12 Businessplanmaler for oppstart


12 Businessplanmaler for oppstart

Skrive en forretningsplan er et av de viktigste elementene i å starte en bedrift. Men det trenger ikke å være den mest frustrerende. Her er 12 gratis forretningsplanmaler.

Balanseplanen er delt inn i seksjoner som oppsummering, forretningsoversikt, markedsanalyse og konkurranse, samt salgs- og markedsplan. Balansen tilbyr også en trinnvis veiledning for å skrive en forretningsplan for å gå med malen. Hver seksjon kan kopieres til et Word-, Excel- eller lignende Office-dokument.

Lære barn om penger og forretninger er enkelt på online portal Biz Kids. Den gir en trinnvis veiledning for å skrive en forretningsplan. PDF-dokumentet bryter ned hver seksjon med korte spørsmål og enkle formler for å hjelpe brukerne til å fullføre ensidig forretningsplanmal. Selv om veiledningen og planen imøtekommer yngre entreprenører, dekker ressursene alt grunnleggende og passer for enhver type virksomhet.

Bplans tilbyr en gratis Word-forretningsplanmal, komplett med instruksjoner og innholdsfortegnelse. Det tilbyr også mange vanlige forretningsplaner som for eksempel sammendrag, selskapssammendrag, og produkter og tjenester. Når du har registrert deg, kan du laste ned materialene og velge fra et bredt spekter av virksomheter i ulike bransjer. Om virksomheten din er online, servicebasert eller en matvarevirksomhet, er Bplanes Word-forretningsplanmaler omfattende og gode for nybegynnere eller nye bedriftseiere.

Redaktørens notat: Hvis du leter etter informasjon for å hjelpe deg med forretningsplanen tjenester, bruk spørreskjemaet nedenfor for å få vår søsterside til å gi deg informasjon fra en rekke leverandører gratis.

FormSwift har en samling på over 500 dokumentmaler, inkludert en forretningsplanmal. Du kan fylle ut malen ved hjelp av en trinnvis veiledning, og deretter eksportere den til Word eller en PDF for senere bruk. Du kan registrere deg for en gratis prøveversjon og få alle fordelene med et fullt medlemskap, for eksempel å lage et ubegrenset antall dokumenter og elektronisk signering og tillate andre å signere noe dokument. Når den gratis prøveperioden avsluttes, blir du automatisk oppgradert, men du kan når som helst avbryte prøveperioden.

Law Depot er trinnvis forretningsplanbygger dekker struktur, produktmarkedsføring, SWOT (styrker, svakheter, muligheter, trusler), operasjoner og detaljer som er spesifikke for virksomheten din. Planbyggeren stiller spørsmål for å gjøre forretningsplanen konsis og omfattende. Når malen er ferdig, kan du laste den ned og skrive ut.

My Own Business Institute (MOBI) er en del av Santa Clara Universitys senter for innovasjon og entreprenørskap. Den tilbyr en 15-delt forretningsplanmal som inneholder bedriftsprofil, lisenser og tillatelser og plassering, som er tilgjengelig for gratis nedlasting i Word som individuelle maler eller som et større alt-i-ett-dokument. MOBI dekker også emner knyttet til oppstart og drift av en bedrift, for eksempel medarbeiderhåndtering, e-handel og håndtering av problemer.

Denne PDF-forretningsmalen fra New York StartUP! ble tilpasset fra Rhonda Abrams "vellykkede forretningsplan" (The Planning Shop, 2010). Hver del av denne forretningsplanmalen inneholder instruksjoner for hvilken type informasjon du skal legge inn, samt kapittelhenvisninger, slik at du kan slå opp flere detaljer. I tillegg inkluderer malen en SWOT-analyse og valgfri teknologiplan. Denne mal er også brukt som den offisielle forretningsplanen for New York StartUP! 2017 Forretningsplankonkurranse.

Office Depot Business Resource Center inneholder gratis forretningsplan prøver for forhandlere, produsenter og tjenesteleverandører. Det finnes fem totale dokumenter, med to i rikt tekstformat (RTF) som passer for de fleste tekstbehandlingsprogrammer, og en fil som krever Microsoft Word 6.0 eller høyere. De to andre filene er Microsoft Excel-regneark som er kompatible med Excel 4.0 og nyere.

One-Page Business Plan Company tilbyr en enkeltsidig forretningsplan for de som ikke ønsker å skrive et essay. Planen er delt inn i flere seksjoner, for eksempel visjon, oppdrag, mål, strategier og handlingsplaner. Du kan svare på spørsmål ved hjelp av søkeord og korte setninger. PDF-eksempler på malen er tilgjengelig for nedlasting via Oprah.com.

PlanBuildr hjelper entreprenører til å lage forretningsplaner som bidrar til å skaffe kapital og forbedre strategien. Den forenklede forretningsplanmalen tar mindre enn 10 minutter å fullføre. Nettstedet veileder deg trinnvis gjennom alle de ulike delene av en forretningsplan, som industri og finansiering. Derfra kan du designe forsiden din og svare på spørsmål i kategorier, inkludert sammendrag, kunder, markedsføring og konkurranse.

Med Rocket Advokat s forretningsplan mal, ikke bare lager du en gratis forretningsplan, men du får også fordelen av advokatens råd for å sikre at dokumentet ditt er lovlig. Questionnaire-stilmalen ber om nøkkelinformasjon om virksomheten din, for eksempel grunnleggere, struktur, markedsføringsplaner og økonomiske prognoser. Ditt fullførte dokument er tilgjengelig for nedlasting som et Word-dokument gratis med et ukes prøveabonnement.

SCORE er et nettsted for småbedrifter som har som mål å hjelpe gründere til å lansere og vokse små bedrifter over hele USA. Den tilbyr en samling av forretningsplanleggingsverktøy, inkludert gratis Word-forretningsplanmaler for oppstart og etablerte bedrifter. Når du har fullført malen, kan du da bruke den til å møte en SCORE-mentor for ekspert forretningsplanlegging råd. Det tilbyr også økonomiske maler for utgifter, prognoser, etc., og de kommer med samme fordel som en SCORE-mentor for ekspertfinansiering.


Rekruttering Millennials? 4 arbeid Perks De virkelig ønsker

Rekruttering Millennials? 4 arbeid Perks De virkelig ønsker

I 2015 rapporterte Pew Research Center at tusenårene - folk født fra tidlig på 1980-tallet til slutten av 1990-tallet - overgikk offisielt Generation X til å bli den største andelen av den amerikanske arbeidsstyrken. Det er bare logisk at arbeidsgivere har endret rekrutteringstilnærminger og fordeler for å imøtekomme preferansene til denne stadig voksende generasjonsgruppen.

(Virksomhet)

Filing for konkurs: Informasjon, fordeler og ulemper

Filing for konkurs: Informasjon, fordeler og ulemper

Konkurs er en rettslig prosess hvor enkeltpersoner eller bedrifter kan offentliggjøre at de ikke klarer å betale alle sine regninger, som en måte å hjelpe dem med å komme seg ut av under deres gjeld. Konkurslovgivning hjelper folk og bedrifter til å få en nystart finansielt ved å ha sine eiendeler likvidert for å betale sine gjeld, eller ved å opprette en tilbakebetaling.

(Virksomhet)