8 Mobilmarkedsløsninger for små bedrifter


8 Mobilmarkedsløsninger for små bedrifter

Det er imidlertid viktig å vite hvordan og når du skal koble til forbrukerne. Mobilmarkedsføring kan ta mange former - SMS-meldinger, push-varsler, videomeldinger, app-annonser, plasseringsbasert markedsføring. Utvikling av en mobil markedsføringsplan kan innebære mange strategier og kanaler, så hvis du driver en liten bedrift som ikke har råd til heltidsmarkedsførere, bruk analyser med omhu.

Det er mange mobile markedsføringsløsninger for små bedrifter; mange bedrifter kan skryte av sine tjenester som den eneste relevante løsningen for å koble sammen med kunder på mobilen. Sørg for at du vurderer programmer du allerede bruker.

Hvis din småbedrift allerede bruker CRM eller e-handelsprogramvare, tilbyr mange av disse tjenestene mobilmarkedsføring. Det kan være lettere å integrere en mobilmarkedsføringsløsning fra et av disse større selskapene du allerede bruker - som Salesforce eller Shopify - i stedet for å legge til et annet verktøy på en egen plattform.

Vibes

Thumbvista

Mozeo

FourSquare

Convertro

Instagram for Business

Leanplum

Sumotext

Bottom line


Kjør bilkjøpserfaring: Få hjulene på en FinTech-oppstart

Kjør bilkjøpserfaring: Få hjulene på en FinTech-oppstart

Jeg lærte i en ung alder å vokse opp i en lavinntektsinntekt, og bilene må vare lenge. Utenfor mat og bolig er å eie eller leie et kjøretøy en av de høyeste månedlige utgiftene. Bilfinansiering gir millioner av amerikanere tilgang til deres bil. Likevel, da oppgangen til smarttelefonen fundamentalt har forvandlet hvordan vi kjøper alt fra gaver til dagligvarer, er det fortsatt mye som kan endres om hvordan folk kjøper og finansierer sine biler.

(Virksomhet)

Opplevelser over besittelser: Skål til et eventyrliv

Opplevelser over besittelser: Skål til et eventyrliv

Jeg forsto gleden av å åpne en flaske eller røre en cocktail før jeg var gammel nok til å nippe dem selv. Min fascinasjon med det eksperimentelle aspektet av bransjen lingered da jeg startet karrieren min og ble sertifisert med en avansert grad fra Wine & Spirit Education Trust. Jeg tok eksamen med hoveddelen av den tusenårige generasjonen - i begynnelsen av lavkonjunkturen.

(Virksomhet)