10 Verdifulle ord som skal slettes fra LinkedIn-profilen din


10 Verdifulle ord som skal slettes fra LinkedIn-profilen din

Hvis du bruker LinkedIn for jobbsøking, forstår du hvor viktig det er å ha en fullstendig profil. Du vil sørge for at potensielle arbeidsgivere kjenner opp foran at du er lidenskapelig om arbeidet ditt, har lang erfaring i feltet og er drevet for å oppnå dine mål.

Selv om disse begrepene faktisk kan beskrive din karriereopplevelse nøyaktig, gjør de ikke Det betyr ikke mye når alle andre bruker dem også. LinkedIn har nylig lansert sin liste over de 10 mest brukte overordnede profilordene i det siste året:

  1. Spesialisert
  2. Lederskap
  3. Lidenskapelig
  4. Strategisk
  5. Opplevd
  6. Fokusert
  7. Expert
  8. Sertifisert
  9. Kreativ
  10. Utmerket

"Som de fleste ting i livet, hvis du er villig til å sette litt tid og krefter på å gjøre enkle endringer i profilen din, kommer du til å få mye igjen, "sa Blair Decembrele, en karrierekspert for LinkedIn og forfatteren av et tilhørende LinkedIn blogginnlegg. "Alt du trenger å gjøre er å komme i gang."

Christopher Stanford, en annen LinkedIn karrierekspert, noterer språket vi bruker, sier mye om oss.

"Det er viktig å velge ordene dine nøye, spesielt i en faglig sammenheng , "fortalte han LinkedIn. "For ofte skjuler vi oss bak buzzwords som ikke betyr noe, enten det er et ønske om å holde ting enkelt eller fordi vi ikke føler oss trygge og snakker om våre arbeidsprosesser. [Bruk] språk som virkelig formidler det som gjør deg bra."

Sandford ga råd til de som ikke er sikker på hvor du skal begynne når du forbedrer profilen deres:

Gjør et inntrykk med sammendraget. "Ditt profilsammendrag er en av de første tingene folk ser på, så det er viktig å få Det er riktig, sier Sandford. "Begynn med noe punchy. Du kan gjøre dette gjennom bestemte setninger, fortellinger eller til og med smart bruk av tegnsetting. Ikke vær redd for å lede med en kort setning, for eksempel" Musikk er min første kjærlighet. "

Være direkte. Sandford advarer mot å snakke i den tredje personen når det gjelder å beskrive arbeidslivet.

"Det er upersonlig og vil ikke tegne leseren i," sa han. "Ta en profesjonell tone og vær assertiv og direkte når du snakker om prestasjonene dine, ikke skjul deg bak buzzwords eller jargong."

Bruk vanlig (men engasjerende) språk. "Skriv ut alle relevante tidligere roller og beskrive hva du gjorde i det daglige språket. Dette vil hjelpe folk å forstå bredden av din arbeidshistorie, sier Sandford.

Vis, ikke bare fortell . Mens språk er viktig, viser også virkelige eksempler på arbeidet ditt. Sandford anbefaler å laste opp presentasjoner eller prosjekter som gir uttrykk for livet ditt.

"Disse er individuelle for deg og hjelper til å male bildet av dine spesielle ferdigheter og unik bakgrunn, enten det er et bilde fra en lansering av en stor kampanje eller bloggen du skriv på fritiden din, "la han til.


Slik blir du en DJ

Slik blir du en DJ

Har du en lidenskap for musikk? Vil du gjøre den lidenskapen til en levedyktig karriere? En jobb som diskjockey eller DJ, kan tillate deg å forfølge din kjærlighet til musikk mens du også lever. DJs gir musikalsk underholdning for folk på nattklubber, bryllupsmottakelser og andre arrangementer. Og selv om en DJs jobb kan virke glamorøs, krever det også mye hardt arbeid og engasjement for en dyktig håndverk.

(Karriere)

Hater din jobb? Det kan påvirke din mental helse nedover veien

Hater din jobb? Det kan påvirke din mental helse nedover veien

Hvis du hater jobben din i 20-årene og 30-årene, kan du være på risiko for psykisk helseproblemer i 40-årene, foreslår ny forskning. Studien i Ohio State University viste at personer som hadde lav jobbtilfredshet tidlig i karrieren, hadde større sannsynlighet for å få psykiske problemer senere. Spesielt de som sa at de ikke var lykkelige i jobbene sine på 20 og 30-tallet, endte med å være mindre glade og mer bekymret, og hadde mer problemer med å sove i alderen 40, sammenlignet med personer som rapporterte høyere jobbtilfredshet i 20 og 30-årene.

(Karriere)