svare

6 Spørsmål Alle forretningsinvestorer vil svare

Med mindre Du planlegger å finansiere din nye virksomhet fra din egen bankroll, du vil sannsynligvis trenge en investor på et tidspunkt underveis. Uansett hvor stor bedriften din er, hvis du ikke kan få noen til å investere noen penger til å lansere det eller hjelper det å vokse, har ventureet ditt ikke stor sjanse til å lykkes.

(Virksomhet)

For et engasjert team, oppfordre ansatte til å gjenkjenne andre

For et engasjert team, oppfordre ansatte til å gjenkjenne andre

Mens fordelene med å motta anerkjennelse på jobben er godt dokumentert, viser ny forskning at like mye godt kommer til de som gir ros. En ny studie fra OC Tanner Institute avslørte at ansatte som alltid gir anerkjennelse til andre er mer engasjert, har høyere velvære, og er mer innovative og produktive enn de som aldri eller sjelden gir ut bekreftelser for en godt utført jobb.

(Virksomhet)