8 Beste jobber for pensjonister


8 Beste jobber for pensjonister

Amerikanerne kan begynne å samle pensjonsytelser ved 62 år, men i dagens verden fortsetter mange arbeidstakere å bli sysselsatt godt utover pensjonsalderen. Om de vil tjene litt ekstra penger, fortsett å bruke karriereferdigheter, eller prøve seg på noe nytt, velger flere og flere eldre å ta en deltidsjobb etter pensjonering. Her er det åtte muligheter du kan forfølge som pensjonert arbeidstaker.

De fleste småbedrifter har ikke en regnskapsfører, slik at opptaksoppgavene ofte faller for bedriftseieren. En høyt organisert, pålitelig bokholder kan lindre stresset ved å sortere gjennom kvitteringer og selvangivelser. Du må sannsynligvis bare legge inn en eller to dager i måneden for hver klient, avhengig av hvor mange salg og utgifter de har. Kunnskap om QuickBooks og CPA-sertifisering er plusser, men ikke nødvendigvis krav til denne jobben.

Enten det er med barnehage eller barnehage, eller en uavhengig barnehage, ser på barn for travle foreldre i løpet av arbeidet dag eller helger er et flott konsert for en pensjonert arbeidstaker. Som noen eldre, sannsynligvis med barn og / eller barnebarn, vil foreldrene se deg som en mer moden, ansvarlig vaktmester enn tenåringen ved siden av.

Mange små og store bedrifter ansetter deltidskonsulenter til arbeid på kortsiktige prosjekter. Hvis du pensjonert fra en bransje som gir deg råd til arbeid, kan du hente ekstra penger som gir råd og kompetanse til andre selskaper. Selv om det ikke kan være jevnt, kan du bli en uavhengig konsulent og gi deg muligheten til å utvide ditt faglige nettverk mens du bruker dine hardt opptjente karrierevner. Felt som webutvikling, markedsføring og økonomi er spesielt godt egnet for denne typen jobb.

Som personlig pleie eller hjemmeværende kan du hjelpe medarbeiderne med begrenset mobilitet eller funksjonshemninger å leve mer komfortabelt i sine egne hjem. Du vil være ansvarlig for å bistå med bading, dressing og housekeeping for funksjonshemmede eller kronisk syke, og i noen tilfeller kan du administrere medisinering. Du trenger ikke en grad eller tidligere erfaring til å jobbe i en privat bolig, men jobber i en sertifisert hospice eller omsorgsfasilitet krever formell opplæring og en standardisert test. Bureau of Labor Statistics forutser at det vil bli en 70 prosent økning i etterspørselen etter helsepersonell innen slutten av tiåret.

Siden ideelle organisasjoner ikke ofte har store ansettelsesbudsjetter, er det en god sjanse for at mange av funksjonene fylt av heltidsansatte på profittbedrifter er åpne for deltidskandidater. Enten du jobber som en administrativ assistent, en markedsføringsleder eller en oppsøkende koordinator, blir involvert i et ideell arbeid, er en fin måte å gi tilbake til samfunnet og jobbe for en sak du er lidenskapelig om.

Ringe opp kjøp på ditt lokale supermarked eller klær butikk kan virke bedre egnet for videregående og studenter, men en jobb med fleksibel planlegging som ikke er for fysisk krevende er et godt alternativ for en pensjonert arbeidstaker. Mange større selskaper tilbyr fordelerpakker til sine deltidsansatte, så vurder å søke om en hvis du vil supplere dine pensjonsytelser.

I stedet for å forplikte seg til en etterpensjonsjobb, hvorfor ikke logg på med et midlertidig byrå og jobbe med kortsiktige arbeidsplasser? Selv om de kanskje ikke alltid er de mest interessante stillingene, vil du kunne få et bredt spekter av erfaringer med mange forskjellige selskaper. Kontorsklienter, kundeservicerepresentanter og reparatører er blant de beste midlertidige jobbene.

Hvis nærliggende videregående skoler og universiteter tilbyr testforberedelsesprogrammer for studenter, kan du kanskje finne en jobb som veileder. Prep kurs for SAT, GRE og andre høyt nivå tester er dyre, noe som gir gode penger til kursledere. Hvis skolene ikke ansetter, kan du åpne din egen veiledningsvirksomhet og kjøre den ut av hjemmet ditt.

Opprinnelig publisert på Mobby Business.


Videregående skoler Definere suksess: Mer penger, mer betydning

Videregående skoler Definere suksess: Mer penger, mer betydning

Neste generasjon arbeidere har en annen oppfatning av hva det vil ta For å lykkes enn dagens arbeidsstyrke, finner ny forskning Sammenlignet med hvordan dagens ansatte definerer karriere suksess, tror videregående eldre på at det skal ta mer penger og en sterkere følelse av å oppnå, sammen med å kunne påvirke folks liv , for at de skal lykkes, ifølge en CareerBuilder-studie.

(Karriere)

5 Executive Job Jakt Tactics Du bør prøve

5 Executive Job Jakt Tactics Du bør prøve

Har du noen gang lurt på hvordan toppledere finner og lander høyt profilerte jobber? Hemmeligheten ligger ofte i jobbsøkestrategier. For å gjøre seg de mest attraktive kandidatene til åpne stillinger, bruker ledere noen topp taktikker, ifølge bemanningsfirmaet Robert Half. Ledelsens strategier inkluderer å gjøre seg mer synlige, utvide sine nettverk og være åpne for å flytte til jobbmuligheter.

(Karriere)